Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: un altre món és aquí : educació i societat : indymedia : altres temes
Jornades per a la resistència
18 oct 2010
Anàlisis del passat i del present, propostes pel futur
Buscant solucions i alternatives a la crisi global que viu la nostra societat
cartell.bmp
Des d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) us volem convidar a les “Jornades per a la Resistència. Anàlisi del passat i el present, propostes pel futur.” que se celebraran a l’ETSEIB (Escola d’Enginyeria industrial, Av. Diagonal 647) els dies 20, 21 i 22 d’Octubre de 10:00 a 14:00h.

Al llarg d’aquests tres dies es faran diverses xerrades amb l’objectiu de fer un anàlisi exhaustiu de la situació en la que es troba immersa la nostra societat i es pretendran donar solucions i diferents punts de vista als afers que envolten el nostre de model de vida. La crisi ecològica, la situació macroeconòmica del model en el que vivim i els canvis democràtics i socials que ens envolten conformaran els eixos sobre els quals es fonamenten aquestes Jornades.

Comptarem amb la participació d'Arcadi Oliveres, Enric Duran, Esther Vivas, Jesús Carrión, Joan Martínez-Alier, Miren Etxezarreta Zubizarreta, Guillem Tendero, Anna Fernández i Sandra Ezquerra.

Recordeu apuntar-vos-hi gratuïtament al següent vincle: https://spreadsheets.google.con/viewform?formkey=dEZzS0tUTXRabExpcDZuVUQ

Si voleu més informació, no dubteu en enviar un correu a:
formació@esf-cat.org


Enginyeria Sense Fronteres us hi espera!
1_jornada_A4s.pdf
jornada_A4s.pdf (578,8 KiB)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa