Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
Ràdio Mola emet il·legalment i aixafa l'espai de les ràdios lliures des el mes passat. La Generalitat subvenciona amb més de 181.000 euros al grup Mola, que es dedica a violar els drets d'emissió i expressió de les ràdios lliures.
molatv2-casanovas-xavi.jpg
Ràdio Mola no s'ha de confondre amb el general Mola, el cap dels militars colpistes, que va intentar esclafar la República el juliol del 36, finançat per la burgesia, l'església, i els 4 borbons a qui els molestava que existís més justícia social i més llibertat. És una associació fàcil però molt didàctica per a explicar com la Generalitat, al servei de la burgesia, els banquers i dels borbons, reinserits al poder, intenten aixafar ràdios lliures que emeten des de fa 20 anys.

Generalitat malgasta diners públics, 181.000 Euros per al grup Mola
Ràdio Mola viola greument els drets d'expressió de les ràdios lliures, i per extensió, els drets dels mitjans alternatius i de tot ciutadà de Barcelona.
http://www.radiobronka.info/node/196
“Las empresas del Grup Mola, los que están interfiriendo la frecuencia de Radio Pica desde la Torre de Collserola emitiendo por una frecuencia para la que no tienen concesión administrativa para hacerlo y además emitiendo también por TV TDT en Barcelona ciudad por el canal 21 sin tener licencia han recibido en subvenciones más de 181.000 € concedidas por el
Departamento de Cultura y Medios de Comunicación durante los ultimos 3 años según consta publicado en el DOG Diario Oficial de la Generalitat.
DOGC número 5628 – 13/05/2010. (http://www.gencat.cat/diari/5628/10109020.htm)”

Qui és Mola TV-Mola FM, Montcau Produccions?
“Mola FM va començar a emetre per fm sense llicència des de la muntanya de la Vallensana a Badalona per al Vallès, al poc temps van deixar d'emetre i es van presentar al concurs aconseguint una llicència per emetre, però no han començat les emissions de forma regular fins al setembre de 2010 interferint la senyal de Ràdio Pica. La freqüència que té assignada Ràdio Mola FM (Metropolitana de Audiovisuals) és el 89.4 de la fm, però no emeten per aquesta freqüència ja que actualment el 89.4 de la fm és utilitzat per ràdio Sant Boi, ràdio Esparreguera i Mataró Ràdio.
Radio Mola fm emet per una freqüència per a la qual no estan autoritzats, des de la Torre de Collserola interferint a Ràdio Pica. Mola fm disposa de llicència per emetre en dues freqüències a la fm, una pel Vallès, a la ciutat de Terrassa i una altra per la Cerdanya.
També tenen un canal de TV a la TDT per emetre al Vallès aquest canal de TDT els hi fou atorgat com a televisió històrica (televisió que emet des d'abans de 1995), tot i que no és cert que Mola TV hagi emès abans de 1995,doncs la societat Molatv es va constituir al 2003. Actualment emeten per dos canals de TDT, un per el que tenen assignat legalment i també pel canal 21 sense cap autorització legal i encara també pel analògic.
Aquestes concessions administratives els hi van ser atorgades durant la primera legislatura del tripartit. Durant els 8 anys del tripartit han rebut una quantitat escandalosa de subvencions en diferents conceptes i amb diferents fórmules de societats mercantils, via Metropolitana de Audiovisuals, Mola tv , Montcau Produccions,Televisions Digitals Independents però tot ha anat a parar a la mateixa butxaca, diferents noms de empreses però mateixa seu social i administradors .
Els propietaris-socis son: Daniel Cascales i Vilardell, empresari amb negocis d´Hostaleria a Sabadell, Victor Vergara, Ingenier de telecomunicacions que treballa per Telefònica, Xavier Casanovas Ribes, administrador i director de les empreses del grup Mola.
- Quines amistats polítiques tenen com per saber que al "Plan Técnico" hi hauria una concessió pel Vallès, concretament a Terrassa? Quan casualment per aquelles dates Mola fm tot just començava a emetre?
- Quines amistats tenen per emetre des de la Torre de Collserola en una freqüència il·legal?
La Torre de Collserola és gestionada per l'empresa Abertis-Telecom (La Caixa) i actualment és l'única operadora amb el monopoli dels centres d'emissors homologats de telecomunicació tant per a ràdio com per a televisió a Catalunya, això ho aconseguiren al absorbir a Media Latina-Axion (antic operador dels centres d'emissors de la Cadena Ser).
Segons ha confirmat Carles Mundó, secretari de Mitjans de Comunicació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, les interferències s'estan produint des la planta que te l'empresa Telefònica (ara Movistar) a la Torre de Collserola ¿...? i que la Generalitat no pot fer res per evitar això doncs no te cap control sobre lo que des la torre s'esta fent.
Curiosa resposta quan la Generalitat de Catalunya posseeix un 23% de les accions de Torre de Collserola.
GRUP MOLA -Mola TV-Mola FM, Metropolitana d'audiovisuals, Montcau Produccions
Plaça Catalunya, 15 - 16 - 08206 SABADELL (Barcelona)”.

Recull d'interferències de la ràdio colpista Mola.
http://www.radiobronka.info/node/196

Radio Pica-Radio Bronka interferida por Molafm de Sabadell
http://www.ivoox.com/interferencies-radio-pica-i-radio-bronka-audios-mp3...
http://www.kaosenlared.net/noticia/radio-pica-interferida-molafm-sabadel
http://www.comunicacio21.com/textecomplet.asp?id_texte=16698
http://www.llibertat.cat/content/view/10653/29/
http://www.alasbarricadas.org/noticias/?q=node/15194
http://www.avantguarda.com/index.php/musica/noticies/250-radio-pica-denu...
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/404098/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/403920/index.php
http://www.lahaine.org/index.php?p=48437
http://www.lahaine.org/index.php?p=48515
http://www.kaosenlared.net/noticia/cronica-sobre-interferencias-radio-pi
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/405639
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/405379
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/405781/index.php

Què podem fer?
Hem de reaccionar com Durruti, Ascaso, Garcia Oliver i centenars de militants de la Torrassa que varen salvaguardar les llibertats ciutadanes de Barcelona, que els militars colpistes, dirigits per en Mola volien aixafar. Aquests feixistes volien imposar el seu règim a base de força, violència i violació sistemàtica dels drets humans.
A la Generalitat li mola el joc brut, les corrupteles, imposar la dictadura comunicativa i quedar bé amb els que tenen la pasta.
A nosaltres ens mola que les ones, els mitjans d'expressió i els carrers siguin lliures i per a tothom.

Txema Bofill
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/180345
Mira també:
http://www.radiobronka.info
http://www.radiopica.net/cascales.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Carles Mundò
18 oct 2010
carles_mundo_corrupcio.jpg
carles_mundó-ERC.jpg
mol.jpg
mes
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
D'acord així que sols els seguidors de Durruti van intentar parar al General Mola? I així entenem que els que no combreguem amb Durruti no fem falta... molt més comode si ja us espavileu solets... menys feina pels altres.

Visquen els Trentistes, Visca la CNT.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
Un , pixa fora de test. Hi ha gent tan obsessionada amb les divisions de la CNT, que si es cita en Durruti ja surten la seva dèria i veuen divisions i fan interpretacions delirants.. Estem molt malament. Al 36 la CNT no estava dividida, i he citat els que es varen passar la nit intentant parar el cop feixista que estava cantat. Els que estan en les canḉons del Chicho. Tots anaven junts.
Els més nombrosos i la majoria dels que varen deixar la pell foren militants de la CNT de la Torrassa, immigrants. Podriem citar que al mig dia també varen estar a la plaça de Catalunya els d'esquerra republicana, com mitja Barcelona republicana, quan ja tot havia passat. També potser hauríem d'haver algun del PSUC a primera hora, que potser també hi era.
Això és un altre tema. Si vols afegir gent i ampliar la noticia, fes-ho, per això estan els comentaris, però deixeu aquesta paranoia de dividir i dividir, de restar, de posar traves a tot per una paraula. Quan el que cal fer és unir-nos.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
podriem dir també que Daniel Cascales estava al voltant de Sabadell Decideix i de Sóm una nació.
I que ja és hora de que l'Esquerra Independentista ens mostre de quina banda està: o dels moviments socials i els mitjans alternatius o de empresaris com aquest personatje.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
Dificil veig que cert sector independentista d´última hora és defineixi clarament. Sense anar més lluny en Laporta, és realment independista o un oportunista? crec que està clar, no ?
doncs per aquesta mateixa regla de tres la podriem aplicar al empresari Daniel Cascales responsable de Mola tv, Mola fm, i Metropolitana d´Audiovisuals que interfereix la lliure emissió de PICA-BRONKA
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
El cinisme i cretinisme s´ha instalat ja a casa nostra inclús com puc veure en certs partits anomenats "independentistes" és volen aprofitar de la feina de llargs anys dels independentistes de base que inclús han sofert presó i tortura, una vergonya! hi ha que estar atents això nomes ha fet que començar veurem capitalistes disfressats de independentistes, només amb un fí, que no els hi toquin la butxaca... i els donin cara blanca a les seves treparies.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
Evidentment sont molts anys de lluita dels independentistes honestos i de bona fe, perque ara cuatre oportunistes amb cales ens timin, el meu suport a Ràdio PICA-BRONKA, l´únic que puc dir és que vaig tenir oportunitat fa temps de coneixer al David Cascales i si convé vendría la seva mare o canviaría tant com calgui de camisa per fer diners trepitjan a qui convingui.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
Frederic Cano administra, juntament amb Xavier Casanovas, Metropolitana Audiovisuals.

I Xavier Casanovas comparteix amb Daniel Cascales l'administració de Mola TV.


El CAC ha donat emissores a societats que ja havia beneficiat amb la TDT

Jordi Alvinyà, exdirector general de radiodifusió, és secretari d'una de les empreses que integren el grup Televisions Digitals Independents.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008112600_6_300

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008112600_6_300

Què tenen en comú Emissores Catalanes Audiovisuals de Proximitat, Metropolitana Audiovisual i Mola TV? 1. Les tres han estat beneficiades pel CAC amb una llicència de ràdio; 2. Cap de les tres emitia fins ara dintre del pla pilot; 3. Les dues primeres són societats noves que es varen constituir amb posterioritat al termini per presentar sol.licituds al concurs convocat pel CAC, i la tercera va canviar l'objecte social just el dia abans; 4. Dos dels seus administradors també varen rebre llicències de TDT; 5. Les tres societats estan relacionades a través dels seus respectius administradors.
Emissores Catalanes de Proximitat està administrada per Frederic Cano i Antoni Llorens. Frederic Cano, al seu torn, administra, juntament amb Xavier Casanovas, Metropolitana Audiovisuals. I Xavier Casanovas comparteix amb Daniel Cascales l'administració de Mola TV. Emissores Catalanes, com ja va informar Diari de Girona el passat 14 de novembre, es va constituir com a societat el 21 de gener d'aquest any, una setmana després de concloure el termini per presentar-se al concurs. Havia iniciat el procés per crear la societat el 29 de gener, quan el concurs ja estava convocat des del 21 de desembre. Metropolitana Audiovisuals es va constituir encara més tard, el 6 de març, tres setmanes després de tancar-se el concurs. Havia iniciat el procés per crear l'empresa el 4 de febrer. Mola TV va néixer l'any 2003, però just un dia abans del termini per presentar les sol.licituds al concurs del CAC va canviar l'objecte social deixant-lo com "la gestió de televisió privada i radiodifusió privada, així com la gestió dels serveis d'enllaç i transmissió de senyals de telecomunicació i producció audiovisual i multimèdia".
Emissores Catalanes, tot i ser una empresa sense cap trajectòria ni tenir cap arrelament al territori, ha obtingut una freqüència a Girona, la que fins ara tenia la COPE a través de la Cadena 100; Metropolitana Audiovisuals n'ha obtingut una a Terrassa, que fins ara era de la Cadena SER; i Mola TV una a Puigcerdà que corresponia a Punto Radio. Si bé la majoria de les 83 freqüències han estat adjudicades a les emissores que ja hi emetien amb el pla pilot, la casualitat ha volgut que tres de les noves adjudicatàries hagin estat per aquestes tres empreses relacionades entre si.
Fonts del sector radiofònic estan convençudes que aquestes tres emissores, més alguna altra encara per determinar, podrien tenir en projecte la creació d'una cadena protegida pel Govern català com en el seu dia va fer CiU amb la Cadena 13 i Ona Catalana. Aquestes fonts asseguren que s'hi podria sumar l'empresa gironina D-9 Comunicació, que també ha estat beneficiada amb una freqüència a Castell d'Aro, abans gestionada pel Grup Kiss FM. Una altra que s'hi podria sumar és la Cadena Pirenaica, beneficiada amb una freqüència a Puigcerdà.

Una cadena de ràdio i TV
Es dóna la circumstància que les adjudicatàries d'algunes d'aquestes emissores de ràdio ja varen ser afavorides pel CAC amb la concessió de llicències de TDT l'any 2006. Estan agrupades a la societat Televisions Digitals Independents, constituïda el 22 de març de 2007. En aquesta mercantil hi figuren com a accionistes els propietaris d'Emissores Catalanes Audiovisuals, Metropolitana Audiovisuals, Mola TV, D-9 Comunicació i Cadena Pirenaica.
La presidència de la societat correspon des del 29 d'agost a CAT 4 TV, l'empresa de televisió digital presidida per Antoni Llorens, administrador d'Emissores Catalanes, amb una freqüència de ràdio a Girona, i propietari del Grup Lauren. Aquest empresari, com va informar Diari de Girona el pasat 14 de novembre, va deixar a deure 20 milions d'euros a l'Institut Català de Finances, que ara està pagant la Generalitat.
Tant ETV Llobregat com Televisió Costa Brava s'havien integrat primer en el grup Canal Català, liderat per Nicola Pedrazzoli, un dels més beneficiats en la concessió de llicències de TDT, però posteriorment varen passar a Televisions Digitals Independents.
Jordi Alvinyà, exdirector general de Radiodifusió i exsecretari de Telecomunicacions, assesora aquest projecte. Els citats càrrecs els va ocupar durant l'etapa de CiU al Govern de la Generalitat, però, fonts del sector apunten que s'ha distanciat de CDC. Alvinyà, a més, és secretari de la societat Taelus Radio des de l'11 de juny de 2007. Taelus és una mercantil presidida per Fernando Debant, l'empresari propietari del Canal Taronja. Alvinyà és un reconegut expert en el sector de les telecomunicacions.

Sota l'òrbita de Comunicàlia
Fonts del sector situen Televisions Digitals Independents sota l'òrbita del del Consorci Local i Comarcal de Comunicació que va crear CiU el 1998 i que ara està controlat per ERC, a traves de les Diputacions de Girona i Lleida, que hi han col.locat dos homes de confiança, Josep Maria Pasqual, col.laborador d'El Punt, i Joan Vila, respectivament. La Diputació de Tarragona s'ha distanciat del projecte. Comunicàlia preveu concedir al grup de televisions una important suma de diners per una sèrie de programes que emetran els seus mateixos canals.
La creació d'aquest grup de TDT ha silenciat les protestes que va formular en el seu dia ERC per l'adjudicació de llicències. La concessió va coincidir en els mesos que ERC estava fora del Govern després que Pasqual Maragall hagués expulsat els seus consellers. Amb la constitució del segon tripartit, Joan Puigcercós tenia com a objectiu adjudicar noves llicències de TDT. Des de la creació de la societat Televisions Digitals Terrestres, se n'ha oblidat.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
a molaTV només hi ha el típic cutre xat les 24 hores amb comentaris falsos fent-se passar per noies ‘calentes’, esperant a que algun desprevingut caigui a la trampa i envii missatges a aquests números de 4 xifres tan cars.
Tot una lliçó de formes ètiques, sí senyor.
ent a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
18 oct 2010
la radio que chafa a radio pica durante unos dias emitio audios con cuñas de mola fm, pero la que pretende borrar a radio pica del dial se llama
AMB2 FM.

ya esta emitiendo en la Cerdanya en una frecuencia otorgada por c.a.c a mola tv esta el el 93.5 fm

y quizas en unos dias empieze en barcelona


Frederic Cano , el otro socio de metropolitana osea AMB2 FM

El CAC concedió la licencia de la Cope Girona a una empresa que no existía

http://blogs.periodistadigital.com/24por7.php/2008/11/14/el-cac-concedio

El director de ETV, implicado en el último escándalo de las licencias del CAC
Uno de los últimos escándalos que nos ha proporcionado el CAC, tiene como protagonista a un ciudadano espluguense: Frederic Cano, director de ETV (antes Esplugues Televisió, y ahora denominada Llobregat TV), y presidente de CANAL LOCAL CATALÁ (CLC).

Ahora le toca a él ser noticia, como "presunto" beneficiado por el CAC. De todos es sabida (e incluso premiada) su línea editorial de carácter claramente nacionalista, y ahora llega el "premio gordo", a costa de la retirada de licencia a emisoras críticas con el gobierno nacional-socialista del tripartito. Reproduzco a continuación lo que se cuenta hoy en EL CONFIDENCIAL:


El CAC concedió la licencia de la Cope Girona a una empresa que no existía

(PD).- La empresa se constituyó 7 días después de haber concluido el plazo fijado para presentar las solicitudes al concurso abierto por el CAC y además debe 20 millones de euros al Instituto Català de Finances con la suspensión de pagos de la cinematográfica Lauren. La deuda la asumió la Generalitat.

Los créditos del ICF a Lauren se aprobaron cuando todavía gobernaba CiU con Vilajoana al frente de la Consejería de Cultura.

Según informa el
Diari de Girona, la empresa se constituyó siete días después de haber concluido el plazo fijado para presentar las solicitudes al concurso abierto por el organismo audiovisual y además debe 20 millones de euros al Instituto Català de Finances con la suspensión de pagos de la empresa cinematográfica Lauren. Uno de los administradores de esta sociedad, Antoni Llorens, dejó a deber esta cantidad a la Generalitat.

Emissores Catalanes Audiovisuals de Proximitat ha recibido la frecuencia 97.4, que la Cope emplea para difundir la programación de la radiofórmula musical Cadena 100. Hasta 21 empresas, entre las cuales Diari de Girona, optaban a la adjudicación de esta licencia. Según consta en el Registro Mercantil de Barcelona, Emissores Catalanes se constituyó el 21 de febrero de este año cuando el plazo para presentar las candidaturas a la concesión de licencias había acabado el día 14 del mismo mes.La sociedad había iniciado el proceso de constitución el 29 de enero, casi un mes más tarde que el CAC hubiera publicado en el DOGC -21 de diciembre de 2007- las bases del concurso.

Emisoras Catalanas Audiovisuales tiene la sede social en Esplugues de Llobregat y está administrada por Frederic Cano y Antoni Llorens. Cano es también el administrador único de ETV Llobregat TV, una televisión local que emite a la comarca del Baix Llobregat desde el año 1986. El CAC ya le otorgó a Frederic Cano una licencia de TDT para Cornellà de Llobregat el 22 de junio de 2006.

El otro administrador es el propietario de todo el holding Lauren, Antoni Llorens, que también obtuvo una licencia de TDT al Tarragonés con la sociedad CAT 4 TV.

La Generalitat, a través del Instituto Catalán de las Industrias Culturales, paga cada año un millón de euros de todos los contribuyentes para amortitzar un crédito impagado de 20 millones de euros que no ha podido hacer frente el Grupo Lauren Audiovisual Holding, propiedad del empresario Antoni Llorens, al cual ahora se le ha adjudicado una licencia de FM en Girona. Lauren presentó suspensión de pagos el 11 de junio de 2004 con un pasivo de 137 millones de euros. Uno de sus principales acreedores era el Institut Català de Finances, que le había prestado unos 30 millones de euros, cinco de los cuales sólo unos meses antes del inicio del proceso concursal. El 22 de mayo de 2006 el juzgado número 42 de Barcelona aprobó el convenio propuesto en el expediente de suspensión de pagos.

Seis meses después de la presentación de la suspensión de pagos, el Consell Executiu de la Generalitat celebrado el 14 de diciembre de 2004 aprobó el siguiente gasto: "20.123.805,09 euros, a través del Institut Català de las Industries Culturals, para atender el incumplimiento de las obligaciones derivadas de un préstamo concedido al Grupo Lauren Audiovisual Holding s.l. El año 2003, el Govern de la Generalitat autorizó el Departamento de Cultura a consignar en sus presupuestos crédito suficiente para atender, en caso de incumplimiento total o parcial, las obligaciones que se pudieran derivar del préstamo concedido al Grupo Lauren Audiovisuales Holding.

Este año, el Grupo Lauren ha incumplido las obligaciones del préstamo que se le concedió, lo cual ha motivado que el Departament de Cultura tenga que asumir la totalidad del riesgo actual de esta sociedad". El mismo acuerdo de gobierno preveía que si "se resarciera de la totalidad o parte de las cantidades, se efectuarán los ajustaments necesarios par tal de minorar las anualidades". Esto no se ha producido y la Generalitat tiene que pagar un millón de euros anuales, según ha podido saber Diario de Girona.

El Institut Català de Finances, por su parte, se ha limitado a declarar al Diario de Girona que "todo sigue su curso. No hay ninguna novedad". Precisamente, la Sindicatura de Comptes a la ICF justificó el incremento de un 35'7% de la morositat del banco público catalán entre 2003 y 2004 "por la entrada del Grupo Lauren". Los créditos del ICF a Lauren se aprobaron cuando todavía gobernaba CiU con Jordi Vilajoana al frente de la Consejería de Cultura.

Diari de Girona ha señalado que ’siempre se ha dicho que Antoni Llorens era el empresario al que Jordi Pujol pedía consejo cuando quería ir al cine. Pujol había puesto esta empresa como ejemplo en el sector audiovisual‘.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
19 oct 2010
Com víctima treballador de Mola tv i Metropolitana d´Audivisuals SL aprofito aquest espai per informar.
Fa prop d´un any vaig treballar amb ells en unes condicions dificils de creure per una empresa capitalista com aquesta, hem pagaven misería, en negre i quantitat d´hores, evidentment els vaig enviar a la merda... el treball està malament i d´això abusant, sobretot la seva principal cantera son els estudiants/es de periodisme, estan com becàris i els diuen que això serà important pel seu curriculum, en dues paraules TIMADORS i EXPLOTADORS !
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
19 oct 2010
D´entrada us dire la meva edat tinc 52 anys, a la meva joventut al final dels 70´s, vaig estar a una de les primeres ràdios lliures de Bcn era LA VEU IMPERTINENT del barri de la Verneda, aquesta emissora fa molts anys va despareixer.
Doncs bé, a l´actualitat encara moltes vegades escolto Bronka, Pica i Contrabanda, recordo en aquella época les clausures continuades a les emissores lliures Ona Lliure o Campana de Gràcia.
Veig que ara després de més de 30 anys l´administració catalana encara segueix posan impediments al funcionament normalitzat en aquestes emissores i està d´esquena a elles, interferències concessions només a empresaris, corrupció, etc. Ni amb Tarradellas, ni Pujol, ni el Tripartit ha existit voluntat política de normalitzar aquests mitjans, pel que tinc notícia inclús algún país africà te una regulació millor que el concurs-decret la Generalitat vol aplicar.
Seriosament s´hauría de fer una auditoria-investigació a la Generalitat i al CAC per demanar responsabilitats amb quin criteri s´han concedit les llicències. Sempre han anat a parar a poders polítics més o menys camuflats o empresaris, o sia que les coses no han millorat amb més de 30 anys, no ha existit voluntat política ni partits de dreta, esquerra o centre.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
19 oct 2010
D´entrada us diré la meva edat tinc 52 anys, a la meva joventut al final dels 70´s, vaig estar a una de les primeres ràdios lliures de bcn era LA VEU IMPERTINENT del barri de la Verneda, aquesta emissora fa molts anys va desapareixer.
Doncs bé, actualment encara escolto moltes vegades Bronka, Pica i Contrabanda, recordo en aquella época les clausures continuades a les emissores lliures Ona Lliure o Campana de Gràcia, (l´administració de la fm llavors estava a carrec del govern central)
Veig que ara després de més de 30 anys l´administració catalana encara segueix posant impediments al funcionament normalitzat en aquestes emissores i està d´esquena a elles, interferències, concessions només a empresaris, corrupció, etc. Ni amb Tarradellas, ni Pujol, ni el Tripartit ha existit mai voluntat política de normalitzar aquests mitjans. Pel que tinc notícia inclús algún país africà te una regulació millor que el concurs-decret la Generalitat vol aplicar a elles.
Seriosament s´hauría de fer una auditoria-investigació a la Generalitat i al CAC per demanar responsabilitats amb quin criteri s´han concedit les llicències. Sempre han anat a parar a poders polítics més o menys camuflats o empresaris, o sia que les coses no han millorat amb més de 30 anys, no ha existit voluntat política ni dels partits de dreta, esquerra o centre, ara això si, d´aquí a uns dies tots ens prometeran de tot a canvi de que els donem el
nostre vot.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
20 oct 2010
Pues a ver si hay suerte y cierran pronto esa badofia que son las radios libres.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
20 oct 2010
Que más quisieras Laureta?
hala, ves a Mola fm, que igual ligas y se te va la frustación.
Por cierto no se escribe badofia, sino bazofia, ya veo que por desgracia tines un nivel cultural muy bajo.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
20 oct 2010
Oues nada lauretas, poneos a rezar para ver si rexucita Franco, Mola y cierra las radios. Nosotros lo aprovecharemos par reventarles la cabezota y devolverlos a la tumba.
Y vamos acerrar las tumbas y abrir las radios.
Y las lauretas a llorar y a rezar para que vuelvaan los salvadores
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
20 oct 2010
Asi se habla Pancasta, las radios libres ya no estamos para ostias ! vamos a por todas, y el que se cruze va a recibir de una manera o otra contundente respuesta, con nosotros quien quiera, contra nosotros quien pueda, sean políticos, empresarios o julais.
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
21 oct 2010
ESCOLTA “MAXIMUM CLATELLOT” EL PROGRAMA DE RADIO

Aquí teniu el link de descàrrega del “pugrama”

http://www.megaupload.com/?d=ALJ6T4PF

Hi ha un malparit que trepitja les ones en forma de ràdio comercial perquè no ens
pogueu escoltar. La generalitat el subvenciona, la familia Pernafeta li regala
pernil dolç de l'àrea de Guissona pel seu aniversari, el Comte de Godó el vol
convidar amb el seu jet a Roland Garros.
Però en comptes de Roland Garros el que li fotarem nosaltres és un Roland Garrot.
És un merda seca i està intentant evitar el que ja no és evitable.
Que una riuada de fang s'els endurà com merda que el riu s'emporta.
Que el mindundisme, el figurar, la reacció i el pusil·lanisme de dretes té els
segons contats.
Quinze segons i estareu tots pastant fang sense ni saber què us ha passat.
Tu també, amiga Pilar Rahola.

Maximum Clatellot.
El més bó dels acudits dolents.

També pots sentir més declamacions d'altres temps a:
http://maximumclatellot.blogspot.com/
Re: La Generalitat subvenciona milionariament a ràdio Mola que interfereix les ràdios lliures.
29 oct 2010
LA VANGUARDIA, EL PAIS, EL PERIODICO, L´AVUI, EL PUNT, EL TRIANGLE, ETC... ni una paraula sobre el tema, però això que és ? en quin país vivim? al servei de qui està la premsa ?
Pornografia subencionada per la Generalitat
04 nov 2010
MOLATV4.jpg
MOLATV3.jpg
MOLATV2.jpg
això es Cultura catalana subencionada amb 181.000 eu
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/407222/index.php
http://barcelona.indymedia.org/?category=manipulacio_mitjans

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more