Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Gràcia recolza la vaga general
29 set 2010
El grup de Gràcia de suport a la vaga general ha sortit de l'Ateneu Roig comptant amb més d'una cinquantena de persones i tot tipus de material d'agitació.
persiana.JPG
El grup de Gràcia de suport a la vaga general ha sortit de l'Ateneu Roig comptant amb més d'una cinquantena de persones i tot tipus de material d'agitació.

Ha recorregut Gràcia nord informant als comerços dels motius de la vaga. L'única resistència l'ha trobada al Mercat de l'Estrella, on s'ha produït una breu discussió amb un petit grup de comerciants que s'oposaven a la vaga general. Entre les consignes que cridaven els vaguistes destacaven “Abaix les persianes, avui fem vaga!” i “Així, així, ni un pas enrere. Contra la reforma, vaga general!”. Al seu pas, el piquet s'ha trobat amb un altre grup de suport a la vaga. Conjuntament han tancat un dels establiments Caprabo.

“El seguiment de la vaga al barri de Gràcia ha estat elevat i superior amb tot al nombre esperat. La presència de la policia ha estat minsa i el suport del barri s'ha fet notar”, afirma Luis Juberías, membre de l'Ateneu Roig i participant de l'Assemblea de Drets Socials de Gràcia.

A les 12 hores el grup de suport a la vaga general de l'Ateneu Roig anirà a la concentració de la plaça del cinc d'oros.

Text:
D.Casassas

Fotografies:
S.Muñoz
Mercat.JPG
piquet.JPG
Mira també:
http://www.roigcultura.cat/

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat Terrassa