Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Les Treballador(e)s Socials també fem vaga
23 set 2010
Piquet informatiu de treballadores de l’àmbit social el dia 29S:

Reunió preparatòria (i de valoració de persones interessades):
Divendres dia 24 a les 18h a Plaça Revolució (metro diagonal)
---------------------------------
Per a totes les treballador(e)s, educador(e)s i integrador(e)s socials,

La reforma laboral que es preten justificar amb la crisi es proposa reduir l’atur reduint els drets laborals.

Nosaltres no només som treballadores i, per tant, la reforma ens afecta en primera persona, sinó que som treballadores en l’àmbit social i, per tant, tenim un deure solidari amb aquelles persones més vulnerables.

En el capítol VI del codi d’Ètica i Deontologic de treball social, en l’apartat de Responsabilitat envers la Societat podem llegir-hi:

6.3 El/la DTS/AS ha de promoure el desenvolupament de les lleis i les polítiques que tendeixin a millorar les condicions socioeconòmiques generals, donar-hi suport i propugnar un millor repartiment de la riquesa.

6.4 El/la DTS/AS ha de denunciar les causes socioeconòmiques que generin situacions de desigualtat, marginació i exclusió social.

Són aquest tipus de lleis les que milloren les condicions socioeconòmiques generals i propugnen un millor repartiment de la riquesa? Aquesta reforma aporta més precarietat, més inseguretat laboral, rebaixa els sous i abarateix els acomiadaments, per tant, redueix drets i sobretot, obre pas a futures noves reformes que precaritzin encara més les condicions laborals i, per tant, obre la porta a nous tipus de marginació i exclusió entre els mateixos assalariats. No és la nostra obligació denunciar aquest tipus d’endarreriments socials?

Està a les nostres mans dir que no hi estem d’acord.

És per això que a més de fer vaga, volem impulsar un piquet informatiu de treballadores de l’àmbit social el dia 29S.

Reunió preparatòria (i de valoració de persones interessades): Divendres dia 24 a les 18h a Plaça Revolució (metro diagonal)

Si t’agrada la idea, fes-ne difusió!!!!!

NOTA: aquesta convocatòria sorgeix a nivell particular i es desvincula de qualsevol partit polític o sindicat.
Mira també:
http://agentdecanvi.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les Treballador(e)s Socials també fem vaga
25 set 2010
feu fàstic! ens voleu integrar a una societat desintegradora, us creieu deu, definiu la enfermetat per cobrar i posar el remei, definiu que és el bé i que és el mal!!!! foteu fàstic i a sobre aneu d'enrollats, perque des de dins es pot canviar el sistema oi? carcellers!!!! assassins de ments!!!
Sindicat Terrassa