Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
II Marxa contra l'atur- C o m u n i c a d o n º 2
15 set 2010
¡DÓNA SUPORT, DIFON I PARTICIPA A LA II MARXA CONTRA EL ATUR DEL 4 AL 9 D'OCTUBRE!!
1_71-Inscripción_II_Marcha.doc
71-Inscripción II Marcha.doc (119 KiB)
Benvolguts/des amics /es i companys/es:

Els preparatius de la II Marxa contra l'atur, la precarietat i en defensa dels drets socials que es desenvoluparà del 4 al 9 d'Octubre per diverses comarques i localitats de Catalunya han entrat a la recta final.

Després de 18 reunions del marc unitari que impulsa i convoca la II Marxa, de nombroses activitats, reunions i gestions a nivell de les localitats per on aquesta passarà, de l'edició d'octavetes informatives i de suport a la Vaga General del 29 de Setembre, l'edició de 3.000 exemplars del cartell de la II Marxa, us convoquem a redoblar els esforços en la preparació dels últims detalls de la II Marxa i especialment a participar directament per a això us adjuntem un arxiu on figura la fitxa d'inscripció. Fitxa la seva formalització necessitem a efectes de tenir una previsió per organitzar en condicions l'estructura i logística de la Marxa, especialment per les pernoctes. Aquesta fitxa s'ha d'enviar a l'email que s'indica o bé a les entitats que participen a la II Marxa.

En els propers dies estarà editat el diari (20.000 exemplars) que informa de la II Marxa, i la setmana que ve s'iniciarà el cicle de rodes de premsa informatives.

Contra l'atur desbocat, la precarietat, les retallades de drets laborals i socials, per aturar els desnonaments de vivendes, perquè totes les persones en atur tinguin prestació d'atur, per aturar l'amenaça de retallada de les pensions i prolongació de l'edat de jubilació ¡participa activament en la Vaga General del 29 de setembre i a partir del 4 d'octubre uneix-te a la II marxa contra l'atur a Catalunya!

Barcelona, 13 setembre 2010

Comissió Comunicació II Marxa contra l'atur a Catalunya

Nota: Adjuntem fitxa d'inscripció i Cartell en format jpg.



C O M U N I C A D O Nº 2:
¡APOYA, DIFUNDE Y PARTICIPA EN LA II MARCHA CONTRA EL PARO DEL 4 AL 9 DE OCTUBRE!!

Estimados/as amigos/as y compañeros/as:


Los preparativos de la II Marcha contra el paro, la precariedad y en defensa de los derechos sociales que se desarrollará del 4 al 9 de Octubre por diversas comarcas y localidades de Catalunya han entrado en su recta final.

Después de 18 reuniones del marco unitario que impulsa y convoca la II Marcha, de numerosas actividades, reuniones y gestiones a nivel de las localidades por donde esta pasará, de la edición de octavillas informativas y de apoyo a la Huelga General del 29 de Septiembre, la edición de 3.000 ejemplares del cartel de la II Marcha, os convocamos a redoblar los esfuerzos en la preparación de los últimos detalles de la II Marcha y especialmente a participar directamente para lo cual os adjuntamos un archivo donde figura la ficha de inscripción. Ficha cuya cumplimentación necesitamos a efectos de tener una previsión para organizar en condiciones la estructura y logística de la Marcha, especialmente para las pernoctas. Dicha ficha debe enviarse al email que se indica o bien a las entidades que participan en la II Marcha.

En los próximos días estará editado el periódico (20.000 ejemplares) que informa de la II Marcha, y la semana que viene se iniciará el ciclo de ruedas de prensa informativas.

Contra el paro desbocado, la precariedad, los recortes de derechos laborales y sociales, para detener los desahucios de viviendas, para que todas las personas en paro tengan prestación de desempleo, para detener la amenaza de recorte de las pensiones y prolongación de la edad de jubilación ¡participa activamente en la Huelga General del 29 de septiembre y a partir del 4 de Octubre únete a la II marcha contra el paro en Catalunya.

Barcelona, 13 de Septiembre 2010

Comisión Comunicación II Marcha contra el paro en Catalunya

Nota: Adjuntamos ficha de inscripción y Cartel en formato jpg.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: II Marxa contra l'atur- C o m u n i c a d o n º 2
15 set 2010
TRIA LA PORTA PER LA QUE VOLS SORTIR DE LA CRISI >
http://www.youtube.com/watch?v=KjOFP0BqwPU&feature=related ////29 SETEMBRE TOTHOM A LA VAGA GENERAL

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more