Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Laura Riera, quan la condemna segueix al carrer
20 ago 2010
Nou anys entre reixes i la condemna continua. Tot i que ha complert la totalitat de la pena, Laura Riera segueix condemnada al carrer, on se la persegueix ideològicament.

Prova d'això n'és la ràtzia criminalitzadora a què les cavernes catalana i espanyola estan sotmetent Riera amb motiu de l'acte de benvinguda que diversos col·lectius li volen dedicar aquest dissabte en el marc de les festes populars de Gràcia.
satLAURA.jpg
Laura Riera sortirà en llibertat aquest dissabte a partir de les set o les vuit del matí. El que és una incògnita és saber de quina presó sortirà, ja que la nit de divendres a dissabte el més probable és que la canviïn de presó i no pugui efectuar cap trucada per comunicar el canvi. Tot i que ha passat els darrers anys a la presó de Wad-ras de Barcelona, sembla ser que l'haurien traslladada a Brians i de Brians la podrien traslladar a una altra presó.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/10241/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Laura Riera, quan la condemna segueix al carrer
20 ago 2010
CGT: Davant la sortida de presó de Laura Riera i sobre la criminalització

En primer lloc, volem denunciar la criminalització a que esta essent sotmesa la nostra companya i afiliada Laura Riera. En primer lloc ha estat traslladad de la presó de Wad Rass a la presó de Brians I per tal de que la Laura no es sentís acompanyada en la seva sortida i no tingués el recolzament dels companys i companyes que durant tant de temps han lluitat per la seva llibertat des de fora de la presó.

D'altra banda en un comunicat fet públic aquest matí, l'Audiència Nacional ha prohibit l'acte de benvinguda per "enaltiment del terrorisme". Denunciem l'enèsima reculada democràtica i el caracter antidemocràtic d'un estament juridic que ja ha quedat força retratat últimament. Neguen una benvinguda simbòlica a una persona injustament empresonada per evitar el rebombori mediàtic i social. Sobren els calificatius.

La CGT de Terrassa reafirma el seu compromís en la lluita contra la repressió indiscriminada que l'Estat espanyol aplica als dissidents politics, del corrupte sistema capitalista i monàrquic.

Volem expressar el nostre més ferm rebuig a la disperssió de presos politics, la tortura i la humiliació situacions, totes elles, que ha patit la nostra companya Laura Riera.

Volem denunciar també la cultura del terror que l'estat espanyol vol imposar a moviments socials, sindicats i partits polítics alternatius i combatius per aconseguir callar tot moviment, real i contundent, d'oposició al sistema capitalista i a l'ordre territorial imposat per l'estat espanyol. La llei antiterrorista està esdevenint, des de fa ja molts anys, una eina perillosísima que atenta contra els més elementals drets humans i, utilitzada molts alegrement, contra les persones que, des de l'esquerra, proposen l'abolició del sistema capitalista per mitjans pacifics.

Entenem el dret d'autodeterminació i la llibertat s'expressió i del pràctica politica i social com a elements indispensables de la suposada "democràcia" burgesa, que ella mateixa no és capaç d'assumir. Mentre hi han grups d'extrema dreta que actuen impunement, i de manera funcional al sistema, les presons s'omplen de lluitadors i lluitadores socials honestes.

Reiterem la nostra benvinguda a la Laura i animem a tot aquells afiliades i afiliats a acompanyar -nos en aquesta data tan esperada.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more