Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Que és actualment ERC ?
Actualment ERC, son representats de la burgesia catalana, la majoría de vegades pacten amb el govern central.

Estan vivin de la memòria històrica d´en Macià o Companys, que han fet? doncs el botifler i mantenir la poltrona sense evolució, segur que la ciutadania els castigarà a les urnes a la tardor.

Només hi ha que veure per exemple com gestiona el departament de cultura de la Generalitat, pitjor no és pot fer, igual o pitjor que en la legislatura Pujol.

Ni d´esquerres ni progrés com deien quan van entrar al tripartit.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Doncs malgrat t'agradi, a força més gent que tu, babau: centenars de milers de votants. No cal que ens facis perdre el temps amb entrades infantils com aquesta
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Us fotarem una patada que ni el Messi ho podrà millorar, a Catalunya no hi ha cabuda ja pels botiflers ni traidors.

Esteu acabats, no sou independentistes amb set anys ha quedat prou clar, simplement oportunistes

Apa aneu a Madrid a xuparla a en ZP !
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
borni això és el que ets tu, que no vols veure la realitat més enllà del teu melic
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
La burgesia sempre ha concedit la seva representació a aquells partits que defensin netament la seva classe, és a dir, els partits de dretes tipus CiU i PP. Els partits d'esquerra liberal-burgesa (ERC i IC) representen majoritàriament a les classes mitjanes, majoritàriament catalanoparlants, part dels autònoms, així com a un sector menys nombrós de classe treballadora. El PSC representa també a les classes treballadora i "mitjana" (en aquest ordre) majoritàriament espanyola.

Per cert, abans de que saltin els talibans a negar l'existència de la classe mitjana, és evident que un funcionari, amb unes condicions envejables per als que som treballadors del sector privat, amb cont. indefinit, un alt salari i força vacances són un sector de població ben aposentada en el sistema.
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Visca la terra ! mori el mal govern !
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
bu tens tota la raó els funcionaris sempre estaran amb el govern, és igual que sigui de dreta, esquerra o ultradreta, la pela és la pela.
Per això van ser els primers de fer vaga.
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Tots portem un petit-burgès a dins... a qui no li agraden les comoditats? cal recordar a aquesta mena de Troll que Esquerra és un dels pocs partits assemblearis, malgrat que hagi -en els últims anys- adoptat un rol massa pragmàtic i pactista. Però de tot se'n aprèn -si no s'és un Troll- i crec que ja en tenen prou de treure les castanyes del foc a d'altres. Aquesta mena de desqualificacions sense arguments sòlids no porten enlloc... o hi ha alguna intenció amagada al darrera.
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
assemblearis¡¡¡; ja ja ja ja, explica si ets capaç de fer-ho en que consisteix i qui son els que fan aquestes assemblees i cada quan etc...
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Al que m'ha respost: van ser els primers en fer vaga per la senzilla raó que això de vaga avui s'ha convertit en un dia de festa i passejada en aquestes latituds.

Llevar-se tard, mani al matí amb molts globus i gorres de regal, després una cerveseta amb els companys, a la tarda un passeig i les compres que no vas poder fer el cap de setmana i l'endemà ans en tornem-hi a la feina. La vaga com a instrument de pressió d'un sol dia ha mort (repeteixo, en aquestes latituds).

Una altra cosa és si estiguessim parlant d'una situació explosiva com a Grècia amb una prolongació de la vaga i on realment l'aturada és a tots els sectors productius.


Per l'esquerdat: que fins i tot ERC (un partit de l'stablishment) sigui assembleari és una prova del pes de la tradició i la influència històrica del moviment llibertari a casa nostra. Una altra cosa és que alguns no entenguin aquest pes en tota la seva dimensió i profunditat (com a imbricat en certes maneres de fer de la societat catalana) i si no veuen la bandera rojainegra, una A encerclada (quan més mal feta millor) i una preferència per la utilització del castellà (de lo contrari ets sospitós de simpatitzar amb la burgesia catalana) ja no ets autèntic. Però s'hauria de valorar més aquesta influència.
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Erc, ha tingut una oportunitat única per fer un gest de voluntat política cap l´esquerra i no ha sigut aixi.
La ciutadanía ha vist això, i ara aviat tindrem en Mas a la Generalitat... una pena
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
bu no donis per sentat que erc es assebleari.
Per altra vanda, amb respecte t'ho dic, crec que estas barrejant la botifarra amb la nocilla deixat de prejudicis i de vulger fer dicotomies;hi han més colors entre el vermell i el negre, deixa que la gent s'expresi com mijor sap (hi han moltes raons per fer-ho, pensa-ho, i no necessariament per fotre't) i millor no opinis de lo que no saps (anarquisme i tal)
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
El problema de ERC i demès trepes es que no tenen limits en els minims en quan a politiques socials, laborals, sanitaris, d'educació (no nomès està el tema de la naciò, de fet a la majoria de la població es el que menys el preocupa). Tampoc les bases no son coherents, que segur que hi haveu gent maca, si, pero no podeu controlar a les cupules, de fet això es inherent a la classe politica d'aquest paìs; no hi ha dignitat i honestitat i de seguida es cau en el trepisme, corruptela, el ara te la xuclo, ara en baixo els pantalons...
I mira que fa pocs anys que tots aquest grups mal dits d'esquerra eren un xic ilusionadors dins del panorama bipartidista, i els hi feia kla funció de al menys no retrodeir en els minims que parlava i que tant va costar arrivar.
Haurem de tornar al carrer pero no a fer un passeig
traidors¡¡
Re: A qui representa avui ERC ?
18 ago 2010
Al meu barri, els de ERC, per mans del conseller Treserras, varen autoritzar l'enderroc d'un be cultural d'interes nacional anomenat Can Ricart.

Perquè atemptaren contra el nostre patrimoni històric? Doncs per a que el marques de santa Isabel pogues guanyar més de 100 milions d'Euros en la plusvàlua de la requalificació dels terrenys industrials a edificables. ( http://salvemcanricart.blogspot.com/ )

Ja sabeu a qui representen!
Re: A qui representa avui ERC ?
19 ago 2010
Ara han promogut un decret en temps vacacional sobre l'espai radioelèctric calcat del de l'Estat espanyol (per polítiques repressives sí que els va bé les espanyoles, sembla) que en limitarà el seu accès, atorgat per concurs públic per l'Administració sense distinció entre ràdios lliures, comunitàries, evangèliques o el que sigui. Tot un avenç social, vaja.
Re: A qui representa avui ERC ?
19 ago 2010
Està clar, si aquesta és l´independència i les llibertats que promou per Catalunya ERC amb lleis fetes a Madrid anem llestos, és el cas de LGA -Ley General del Audiovisual, que afectarà el control, censura, castig, i repressió de les ràdios lliures del nostre país.

ERC és el responsable d´aquesta legislació ja porta la gestió del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Es la pitjor legislació d´Europa, no te res a envejar a les lleis franquistes, una vergonya !
que ERC i d´altres polítcs s´hagin convertit en botiflers i l´hi llepin el cul a ZP.
Re: A qui representa avui ERC ?
20 ago 2010
Jo soc funcionari i vaig fer vaga, també soc 1000eurista.
Això del funcionari crec que ho teniu mal llegit..
Jo em veig igual de treballador que el menobre que treballa amb una empresa privada.
No se d' on cony treieu la mera aquesta de que els funcionaris son uns gossos..
Re: A qui representa avui ERC ?
21 ago 2010
Funcionari, creus que Hitler hauria arribat tant lluny si no hagues tingut funcionaris fidels que l´hi van donar suport?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more