Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Interior apuja el sou als Mossos d'Esquadra dedicats a "Seguiment i Vigilància"
12 jun 2010
El Departament d'Interior modificarà el Pla de Carrera Professional dels Mossos d'Esquadra apujant el sou, així, a 2.200 mossos d'esquadra encarregats d'activitats com les escoltes telefòniques o els enregistraments camuflats.
1tra1.gif
Interior argumenta que hi ha tasques que requereixen "un alt grau d'especificitat", cosa que justifica l'augment de sou i l'ha portat a fer constar un seguit d'activitats com a "especialitats policials". Aquestes especialitats fan referència, ni més ni menys, que a la investigació policial com per exemple la intervenció telefònica.

Això costarà més de tres milions d'euros al conjunt de ciutadanes del Principat, que de les seves butxaques apujaran el sou a 2.200 mossos d'esquadra.

Àrees com Mitjans Tècnics o Informació, incloses dins una altra especialitat, seran incloses també aquesta qualificació, ja que segons Interior ha quedat demostrat "que la feina que els policies duen a terme en les dues ubicacions requereixen un alt grau d'especificitat". La majoria d'aquestes activitats pertanyen a l'àmbit de la investigació policial com els sistemes d'intervenció telefònica, balises de seguiment, dispositiu d'enregistrament camuflats d'àudio i vídeo i contramesures electròniques incloses dins l'especialitat de Seguiments i Vigilància.

Amb les modificacions del Pla de Carrera Professional ara seran considerades com una especialitat. Els llocs de treball de la Divisió d'Informació estan inclosos dins l'especialització d'Investigació Avançada. A partir d'ara es crearà també una nova especialitat per als agents de la divisió.
En total la conselleria invertirà 3 milions d'euros en suplements salarials per a 2.200 agents dels Mossos. El Departament ha tirat endavant aquestes mesures després d'arribar a un acord amb la totalitat dels sindicats que representen els agents del cos i que qualifiquen "d'històrica" la mesura.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/9591/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Interior apuja el sou als Mossos d'Esquadra dedicats a "Seguiment i Vigilància"
12 jun 2010
Clar que sí!!!!! Fan molt bona feina!! A mi em retallen el sou, però no em fa res que me'l retallin si del que es tracta és d'ajudar aquesta bona gent!
Re: Interior apuja el sou als Mossos d'Esquadra dedicats a "Seguiment i Vigilància"
12 jun 2010
Així m'agrada abaixem al sou a tothom excepte el dels que han de garabtir que ningú es pugui queixar per la reducció dels sous.

Així us paga als de Transit i als Mossos dedicats a la seguretat ciutadana: a vosaltres us abaixa el sou, als encarregats de protegir a politics i empresaris els hi apugen!

Saura Feixista!
Re: Interior apuja el sou als Mossos d'Esquadra dedicats a "Seguiment i Vigilància"
12 jun 2010
Els bombers anem els últims, és clar, com també amb la retallada d'auxiliars forestals d'aquest estiu.

De tota manera, la web de Vinarós llibertat.cat quina font té de la informació?
La acampada de los Mossos frente a la Generalitat dura diez minutos
12 jun 2010
BARCELONA, 2 Jun. (EUROPA PRESS) –

La acampada frente a la Generalitat organizada por el sindicato mayoritario de los Mossos d’Esquadra SAP-UGT junto a sindicatos de funcionarios de la Generalitat y sindicatos de Bomberos en protesta por el recorte salarial propuesto por el Govern duró diez minutos, tras el desalojo de sus propios compañeros, que se hizo de forma pacífica.

El SAP-UGT tildó las medidas del recorte salarial del 5% y el recorte de las pensiones, de “cosméticas” y su portavoz, Valentín Anadón, matizó que no son sólo impopulares, sino “injustas”. Por eso prevén dar una “respuesta contundente” a una “gravísima agresión”.

Anadón explicó durante el acto que “el decretazo” se trata de una cortina de humo del poder público para huir de sus responsabilidades y lo que pretenden es “hacer pagar a quien no tiene culpa”.

Los sindicalistas recordaron que los funcionarios no cobran salarios altos, ni tiene asegurado su puesto de trabajo: “el 26% de la plantilla cobre 1.000 euros o menos y el 38% no tiene garantizada su plaza”, aclararon.

Los manifestantes plantaron dos tiendas de campaña en la Plaza Sant Jaume, frente a la Generalitat, con la intención de mantenerlas hasta el día anterior a la huelga general a nivel estatal, prevista para el 8 de junio por el sector público contra el recorte salarial anunciado por el Gobierno en el marco de un decreto con medidas para rebajar el déficit.

La acampada –que preveía estar apoyada por unas 30 personas siguiendo turnos– duró diez minutos ya que agentes de los Mossos d’Esquadra procedieron al desalojo por orden de la Guardia Urbana, que es quien tiene la competencia en este tipo de casos.

Los manifestantes desalojaron y desmontaron las tiendas pacíficamente y agradecieron la labor de sus compañeros, a los que aplaudieron.

Anadón aseguró que su sindicato no prevé convocar una huelga ya que los agentes no tienen derecho a ella y “como garantes del Estado del Bienestar y de la seguridad ciudadana” no van a hacer “nada ilegal”, aun así harán otras movilizaciones hasta el próximo lunes que todavía están estudiando.

En el sentido de actuar “en la más estricta legalidad”, la SAP afirmó que pese al desalojo de la acampada seguirían manifestándose y que “en ningún caso” tenían previsto entrar en el Palau de la Generalitat. “Si tienen la intención de hablar con nosotros ya nos lo harán saber”, apuntó Anadón.

http://www.sap-ugt.cat/?p=11566
Interior invertirà 3 MEUR en sous per reconèixer l'especialitat de 2.000 mossos
12 jun 2010
Sanchez, Guillem // ACN // 12.06.2010 // 09.36 h element divisor Ref. 554830

Barcelona (ACN).- El Departament d'Interior modificarà el Pla de Carrera Professional dels Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber l'ACN. La mesura reconeixerà tasques com la d'atenció al ciutadà, la de sala de comandaments o la d'instrucció tecnopolicial com especialitats policials. Per tant, els agents que les fan cobraran l'increment salarial. Es tracta d'una reivindicació sindical antiga que afectarà 2.200 mossos i costarà més de 3 MEUR al Govern. A més, feines com Mitjans Tècnics o Informació, incloses dins una altra especialitat, seran considerades també aquesta qualificació, ja que ha quedat demostrat que la feina que els policies duen a terme en les dues ubicacions requereixen un alt grau d'especificitat.

http://www.acn.cat/webACN/detallNoticia.do?idNoticia=554830
Re: Interior apuja el sou als Mossos d'Esquadra dedicats a "Seguiment i Vigilància"
14 jun 2010
clar que si, els gilipolles que patrullen al carrer, no poden ser uns nens de papa que cobrin un paston, han de ser una colla de garrulus que sàpiguen fer trapitxeos-màfia al carrer per mantenir-hi el contacte.
en canvi els poli-nazis que es dediquen a perseguir a xavalets que enganxen cartells i tiren alguna pedra a les manis cal tenir-los ben forrats de calers i panxa-contents, així no discutiran mai les ordres antidemocràtiques que reben dels comandaments per torturar gent a les dependències policials.
com es podria fer funcionar un cos policial sinó?
no hi han alternatives, la cosa va de tenir policia o no tenir-ne.
Colera camping CNT