Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Crisi? Atac contra tres sucursals al Carmel
08 jun 2010
Durant la matinada del 7 al 8 hem atacat a cops de martell tres sucursals bancàries al carrer Santuari, al barri del Carmel. Tots els seus vidres i els caixers exterior han sigut trencats.
No lluitem contra la crisi, lluitem contra el capitalisme!

No lluitem contra la crisi perquè no creiem que abans que parlessin d'ella nosaltres visquéssim millor. No lluitem contra la crisi perquè si aquesta acabés tornarem a la normalitat del treball, a la normalitat de pagar per tot, a la normalitat de ser governats/des. No lluitem contra la crisi perquè aquesta és la forma amb la que el capitalisme reforça la seva dominació. No lluitem contra la crisi perquè només és una conseqüència. Lluitem contra el capitalisme que el causant de totes les nostres crisis. Lluitem contra l'Estat que és l'encarregat de defensar el capital mantenint la pau social.

Hem volgut atacar els bancs per ser uns dels responsables de les nostres misèries. Encara que hem volgut causar danys ha sigut sobretot un atac simbòlic. Hem volgut assenyalar-los però volent deixar clar la manera que creiem que se'ls ha de tractar.

Vàries pintades fent referència a les nostres motivacions acompanyaven els cops donats. Entenem que només amb paraules això no cau, per això hem decidit atacar. Pero alhora tambè entenem que només atacant nosaltres això tampoc resulta i que necessitem compartir amb altres aquesta lluita, per això volem s'entengui no només el contingut sinó també les formes de les nostres pràctiques.

Aquest ha sigut un petit gest, ho sabem, no esperàvem més. Sabem que és un petit gest entre molts altres que altra gent també fa. Però què passaria si juntéssim els petits gestos que ja s'estan donant? Què passaria si fessim els petits gestos que ens falten per fer?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crisi? Atac contra tres sucursals al Carmel
08 jun 2010
Apostar avui dia per la propaganda pels fets i esperar la generalització del sabotatge és ésser una mica miop, però la perspectiva teòrica des de la que ho heu fet em sembla molt correcta, tant de bo molta més gent que en realitat pensa igual adoptés aquest discurs i no el possibilisme defensiu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more