Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
TV3: Adeu Espanya
03 jun 2010
TV3, va a emitir esta noche, 3 de junio del 2010, a las 21:30 un documental titulado Adeu Espanya.
TV3 estrena, a "Sense ficció", el documental "Adéu, Espanya?"

Una producció de TV3 amb la col·laboració de Brutal Media, dirigit per M. Dolors Genovès.

El documental s'ha presentat a l'auditori de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, amb l'assistència de Mònica Terribas, directora de TVC; Joan Salvat, cap de l'àrea de Documentals de TVC, i M. Dolors Genovès.

Amb la globalització i la democratització s'ha produït l'emergència de les nacions sense estat que aspiren a decidir el seu propi futur constitucional. "Adéu, Espanya?" compara la realitat de Groenlàndia, Escòcia i el Quebec amb Catalunya. Per fer-ho, es pregunta si la secessió és democràtica i si els processos d'independència són jurídics -emparats en clàusules legals- o polítics -fruit d'una negociació-; analitza els recursos econòmics de cada país i la seva viabilitat com a estats sobirans, i examina el posicionament de la Unió Europea, l'oficial i l'extraoficial, davant la possibilitat de la secessió d'una part d'un estat membre i la seva incorporació immediata a la Unió.
(...)

-----------------------------------

Web del documental:
http://www.tv3.cat/adeuespanya

Videos cortos promocionales del documental:
http://www.tv3.cat/videos/2927232

...

Prensa:

Barcelona, EFE. Televisió de Catalunya (TV3) emite hoy un documental en el que se comparan los procesos de independencia de Québec, Escocia y Groenlandia con Cataluña, y que lleva por título "¿Adiós, España?", al evocar entre interrogantes el conocido poema de Joan Maragall hecho en 1898 y que finaliza con esta frase.

TV3 emitirá el documental, que dura una hora y media, a las 21.50 horas, y en él se recogen entrevistas con presidentes y otros líderes políticos de territorios en los que han sido abiertos procesos soberanistas, además de contener datos comparativos referidos a población y superficie.

El documental, que ha sido elaborado durante nueve meses y está dirigido por Maria Dolors Genovès, se inicia con la reproducción de un fragmento del conocido poema de Joan Maragall "Oda a España" escrito en 1898, y que es el siguiente:

"¿Donde estás, España?
No te veo en ninguna parte.
¿No escuchas mi voz atronadora?
¿No entiendes esta lengua
que te habla entre peligros?,
¿Has dejado de entender a tus hijos?
¡Adiós, España!"

En el trabajo documental elaborado por TV3, que según la directora de esta televisión, Mònica Terribas, "no quiere convencer a nadie de nada", se lanzan los interrogantes de si la secesión es una opción democrática y si los procesos de independencia son jurídicos o políticos.

Entre las personas entrevistadas, figuran los primeros ministros de Escocia, Alex Salmon, y de Groenlandia, Kuupik Kleist, así como el líder del Bloque Quebequés, Gilles Duceppe.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: IMC BCN : Adeu Catalunya
03 jun 2010
ara fem la feina bruta a convergencia reputalana al IMC BCN... wonderful! aixo vol dir mil cinq cents km de fronteres que ara no existeixen, una guerra de secessio, prosperitat per l'industria armamentistica, cent mil llocs de treball uniformats, milers de baixes [places vacants, riquesa...] per aillo de la neteja etnica... pero aixo si, amb les noves embaixades i legacions diplomatiques catalanes mes d'un pseudoprogre infiltrat a la esquerra altermondialista sera designat oficialment per a xuclar d'algun xollet!
Re: TV3: Adeu Espanya
03 jun 2010
Per raons d'historia i justicia que Catalunya te dret a ser una nacio independent. El de mes amunt, faries millor de deixar de beure tant d'hora.
Re: IMC BCN: Al servei de convergencia reputalana
03 jun 2010
vale cosi. com que ens hem caigut del niu abans d'ahir i encara no sabem que les grans paraules com 'estat', 'patria', 'dret', 'nacio', 'identitat', 'religio', 'historia', etc. han estat la millor coartada i justificacio per fer les pitjors matances i genocidis des de que els australopitecus ens varem posar a caminar amb dos peus, els que creiem que un altre mon es possible ens l'empassarem doblegada una vegada mes... visca el barça i visca catalunya!
i visca la moreneta... [ave madia putisima!]
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
A banda, "el govern i el poder, sempre estan a l'estranger, sempre estan en unaltre lloc"... Aquest és el concepte clau del "Poder - separat", l'antítesi de la no delegació, de l'horitzontalitat, amb la qual cosa, per què empecinar-nos en si ens governen des de Madrid o des de Barcelona? quina diferència qualitativa hi ha entre un usurpador "autòcton" i unaltre "al·lòcton"? en base a què decideixen per nosaltres fins i tot a nivell de què som i de qui som i, en conseqüència, quina marca distintiva de ranxo hem d'ostentar...?

Pels qui ho redueixen tot a balances fiscals ("300 euros x català i any!!", visca l'estadística!!), a banda de la mesquindat supina i la manipulació, el voler fer-se passar per víctimes de no sé quin "colonialisme", de no sé quina metròpoli que els seus avantpassats burgesos van coadjuvar a construir i els rèdits de la qual han disfrutat. Parleu-li de "colonialisme" a les víctimes extremenyes i andaluses dels latifundis de tants carbonells, solers i colomers i de les inversions que els hi passen de llarg...

En definitiva, amb els seus cony-structes caputalistes revestits de retòrica metafísica pútrido-patriòtica, que en facin el que els roti però que deixin en pau els pocs de reductes de radicalisme que resten dempeus, sense emmerdar, desviar l'atenció i fer proselitisme entre gent de bona fe i amb potencial revolucionari.
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Aviam,

"les grans paraules com estat, det, nació, identitat, religió, historia han estat la millor coartada i justificacio per fer les pitjors matances i genocidis".

Seguint el mateix argument, hi podem afegir les paraules "igualtat" i "llibertat". És a dir, que no cal que reivindiquem res, doncs. Millor calladets a casa i sense dir res.

I tan omplir-vos la boca amb cony-structes caputalistes a l'hora d'acusar els qui defensen la nació catalana, potser mireu-vos el melic i adoneu-vos-en que vosaltres (no el moviment llibertari ni anarquista en general, que afortunadament és molt més raonat i seriós que vosaltres) sou el veritable sub-producte del capitalisme. El capitalisme trenca i desfà tots els vincles humans, i vosaltres no només ho accepteu sinó que en feu bandera: ¿encara existeixen nacions que vinculen i relaciones els humans? Destruim-les! Fem-li una autopista al capitalisme!

De degeneracions n'hi ha a tot arreu, i és evident que hi ha moltes concepcions del que és nació que són conservadores i contrarrevolucionàries (quan no directament feixistes), però volent atacar les realitats nacionals "per se" demostreu una curtesa de mires que espanta, i us feu partíceps de la destrucció generalitzada que suposa el capitalisme.
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Aviram (o conjunt de pollastres patriòtics, que balndiu banderes amb pollastres socarrimats)

Vàries precissions:

1)- Jo no ataco "realitats nazionals", si no metafísiques igual que cobato les religions

2)- Des de quan, menystenir taxonomies d'entomòleg social com "català", "no català", "nazional", "estranger", "maketo" o "xarnego", "nosaltres" i "els altres", "Catalunya" o "Disneylàndia" i apostar per la LLIBERTAT, pel reconeixement de l'altre en la seva dimensió alhora única i afí és aplanar el camí del caputalisme i trencar vincles? Trencar categories i prejudicis és trencar vincles?

3)- No sé en quin àmbit llibertari et mous (Negres Tempestes?). Lo raonat és reconèixer taxonomies, divisions i denominacions territorials derivades de senyors feudals?

Potser jo soc "un subproducte del caputalisme". Però no te'n adones de fins a quin punt el capital té com a corolari tot el conjunt de mites que defenses i que li peremeten existir. I explotar.
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Tu ets un puto ciutadà que vas de llest, intentes "obrir els ulls" a una classe obrera que t'ignora i uses l'indymedia com a vàlvula d'escapament contra l'amargament que portes a sobre. Catalunya serà independent per pebrots, perquè la gent d'aquí, tinguem l'origen que tinguem, volem avortament lliure, no volem toros, no volem peatges, no volem menyspreu ni racisme, volem una societat que progressi, on es minimitzi la ignorància i on tinguem dret a decidir, per cultura democràtica, tots els aspectes que ens regeixen a la vida, sobretot econòmics. Els burgesots de convergència no volen la independència, són tan espanyolistes com tu. Qui es beneficiarà de la independència no serà precisament la burgesia catalano-espanyola. Volem avançar cap a millor i això amb espanya és impossibñe, i cada cop ho veu més gent, encara que sigui un xarnego com jo a veure si te n'enteres.
Espanya se te rompe, pobre rata. ves a animar la roja amb la txorra rojigualda, fill de puta.
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Ep, esperpent que signes com "C.I.U.-tadans morts" (tant de bo, i putrefactes!)

Et retrates tu solet com el Hitler de merda que ets (embolcalla't en una senyera, una rojigualda o un traje de "lentejueles"... per dissimular-ho)

UN MUNT DE GENT INTELLIGENT (i hauría de ser innecessari afegir "a la qual se la bufen les nazions"), està contra la tortura dels animals, la tortura de les persones, el xantatge del caputal, un munt de gent DE TOT ARREU. La dignitat, la capacitat d'indignació, no té denominació d'origen ni catalana ni camerunesa, sinó HUMANA.

NO ENTENDRÀS MAI NI TU NI CAP NAZIONALISTA PERQUÈ ESTEU ABDUÏTS PEL CAPUTALISME AL QUAL DIEU COMBATRE (els nazionlaistes d'"esquerres"...)
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
"Ciutadans morts":

Tots aquests avantatges que infereixes automàticament a partir de la independència de Catalunya, tel's ha explicat el Laporta, l'Arturet, el Cardús o el que carda amb la meretriu de ta mare i la meretriu de ta germana?

Catalunya serà independent o no independentment del què signifiqui catalunya i del que signifiqui independència i, sortossament, seguirà havent-hi dret al lliure-pensament i a defecar-se i vomitar per aspersió damunt de tots els constructes burgesos, es diguin estat, espanya, catalunya o birmània.

A LA PUTA MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!, com deia més o menys el gran F. Fernán Gómez
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Picot Negre,

>1)- Jo no ataco "realitats nazionals", si no
>metafísiques igual que cobato les religions.

Llavors no pensem tant diferent. Però és que em feia l'efecte que ataques a qualsevol que defensi la idea de què hi ha nacions i que una d'aquestes és la catalana [entre d'altres coses, perquè ho escrius sempre amb "z", som si fóssim seguidors de l'esvàstica]. I entenguem "nació" (que és una paraula massa polisèmica) en el sentit de "realitat lingüístico-cultural" i no com a mitjà per a mantenir controlada la població, una mica en el sentit amb què l'anarquista Errico Malatesta deia que calia combatre l'Estat en la seva accepció de "govern", no de "realitat social".

Pel que fa a la religió, el mateix: es tracta de combatre les males religions que existeixen avui dia, no pas d'atacar el sentit religiós "per se", que és algo essencial en l'home. Si no vols dir-li "religió", considera-ho "espiritualitat" o "trascendència" o qualsevol de les formes que pot prendre aquest anar més enllà de la materialitat més rabiosa que ens rodeja.

>2)- Des de quan, menystenir taxonomies
>d'entomòleg social com "català", "no català",
>"nazional", "estranger", "maketo" o "xarnego",
>"nosaltres" i "els altres", "Catalunya" o
>"Disneylàndia" i apostar per la LLIBERTAT, pel
>reconeixement de l'altre en la seva dimensió
>alhora única i afí és aplanar el camí del
>caputalisme i trencar vincles? Trencar
>categories prejudicis és trencar vincles?

No es tracta de menystenir (ni encara menys negar o prohibir) els conceptes que descrius, sinó acceptar-los críticament. ¿Menystenir un "català"? Per què, que potser no existeix? ¿Menystenir el concepte d'"estranger"? Per què, ¿tampoc no hi ha estrangers, no són una realitat? És clar que no s'ha de culpar ni denigrar ningú per ser estranger, però és una obvietat que hi ha gent externa que arriba a una realitat diferent a la seva. ¿Menystenir el concepte de "dona", "home", negre"? Quina ximpleria! Jo no sóc dona ni negre ni espanyol (i si me'n vaig a Irlanda, seré estranger), i això és una realitat. Ara bé, no em fa ni millor ni pitjor.

D'altra banda, vist que apel·les a "reconèixer l'altre en la seva dimensió alhora única i afí", no entenc perquè combats les nacions, quan són l'element determinant a l'hora de configurar les "dimensions úniques i afins" de cadascú. Gairebé no hi trobaria millor definició. ;-)

>3)- No sé en quin àmbit llibertari et mous
>(Negres Tempestes?).

Com que no acceptes taxonomies, no trobo sentit haver-me de diferenciar de cap altre llibertari. ;-)

>¿Lo raonat és reconèixer
>taxonomies, divisions i denominacions
>territorials derivades de senyors feudals?

No. Però lo raonat tampoc és no acceptar-les perquè ells ho van fer. ¿Si els senyors feudals bevien aigua jo no hauria de fer-ho?

>Però no te'n adones de fins a quin punt el
>capital té com a corolari tot el conjunt de
>mites que defenses i que li peremeten existir.
>I explotar.

Me n'adono, me n'adono. I sé perfectament que la majoria de nacionalistes catalans ho són en aquest sentit. Però això no treu que es pugui reivindicar la pròpia idiosincràcia (la catalanitat, en aquest cas) des d'un àmbit anticapitalista, igualitari, no patriarcal, etc.
És el típic debat de "l'internacionalisme": per a poder participar d'igual a igual a tot el món, primer cal que se'm reconegui com a igual, és a dir, com a nació.
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Joan:

D'entrada, agraeixo el to educat i constructiu, per experiència personal, val a dir que veriteblement poc freqüent per part dels nacionalsites tant en fòrums com a la "vida analògica".

Si, amic, pensem BASTANT diferent. Jo no "admeto" l'existència de nacions. No en el sentit d'impedir que existeixin, sinó en el dialèctic, de negar la seva realitat tangible, orgànica... Crec que la voluntat de ser nació, en definitiva, el nacionalisme o digue'm-l'hi el sentiment de "pertinença" a una terra, degudament manipulat i exaltat, PRECEDEIX I CONSTRUEIX LA NACIÓ. Jo tinc dret a no deixar-me manipular, a no cedir al proselitisme ni de testimonis de jehovà, ni d'adventistes del setè dia ni de nacionalistes de cap color. Quan vaig a la camarga francesa em sento enamorat de la camarga francesa. I quan vaig a serra nevada, otro tanto. I el lloc on he nascut i visc i he viscut la major part del temps, ni te cuento, Però això no em condiciona, no em determina per a establir o no vincles o defensar un projecte polític a partir d'un marc preestablert o construir-ne un de nou, 100% diferent. Què pebrots és la "idiosincràsia"? Jo no puc dir que un "català" (entenent per això tothom qui viu on, als mapes, hi diu "Catalunya") té aquesta o aquella idiosincràsia, primer perquè no els conec a tots i, segón, perquè el determinisme sociològic és lo més semblant al nazisme. La idiosincràsia hauria de ser la de cadascú i si a tu ja t'està bé una de pret-à-porter, molt respectable. Respecta a qui pensi que la llibertat ha de ser per a demolir lo preestablert i construir de nou.

Salut i lliurepensament

Salut
Re: altermondialisme: Adeu Espanya [i adeu Catalunya]
04 jun 2010
L'altra dia va sortir per la tv un embaucador anomenat J.F. Revel que habia escrit un totxo sobre la contruccio europea i que defensava que las dos darreres guerres mondials havien estat 'guerres civils europees' [sic] La perversitat d'aquest argumentari queda en evidencia quan fem un repas de les victimes de la barbarie:
a la I Guerra Mondial el 90 per cent dels morts foren soldats joves de classe obrera. Les nacions que els varen enviar a la mort eren dirigides per burgesos rics al servei del capitalisme, que necessitaven desfer-se d'un exces de ma d'obra potencialment revolucionaria en cas de crisi...
a la II Guerra Mondial [inclosa nostra Guerra Civil] el 80 per cent del morts foren gent d'extracio proletaria [el rics van tocar el dos cap a països segurs] i les matançes es produiren contra la gent mes vulnerable. Les corporacions ianquis feien negocis amb Hitler i els joves soldars americans que es varen deixar la pell quedaren amalgamats amb els alts executius d'IBM o de la Ford sota la bander ianqui... Pero uns morien, els altres es forraven. Amb França, Anglaterra, l'URSS d'Estalin va passar quelcom semblant.
Mes recentment, el conflicte dels Balkans hauria de esser suficient per comprendre el mullader mortal que ens amaguen sota les banderes, totes les banderes. Com a minim, per comprendre-ho a un espai obert com hauria de esser l'IMC BCN.
Re: TV3: Adeu Espanya
04 jun 2010
Fot gracia com tots aquests il-luminats contra tots tipus de fronteres, etc...nomes tel's trobes als posts relatius a Catalunya, no tel's veuras pas als de palestina o qualsevol altre relatiu a l'alliberament nacional d'algun pais. Nanos si l'idea d'una Catalunya independent no vos agrada, sempre podeu marxar, aneu al pakistan, palestina o al bhutan i alla els mireu d'entabanar amb le vostres teories de pa sucat amb oli. Recordeu des que l'humanitat existeix com tal, l'home ha sigut sempre territorial vos agradi o no. Colla de sonats. No valeu per res.
Re: TV3: Adeu Espanya
05 jun 2010
Tot això està prou bé, però comencem per desmuntar l'Estado Español i per tant deixar de ser espanyols, després, en podem parlar.
O a cas el concepte espanyol no és també un concepte fuedal forjat a sang i fetge? això per no parlar de burgesia, Botins, Aguirres, Loyolas de Palcios, bé en aquests casos també hauríem de dir aristocràtics.
Ara que ho penso... en lloc de Estado Español, no hauríem de dir Reyno de España? això sí que és anacrònic.
El que tinc clar és que no vull ni hem sento espanyol. Després, si voleu podem debatre el futur, horitzontal, esbiaixat, girat al revés, de cap per avall o amb traje de faralaes, però això sí... adéu espanya, prou de mantindre aristocràcia, monarquies i burgesies espanyoles, que els mantinguin els seus, ja en tenim prou amb els nostres burgesos corruptes... Maciàns Alavedres, De la Rosas, Luigis, Millets...
Re: Deu existeix: a mi em paga el meu sou!
05 jun 2010
Si. Debatre l'existencia de Deu amb un capella te aquests inconvenients!
Re: TV3: Adeu Espanya
05 jun 2010
Pep,

Si no t'agraden els qui no volen ser com el ramat, no solament marcats amb la marca del ranxo del seu amo, sinó, en el súmmum de l'alienació, reclamant de ser marcats!, és a dir, si no t'agrada el lliure-pensament, tu també ets lliure de fotre el camp. Jo he nascut en un lloc on als mapes de coloraines d'aquests "polítics", amb divisions administratives, hi diu "Catalunya", als mapes geològics, pintat de gris, del quaternari... en aquest lloc, no acostumo a ser incordiat ni per fatxes espanyols, ni per nazionalistes abertzales ni per nazionalistes hebreus ni palestins. A l'igual que fan els testimonis de Jehovà, si que vaig haver d'aguantar recentment l'importuni vociferant, via megàfons i visites a domicili dels venedors de crecepel calbs de la puta independència (de qui? de què?, promoguda per qui i en benefici de qui?). Per què no ens pregunten si volem l'abolició del caputalsime i de la propietat privada dels mitjans de producció? pregunta gilipolles, evidentment. La resposta no és solament que els importa una merda el que pensem sobre això, és que els promotors de tot aquest circ són la burgesia.

A cajcal·la!!
Re: TV3: Adeu Espanya
05 jun 2010
Doncs, au, anem fent palles mentals que avui a Sitges se'n riuen bé de tots plegats
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/395787/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/396189/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/update/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/395887
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/395912
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/175381.html
http://www.3cat24.cat/noticia/705785/economia/El-Club-Bilderberg-que-apl

Això sí, ens tenen entretinguts divagant per minses diferències. Doncs, apa, a a animar la "Roja", que no vol dir la d'esquerres... sí el tio Paco sentís que li diuen la Roja li agafava un patatús.

Aquí un exmple clar de les palles mentals però res d'aprofundir el contingut del esdeveniment (veure comentaris de l'enllaç). Estem jugant al seu joc. En fi, narinan...
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/392901
Re: TV3: Adeu Espanya
05 jun 2010
A qui acuses de palles mentals?

Als qui defensen les banderes? o als qui defensen no confondre's d'enemic (el capital i la seva megamàquina tecno-industrial)?

Quina contradicció veus en atacar un dels pilars de l'alienació, TOTS ELS NAZIONALISMES, necessaris al gran capital (és adir FMI, OMC, BM, i per decomptat el Club Bidenberg)?

Has descobert la sopa d'all? Fa mesos que se sap lo de Sitges.

Per últim, a qui recomanes anar a animar "la Roja"?, qui està parlant ací de futbol? qui és l'alienat?, tothom menys tu, potser, déu de la clarividència?

Hem d'estar parlant sempre de tot, contra Bildenberg i contra el nazionalisme i contra el xantatge del mercat? Quan critiques la megamàquina del caputal, no va tot inclòs en el mateix putu pack "hacendado" del caputalisme?
Re: TV3: Adeu Espanya
05 jun 2010
lo dit, palles mentals. acuso? ni els uns ni als altres, o pot ser que deixeu l'onanisme i compertiu aquestes palles.

Contradicciopns, SÍ, la vida ne's plena, ja veus, que foteu per aquí en un mitjà burgès? Nazionalisme? perdona però al final ja m¡he perdut si parleu del espanyol, del català o del
neoliberal (sense estat, però si amb Status Quo) en fi, tante s palles acabareu cecs, ja ho deia el mossèn Agapitu. =)
Au, que ja teniu per donar-li corda una estona més.

a....dios, epaña
PS I. Això només passa aquí, que els més anarcos són els més nazionalistes epñols.

el maquis de pa sucat amb oli, no fa poc que se el de Sitges, tant i tant fa que se... però ara aquí no es cquestió de demostracions de qui la te "més llarga", ni exhibicions de coneixements altermundistes ni anarkosindicalistes, vaig rondar per Atenes i les coses pintaven pitjor que aquí i no hi havia tantes palles mentals, en una situció com la que estem vivint actualment no estarien debatin el que vos, sinó que estavem a les barrikades ... en fi, ens veiem a les barrikades o vos d'acusador i jo de víctima?
PS II per cert, treballes amb PC o Mac? tant sosl per curiositat...
Re: TV3: Adeu Espanya
06 jun 2010
Ortiga,

em deixes perplex. No sé ni a qui t'adreces ni on vols anar a parar. Palles mentals, ben mirat, ho són tot. Ho seria qualsevol anàlisi "racional" de la irracionalitat en què vivim immersos. Escriure ací, per a tu, pressuposa, NO fer res més, no estar en CAP altre front? Tu mateix/a, què fas perdent el temps ací, en un mitjà burgès? Símptoma número 1 de mentalitat binària.

Qui ha defensat ací el nazionalsime espanyol? Símptoma número 2 de mentalitat binària.

Escriure "barrikades" amb "k", et fa més "radikal" (amb "k") i haver estat a Atenes et permet tractar de "maquis de pa sucat amb oli" a un desconegut? Tens idea de qui s'amaga darrera un nick? si sols escriu a un fòrum o si té els ous pelats de lluitar de veritat...?

Per satisfer la teva curiositat: treballo en el món editorial, la qual cosa em va portar ja fa més de 20 anys a deixar els rotrings, el tipòmetre, el paral·lex i els pinzells de pel de marta i a abraçar "per imperatiu major" el sacrosanto MacIntosh. Prova de portar un CD amb una feina tancada amb PC a uns serveis de pre-impressió, a veure si no es caguen en tota la teva família. Per curiositat, per què tens aquesta curiositat? És més radikal qui treballa amb Ubuntu i amb Scribus que qui treballa amb Mac i amb Quark?

Palles mentals!!!
Re: a l'Indymedia Barcelona: Adeu TV3
06 jun 2010
per 'l'ortiga':
quan dius " adéu espanya, prou de mantindre aristocràcia, monarquies i burgesies espanyoles, que els mantinguin els seus, ja en tenim prou amb els nostres burgesos corruptes... Maciàns Alavedres, De la Rosas, Luigis, Millets."
estas fent una declaracio de principis molt sucosa: "jo ja tinc els meus amos; no vull uns altres..." aquest reduccionisme pot semblar escandalos, però al cap i a la fi, el que reclamen els qui aixequen les senyeres... o las estelades!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more