Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : immigració
CUP Figueres - La CUP s’oposa a l’intent de delatar persones immigrades a través de l’empadronament
20 mai 2010
Davant dels intents per part de diversos grups polítics (CiU i PP) de convertir als Ajuntaments en còmplices actius de la política de l’estat Espanyol de criminalització, persecució, penalització i expulsió de persones migrades, la CUP de Figueres anuncia que s’hi oposarà frontalment.
racism.jpg
logo_cup.jpg
La CUP considera que la Llei d’Estrangeria espanyola està pensada per empresonar (en centres d’internament, on poden passar-s’hi llargues temporades) i expulsar a persones que no han comès cap delicte, i que només pretenen exercir el seu dret a fugir de la misèria i la injustícia tot buscant un millor futur.

La CUP pensa que aquesta legislació és injusta i discriminatòria, a més considera que és d’aplicació impossible i, en conseqüència, arbitrària. Les candidatures vol denunciar, també, la hipocresia del PSC-PSOE que, havent aprovat aquesta legislació que preveu expulsions i privacions de llibertat, es resisteix ara a col·laborar-hi.

La CUP considera que “…si l’ajuntament no ha de transmetre dades dels seus veïns i veïnes empadronades per por que pateixin les conseqüències d’una llei injusta i cruel, el que cal ara, és, lògicament, canviar la llei. No n’hi ha prou amb la ocultació d’informació”.La CUP afegeix, per últim, que l'única cosa que aconseguiran aquesta mena de mesures és retreure a molts veïns i veïnes de Figueres d’empadronar-se; retardant, d’aquesta manera, l’assoliment de la plena ciutadania i la igualtat de drets entre totes les persones que viuen amb nosaltres i facilitant, així, la creació de bosses de pobresa i marginació.
Mira també:
http://figueres.cup.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CUP Figueres - La CUP s’oposa a l’intent de delatar persones immigrades a través de l’empadronament
22 mai 2010
vota aquí
Colera camping CNT