Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral : especulació i okupació
Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
CGT INFORMA

Dijous 6 a les 18 hores: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
Concentración Via Laietana 300px.jpg
A TOTA LA CIUTADANIA

EL MINISTERI DE TREBALL COMPRA A CCOO AMB METRES QUADRATS

Des de fa temps, el patrimoni sindical acumulat és una part més de la nòmina de prebendes amb les quals els diferents governs estan pagant a les cúpules de CCOO, per mantenir a les treballadores i els treballadors resignats davant la precarietat, l’atur i la pobresa.

Els ERO’s i els acomiadaments que negocien i signen estan proporcionalment relacionats amb els metres quadrats que els concedeixen del patrimoni sindical acumulat.

La darrera tropelia la han comès a l’edifici de Via Laietana 16-18, i en contra de la CGT, ja que un procés plagat d’irregularitats i sense respectar cap termini legal, els han cedit la vuitena planta de l’esmentat edifici deixant a la CGT en completa indefensió davant una cessió a la que també tenim dret.

El “pelotazo” immobiliari que volia fer el ministeri de treball amb l’edifici de Via Laietana, es va ensorrar amb la crisi del totxo i ara no poden construïr als seus “amics” de CCOO el nou edifici que, per no convocar vagues generals, el ministeri els hi havia promès. Per això, el ministeri els contenta amb més metres quadrats a la Via Laietana, segurament perquè a CCOO els hi falta espai per continuar la seva activitat d’empresaris d’agències de viatges, agències d’assegurances, immobiliàries, etc., traient-li a la CGT que ho necessitem per fer assemblees, ajudar a organitzar les treballadores i els treballadors més precaris, compartir-ho amb tot tipus de col•lectius alternatius, etc. En definitiva, PERQUÈ MOLESTEM.

Però, AQUÍ ESTEM I ESTAREM, a la novena planta de Via Laietana, 18, on hi ha un espai de resistència i llibertat que NINGÚ PODRÀ PRENDRE A LA CIUTAT DE BARCELONA.

EL PATRIMONI SINDICAL ACUMULAT PER LLUITAR I NO PER FER NEGOCIS.
Mira també:
http://www.cgtbarcelona.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
CCOO té l'empresa més gran d'assessorament laboral privada. CCOO va privatitzar l'assessorament laboral fa uns anys, a imitació dels estats i multinacionals públiques de governs neolliberals. És l'empresa d'advocats laboralistes més rentable, més rentable, a costa dels propis obrers.
Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
Aquests de la CGT sou una colla d'hipòcrites. Dieu que a CCOO l'han comprat, però valtres ""exigiu"" un patrimoni que no us pertoca! Li pertoca a la CNT i no a vosaltres, traïdors a la classe obrera!
Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
aqui s´esta parlant de un edifici antic que abans era el del sindicat unic(vertical del regim franquista), al qual tots tenien que estar afiliats i al qual CGT va ocupar una planta al 1989 i ara els de CCOO han tapiat l´acces a la part de la instalació electrica del edifici.

Ningu esta parlant de la CNT, la de la ait, que mai ha estat en aquest edifici.
Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
Els traidors a la classe obrera de CCOO rebien subvencions de sota ma donades pel govern d'Aznar, a través de cursos de l'INEM que no es feien.
Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
CCOO tiene desde febrero del 2009 unos terrenos concedidos por el Ministerio de Trabajo en el distrito 22@ del Poble Nou, lo que pretende es apropiarse del edificio de Via Laietana para en unos años venderlo a una cadena Hotelera.

Recordemos que este edifió perteneció antes de la gerra a la CNT y posteriormente al Sindicato vertical. CCOO se creó en la transición así que son los que menos derechos deberían tener sobre el inmueble.

Decir tambien que esto no es la primera vez que lo hacen, ya en los 80 se apropiaron del edificio de su actual sede en Cornellá expulsando a la CNT de las plantas superiores con la ayuda de la Policia Nacional.
(http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idn)
Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
05 mai 2010
"Els traidors a la classe obrera de CCOO rebien subvencions de sota ma donades pel govern d'Aznar, a través de cursos de l'INEM que no es feien."

I això què té a veure amb res del que es diu? També en reben per participar a les eleccions sindicals i els comitès d'empresa, i això no treu que diverses seccions sindicals segueixin essent honestes i amb vocació unitària.

D'altra banda, CNT mai va estar a aquell edifici, estava a l'actual Foment del Treball.

I recordar també que les CCOO no es van crear a la Transició sino a principis dels anys 60's, operant des de dins del Sindicato Vertical i amb uns plantejaments d'autonomia de classe molt diferents dels actuals. Va ser a partir de que el PCE i les diverses minisectes comunistes el convertissin en corretja de transmissió dels seus interessos polítics particulars que es van burocratitzar i van començar a esdevenir el que ara són, procès que en realitat també va començar abans de la Transició.
Re: Concentració davant els locals de CGT de Vía Laietana, nº 18.
06 mai 2010
Rectifico la meva primera aportació, pensava que es referia a CGT. CCOO són uns traidors, efectivament.
Colera camping CNT