Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
[Vilafranca] En llibertat els antifeixistes detinguts
27 abr 2010
Les dues persones detingudes després de la manifestació en contra la Plataforma x Catalunya han estat posades en llibertat després de declarar davant del jutge.
...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Vilafranca] En llibertat els antifeixistes detinguts
27 abr 2010
Penedès TV:


El jutge deixa sense efecte la detenció dels Mossos a dos penedesencs pels aldarulls de diumenge        
Escrit per Jaume Recasens
dimarts, 27 d'abril de 2010 13:37

La detenció de dues persones diumenge pels aldarulls entre la xenòfoba Plataforma per Catalunya i els manifestants antiracistes ha quedat sense efecte aquest matí.

Diumenge al migdia la trobada de membres de la Plataforma per Catalunya va mobilitzar manifestants antiracistes amb eslògans com "racisme ni a la vila ni enlloc", en referència a l'organització liderada per Josep Anglada que lliguen el fenomen de la immigració amb inseguretat i problemes. Es van escalfar els ànims i els Mossos van carregar contra els manifestants. Estona després, un cop s'havien dispersat els concentrats, els Mossos van fer una batuda pels carrers del centre de la Vila i van detenir dues persones. Aquest matí el cas ha arribat a la justícia. La policia ha dut l'atestat als jutjats on s'ha citat els dos detinguts, que han donat la seva versió dels fets. Han dit que havien assistit a la manifestació ciutadana contra la presència de la xenòfoba Plataforma per Catalunya per expressar públicament el seu rebuig frontal als postulats que defensa l'organització d'extrema dreta. I han negat que agredissin agents de la policia autonòmica. El jutge ha estimat que no hi havia causa per decretar detenció provisional. Per tant, la detenció dels Mossos ha quedat sense efecte. Malgrat això, el procediment seguirà, com ha explicat a Penedès TV l'advocat d'un dels detinguts, Joaquim Bages.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, les detencions a dos penedesencs van ser per suposat atemptat als agents de l'autoritat i per desordres públics. Dues persones van llençar pedres i ampolles als agents que estaven al cordó policial de seguretat que es va muntar per evitar incidents i enfrontaments entre els integrants de la Plataforma per Catalunya i els manifestants.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more