Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: laboral
1er de Maig CNT-AIT
26 abr 2010
Acte de la CNT-AIT de Catalunya pel 1er de Maig
1_maig_2010.jpg
Arc de Triomf a les 11h (BCN)

Aquest Primer de Maig, la C.N.T. sortirà al carrer per a denunciar totes les agressions del Capital i la connivència de l'Estat. Sortirà per a reivindicar novament un moviment obrer on la solidaritat, l'ajuda mútua i l'acció directa siguin l'eix vertebrador del mateix. Cal que prenguem conciència que units, creant les nostres propies formes de poder popular és com podrem contrarrestrar la situació actual.Cal que ens organitzem, cal que sortim al carrer, i cal que ens rebelem.
Ni una retallada més!
Unió, Acció, Autogestió!Manifestació de l'1 de Maig a Arc de Trionf:
11h. Trobada de distribuidores i esmozar.
11:30h. Mitting.
12:30h. Manifestació per la ciutat de Barcelona.
14:30h. Dinar (7 euros).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 1er de Maig CNT-AIT
26 abr 2010
I no aneu a la unitària de la tarda? perquè?
Re: 1er de Maig CNT-AIT
26 abr 2010
7 pavos el dinar... Monteu un restauran.
Re: 1er de Maig CNT-AIT
26 abr 2010
Abans d'obrir el veure comentaris ja estava pensant la quantitat de trolls i comentaris en contra que hi hauria. Dos comentaris només (suposo que és perquè fa poc que s'ha penjat). Segurament que n'hi hauran uns quants més, amb la quantitat d'amics que tenim els de la CNT... xD.

Pel primer comentari: Abans de la manifestació unitària ja convocavem a Arc de Triomf. Tot i això molts de nosaltres a la tarda anem a la unitària. L'important no són les sigles que apareixen al cartell, sinó que hi vagi força gent.

Pel segon comentari, ningú t'obliga a venir a dinar, ni tan sols a venir a la mani, d'altre banda amb la teva actitud millor que no vinguis, suposo que tampoc tenies pensat venir...
Sindicat Terrassa