Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Terrassa: Concentració per la llibertat dels i les preses i de benvinguda a Amadeu Caselles
14 abr 2010
La concentració és aquest divendres 16 d'abril a les 19:30 davant l'ajuntament de Terrassa, després es farà una xerrada al Kasalet (C/ Societat n.4) sobre la situació a les presons a càrrec d'Amadeu Casellas i després es farà un sopador popular. Finalment l'acte es conclourà amb l'actuació de "Fuego en la palabra", grup musical de Hip-Hop.
x copia acte_amadeu2.jpg
logo sat.jpg
NO HI SOM TOTES
FALTEN LES PRESES!!!

    Solidaritat Antirepressiva de Terrassa sortim al carrer una vegada més per exigir la llibertat del i les preses. No ens cansarem de lluitar fins aconseguir fer caure els murs de totes les presons i que surtin tots els companys i companyes preses.
    Aquest divendres, però, tenim un motiu de celebració, i és que, Amadeu Casellas, ex pres anarquista conegut per la seva denúncia reiterada del sistema penitenciari català i per les represàlies que això li ha comportat, va sortir el passat dimarts 9 de març de presó. Finalment, l'esforç de l'Amadeu per exigir la seva posada en llibertat ha pogut més que la intransigència del Departament de Justícia, i amb la jurisprudència d'una sentència del Tribunal Constitucional de fa dos anys ha aconseguit la llibertat definitiva. El fet que no li haguessin deduït les preventives a les condemnes que complia ha fet que l'Amadeu hagi estat gairebé 8 anys més a presó dels que li tocaven, donant així la raó a les seves paraules quan denunciava des de feia anys la situació il·legal que el mantenia retingut. Tanmateix, han calgut fins a tres vagues de fam i posar en perill la seva pròpia vida perquè es faci Justícia. L'Amadeu ha hagut de suportar múltiples muntatges i estratagemes que s'han impulsat amb total discrecionalitat des del Departament, però gràcies al suport incondicional que ha rebut des de l'exterior ha pogut seguir endavant. Ara, afirma feliç i somrient que vol seguir lluitant, que la presó l'ha fet més fort i que és hora que la gent sàpiga què passa a les presons catalanes.
    Solidaritat Antirepressiva de Terrassa contents de tenir a l'Amadeu en llibertat hem convocat aquest acte, però a part de celebració aquesta concentració també té un caire reivindicatiu, de lluita i de denúncia, perquè com hem titulat aquest comunicat: No hi som totes, faltes les preses!
    I amb més raó que mai, ja que justament la setmana passada va entrar a presó el nostre company Alfonso, condemnat a 3 anys per defensar-se de les agressions que un mosso d'esquadra li estava produint amb un kubotan, una arma il·legal, durant una manifestació en defensa dels espais alliberats i contra l'especulació.(http://alfonsolliure.blogspot.com)
    I no podem oblidar tampoc el cas de la Núria que està a l'espera de saber si l'absolen o si ha de tornar a la presó per complir el 2 anys i 6 mesos de la sentència que l'acusava d'intentar col·laborar amb un grup armat italià inexistent(http://elsud.org/nuria). O el cas de la Tamara, que es troba en presó preventiva a l'espera de que sigui acusada formalment per, suposadament, enviar un petard a Institucions Penitenciàries.(http://tamaraalacalle.blogspot.com). O els casos del karim de Vilanova i els dos condemnats de Manresa per sabotejar el Toro del bruc, ambdós condemnats a pagar una pena-multa i que han refusat pagar-la i també hi ha la probabilitat que entrin a presó.(http://www.alertasolidaria.org)(http://ultratgemespanya.blogspot.com) O el cas del Gerard de Lleida, agredit per un mosso durant una protesta per defensar el Roser, un edifici històric i espai cultural al centre de la ciutat.(www.gerardabsolucio.cat). O Laura que sortirà aquest agost després d'haver complert els nou anys de condemna per col·laborar amb ETA, i la Marina i la Lola que es troben complint condemna pel mateix motiu.(http://rescat.wordpress.com).
    Com veieu ens sobren els motius per lluitar per la llibertat dels nostres companys presos i preses i per acabar amb el sistema penitenciari d'una vegada per totes, ja que les presons no són la solució sinó part del problema.

LA LLUITA CONTINUARÀ FINS QUE ENDERROQUEM ELS MURS DE LES PRESONS
I TOTS ELS PRESOS I PRESES SURTIN AL CARRER!
NI AÏLLAMENT NI DISPERSIÓ NI MALALTS A LA PRESÓ!
LLIBERTAT PRESOS I PRESES! US VOLEM A CASA JA!

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa. Abril 2010.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat