Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
El passat 11 de Setembre del 2007 un grup de joves de Montcada i Reixac decidim organitzar-nos per fer front a les problemàtiques que ens afecten dia dia al nostre poble i el seu entorn, així neix l'Assemblea de joves de Montcada i Reixac.
cajei.png
Després de dos anys i mig de treball i plantant cara les injustícies que ens envolten, l'AJMiR vol fer un pas endavant en la lluita que està portant a terme el jovent combatiu dels països catalans i entrar a formar part de la Coordinadora d'Assemblea de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI).

Aquesta decisió es fonamenta en la necessitat de contribuir al procés de construcció del jovent de l'Esquerra Independentista per assolir entre totes una societat en la que es respecti el nostre territori, aconseguim una plena llibertat vers la nostra sexualitat, i així lluitar, de manera indestriable per la independència i el socialisme dels PP.CC.

Fins a la victòria!

Montcada i Reixac, PPCC, 24 de Març del 2010.
Mira també:
http://aj-mir.blogspot.com/
http://cajei.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
És a dir que passa de ser una estructura plural i oberta als joves per ser una organització política únicament per independestistes. Doncs felicitats pel sectarisme
Re: [AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
x, repassa la teva comprensió lectora.

L'AJMiR no ha modificat ni un milímetre les seves posicions, senzillament ha decidit formar part d'una estructura de caràcter nacional com és la CAJEI.

Per cert, amb aquesta tírria que sembles tenir a la CAJEI, després no parlis de sectarisme.
Re: [AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
és interessant lo que diu de lluita indestriable per la independència i el socialisme. Endavant amb la lluita!
Re: [AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
Una altra assemblea de joves a la merda... Poques queden ja...
Re: [AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
Enhorabona!
Re: [AJMiR] nova etapa
31 mar 2010
endavant amb la coordinació assemblearia!
Re: [AJMiR] nova etapa
01 abr 2010
Benvinguts/des a l'imperi!
Re: [AJMiR] nova etapa
01 abr 2010
enhorabona companyes! A seguir-li fotent!
Re: [AJMiR] nova etapa
01 abr 2010
Si abans l'assamblea de Moncada i Reixac ja només era per independentisme el seu problema ve d'enrere. No és qüestió de tírria a l'EI, sinó que la CAJEI és un projecte que s'ha format en base a la destrucció d'estructures unitàries per convertir-les en estructures de l'independentisme, excloent-hi tots els demés.
Jo vaig estar present a la destrucció de l'assamblea de joves on participavem (anarquistes, comunistes i independentistes) per culpa d'aquest tema. Si la majoria o tots els membres de l'assamblea de Moncada són independentistes, doncs que militin a Maulets o altres organitzacions també independentistes. Despres s'acusa a altres d'apropier-se o aprofitar-se dels moviments socials...
Re: [AJMiR] nova etapa
02 abr 2010
El problema és que una Assemblea de Joves no hauria de ser una Organització política. Són dues figures que han de compartir espai (els carrers) però que són i han de fer feines diferents. Passa que alguns això no ho acaben d'entendre.
Re: [AJMiR] nova etapa
02 abr 2010
x, aham,...

Primer: una assemblea de joves és lo que li dóna la gana ser. Si la majoria dels joves són d'esquerres i independentistes, doncs l'assemblea de joves serà això.

Segon:
La CAJEI no ha destruit res. Aquesta assemblea ha decidit sumar-se voluntàriament al projecte de la CAJEI, per molt que et pesi. Perquè cada dia hi ha més joves en aquest país que entenen la necessitat de participar d'estructures més grans i fortes per respondre a les agressions d el'enemic.

I finalment, sempre estàs plorant amb la amteixa cançoneta. Si no pots trobar, entre la colla que es fa dir anarquistes, alguns que no siguin farloperos, perroflautes, o estrangers d'aquells del nord d'Europa que mai saps d'on surten ni quan venen o marxen, sinó gent disposada a treballar des de la realitat local, no culpis als altres.

En aquest país som milrs i milers els joves que volem un estat propi i socialista. Estàs en el teu dret de que no t'agradi, però deixa de fer el ridícul i d'anar fent de ploraner per la vida.

Per cert aham, hi ha centenars de joves en unes 40 assemblees que creuen que les assemblees de joves són una cosa, i hi ha uns pocs més en 3 o 4 assemblees més que creuen que és una altra. Que passa, que els darrers són uns iluminats?

Siguem sincers: aquesta concepció de quina funció fa cada cosa és a exportació del País Basc, on hi ha as. de joves i organització juvenil. El que no es recorda des dels sectors anarcos (s'obvia conscientment) és que les as. de joves d'allà tot Cristo és abertzale, independentista (de fet la traducció literal és "patriota", però com que aquí algú li xiularien les orelles deixem-ho estar). Podem ser marxistes o llibertaris, però tothom és abertzale, i aquí no passa, aquí els anarcos la majoria són apátrides en el millor dels casos. Per tant, si copies una part, copia l'altra.

PS: Ja que veig que rabieu tant, guardeu les crítiques per quan la setmana que ve es presenti una altra as. de joves a diuns la cajei.
Re: [AJMiR] nova etapa
02 abr 2010
No sóc indepe però me la rebufa si la gent de les ass. de joves ho són o no. Simplement crec que és un espai estratègic concret, que ha de fer una feina concreta que no és la mateixa que pot i ha fer una org. política. I això és obvi.
Re: [AJMiR] nova etapa
02 abr 2010
Estratègic? l'estratègia es subordina sempre a un projecte polític, a uns objectius. Per tant, si no coincideixes en l'objectiu de la independència d'aquest poble, que caram has de parlar d'estratègia?

Al País Basc, les assemblees de joves poden ser algunes amb una majoria de gent llibertària, en algun cas fins i tot amb tensió amb l'esquerra abertzale, especialment on aquesta té el poder municipal i hi han contradiccions (ex. que passa amb algun centre social okupat, o altres).

Ara bé, ningú pot qüestionar el seu abertzalisme. Tothom vol la independència, fins i tot aquells que no volen un estat propi, però són partidaris de l'alliberament nacional del poble basc (encar aque ni ells amteixos deuen entendre això com es concreta).

En el nostre cas, això no passa. Darrere d'etiquetes de "comunistes" o "anarquistes" s'hi amaga molta gent espanyola, que defensa una reforma d'Espanya, que posa a la mateixa alçada l'extrema dreta espanyola i el nacionalisme dels pobles oprimits.

No és la mateixa realitat, per tant la funció estratègica a fer en un cas (el basc) i en l'altre (el català) ha de ser eminentment diferents.

I lògicament, la majoria indepednentista com ho som els joves que ens movem (bona prova és la militància sumada entre CAJEI i Maulets + altres realitats juvenils independentistes locals) hem decidit que sigui així, així que els espanyols, els apàtrides, els mutlicultis i demés gent d'aquesta corda us hi haureu de posar fulles.

CAJEI amunt!
Avancem cap al socialisme i la independència!
Re: [AJMiR] nova etapa
02 abr 2010
Apàtrida ho seràs tu. Jo tinc molt clar que sóc català.
De tant fer-vos palles sobre els llibre de Lenin, no només ja no podeu passar pàgina sinó que us heu descuidat d'estudiar aquells que després us preneu el luxe d'insultar.
Re: [AJMiR] nova etapa
03 abr 2010
Jo també vaig veiure un procés similar, d'una assemblea de joves plural, diversa, rica i activa on un parell de persones de la CAJEI van voler fer un cop d'estat i els va sortir bé.

S'hi van quedar menys de la meitat, i a dia d'avui la CAJEI ha aconseguit destruir el poc moviment juvenil explicitament polititzats que hi havia.

Un 10 per la CAJEI, fan millor feina que els mossos.
Re: [AJMiR] nova etapa
03 abr 2010
Benvingudes companyes!
Re: [AJMiR] nova etapa
04 abr 2010
(Pseudo)roig, has pensat en fundar una Asociación de Víctimas de la CAJEI?

Ho dic perquè el cuento (que a aquestes alçades no es traga ningú) sempre és el mateix: una assemblea de joves idìlica que vivia feliç en el planeta piruleta fins que un dia els malotes de la CAJEI (primera puntualització: la CAJEI no té militància individual, ha d'estar vinculada a una assemblea de la CAJEI, però bé, seguirem amb el cuento) van fer un "cop d'estat" ni més ni menys, i eren una minoria de 2 persones i van aconseguir que s'aprovés la seva visió per minoria (?¿!!!) i la majoria va marxar.

Ah, i clar que fem millor feina que els mossos: feina, amb errors i encerts, per la llibertat d'aquest poble en tots els àmbits que puguem. Entenc però que a tu ja et valgui essent portaveu de la asociación de víctimas i no necessitis fer més.
Re: [AJMiR] nova etapa
04 abr 2010
El treball que estan fent la CAJEI ha de ser un refrent metodològic per a tot col·lectiu polític.
La unitat és el primer pas cap a la victòria!
Re: [AJMiR] nova etapa
05 abr 2010
la cajei no té la culpa de les vostres frustracions personals...

hi ha persones amb les quals treballar és fàcil, i n'hi ha que són justetes i es perden en les seves propies ansies.

els defectes dels èssers humans que trobareu arreu on aneu (col·lectiu politic, associacionsime vari, etc...) no són culpa de la cajei.

PS: per cert, pareu ja amb el teatre de canviar-vos el nick d'ideologia, que no cola. XD

PS2: ànims AJMiR!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more