Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
La Banda Trapera actuació patética !
27 mar 2010
Actuació de la BANDA TRAPERA... una manipulació política dintre la campanya dignifiquem les Rambles,
Entorn de l´actuació de la Banda Trapera, la veritat és que l´història ha sigut de lo més patétic... Montilla abraçant al cantant... cuanta hipocresía política de cara a aconseguir vots, ara resultarà que els polítics son rockeros, s´els veu el plumero !! Ara els partits donen suport als rockeros de llavors perque la majoria ya no se aguanta els pets, pobrets... una gran part han mort i altres se han tornat dòcils i llepa culs... lo dit pátetic !! A veure quin día és reconeix als que mai s´han venut davant el poder, per exemple: GRB, Subterranean Kids, L´Odi Social, Silvia Resorte, Juanito Piquete, etc. aquets han sigut sempre consecuents. han lluitat i segueixen vius i sense concesions ni comedias.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Banda Trapera actuació patética !
27 mar 2010
Totalmente de acuerdo soy de Cornella y he tenido ocasión de conocer personalmente a la Banda Trapera, unos auténticos julais !! que nunca apoyaron ni se compretieron en nada, excepto darse la vida padre a base de drogas duras !! por más que se diga nunca fueron punks... simplemente unos oportunistas que fueron apoyados por la prensa en la transición y silenciadas otras bandas incomodas y críticas !!
Re: La Banda Trapera actuació patética !
27 mar 2010
patuxada, patetismo, decadència, ¿cuanto le habrá pagado a morphy grey el ayuntamiento? por esta comedia nostálgica engañabobos?
Re: La Banda Trapera actuació patética !
27 mar 2010
Si, l´acomiadament de la banda fa anys que és tenia que haver fet, que queda ara? el cantant amb pinta d´empresari... i el reste de la banda morts o a l´hospital...

aneu a cagar prògres ! això és l´exemple dels rebels de la vostra generació ?
Re: La Banda Trapera actuació patética !
28 mar 2010
però què esperaveu? La Trapera es només música, què jo sàpiga no han donat la cara mai per als m.m.s.s. i ni ho han venut. Els exemples tampoc són molt acertats, perquè els subterraneans kids a part de la gira amb vans com a patrocinadors han tocat per ajuntaments i al primavera sound. Oju, què no ho veig malament si no "vens" un compromís amb les teves lletres.
Re: La Banda Trapera actuació patética !
28 mar 2010
Ser punk, en origen, no tenia res a veure amb ser un rebel, sinó a aparentar-ho.
ramones, mc5, stooges, pistols, the clash, richard hell, damned... simplement eren penya diferent, honesta artísticament que volia drogar-se, follar i viure de la música.
Re: La Banda Trapera actuació patética !
28 mar 2010
27/3/2010 CRÒNICA |JA NO HI HA GRUPS AIXÍ

La Banda Trapera del Río es va acomiadar dels seus fans amb un brutal ‘grans èxits’ a Rambleros
J. B.
BARCELONA
Poc després del recital de Raimon, a mitjanit, Rambleros va acollir, a La Carpa, el seu pla políticament més incorrecte: l’adéu de la Banda Trapera del Río. Una ració de rock de garatge insalubre, epilèptic, suburbial i amb una mica de factor paròdic que va començar amb un crit de Morfi Grei que posaria els pèls de punta als gestors municipals. «¡Visca els rambleros! ¡Visca les putes! ¡Visca els travestis! ¡Visca els macarres!». Benvinguts a les clavegueres.
La banda es va presentar amb només dos titulars: Grei i el baixista, Jordi El Subidas, ja que Raf Pulido (bateria) està presentant una dura batalla contra el càncer de gola. Fosy, un dels dos guitarristes, es va passar a les baquetes, i les sis cordes van ser rascades amb autoritat per Raúl Pulido (fill de Raf) i el nouvingut Juano. La cita va atraure un paisà del grup, el president de la Generalitat, José Montilla.
Com va apuntar el venerable fotògraf Flowers (que va compartir el paper de presentador amb Fito, dj del Magic), la Banda Trapera del Río va ser el més semblant als Stooges que vam tenir a aquesta costat del Llobregat. Més de 30 anys després de les primeres gestes, el castigat grup va tornar a sonar tan genuïnament cafre com en els bons temps. El seu greatest hits, que va anar agafant forma amb A mi dosis, Venid a las cloacas, Padre nuestro i Tu pistola no me mola, sona més gamberro que la discografia completa del hip-hop espanyol. No s’ha de desestimar la lectura còmica del grup, tot i que, el 1979, el seu killer rock de raval era molt seriós. Van comptar amb un desencaixat Dan Stuart (Green on Red) en el gran clàssic Nacida del polvo de un borracho y del coño de una puta i van tancar la sessió amb La regla. Un grup irrepetible.
Re: La Banda Trapera actuació patética !
28 mar 2010
Nos ha tomado por imbéciles este ayuntamiento o que ?

A quien interesa este espectáculo patético, decadente y nostálgico ?

Claramente para ganar votos y querer demostrar que antes si molava la rebeldía, y no ahora que somos unos antisistema y gamberros sin causa, no te jode !

El slogan que presidia la actuación habla por si solo de la mala intención, decía:

REBELDES CON CAUSA !
Re: La Banda Trapera actuació patética !
28 mar 2010
fàstic fa aquesta història patètica!!
Re: La Banda Trapera actuació patética !
29 mar 2010
El morfi fa temps que apunta maneres. Mireu, mireu:
http://www.youtube.com/watch?v=-QekaANvEzI&feature=related
Re: La Banda Trapera actuació patética !
30 mar 2010
Molt bó, aquest vídeo!! i que aclara moltes coses,
uns autèntics julais que s´apuntaven a qualsevol moguda oportunista !! en fi, més o menys com ara.
Re: La Banda Trapera actuació patética !
31 mar 2010
Collons amb el Montilla! Habitual del cercle eqüestre i ara també punki.

Ara m'encaixa tot. Quan demana insistentment una reforma laboral, el que vol és que els currikis de barrio de Cornellà cada cop vegin les coses més negres i es facin punks. Muy Punk! Montilla muy punk! Votem pel PSC!!
Re: La Banda Trapera actuació patética !
31 mar 2010
Com mola parlar sense tenir puta idea de què es diu. En Montilla i el Morfi Grei són amics de tota la vida, no d'ara ni de fa quatre dies, de quan Montilla era del PSUC i en Morfi anava de progre, abans de fer la Banda. És clar, hauria d'haver estat prou visionari per saber que aquell amic seu, tan xarnego com ell, tan obrer com ell i tan habitant com ell d'un poble oblidat i marginal/t, arribaria primer a alcalde, després a ministre i finalment a president de la Generalitat, no? O és clar, en passar-se al PSC li hauria d'haver retirat la paraula, una persona que des que van fer el grup va deixar clar que passava de la política, que el que volia era no currar a una fàbrica fos com fos. Mai van amagar-ho i mai van anar d'abanderats de res, fins i tot a l'època deien que ells no feien punk, que ells feien rock&roll i punt, i que si la premsa marginal (l'única que els va recolzar) volia dir que feien punk doncs que guai, però que ells passaven de l'assumpte.

A mi, personalment, el concert em va semblar estrany: en Pulido (veritable motor del grup) a l'hospital, son fill amb cara de "què collons estic fent aquí i mon pare morint-se", l'altre guitarra que amb prou feines se sabia els temes... Poc a poc la cosa va anar agafant color, i què collons, tothom sabíem què anàvem a veure: una comèdia, una paròdia de si mateixos, i sobretot un grupàs com n'hi ha hagut pocs. I ben contents que vam sortir, Ajuntafems, Montilles, oportunismes i hòsties en vinagre a banda, que no era el dia per preocupar-se'n.
Re: La Banda Trapera actuació patética !
03 abr 2010
mira nanu, no vulguis justificar lo injustificable,
una pandilla d capullus, i punt!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more