Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Arquitectura de culte a la lletjor
23 mar 2010
Des del col·lectiu Negres Tempestes em organitzat dues activitats entorn la problemàtica que moltes persones pateixen cada vegada més als barris de la Barcelona cosmopolita: L'urbanisme i l'arquitectura moderns.
Arquitectura.jpg
Des del col·lectiu Negres Tempestes em organitzat dues activitats entorn la problemàtica que moltes persones pateixen cada vegada més als barris de la Barcelona cosmopolita: L'urbanisme i l'arquitectura moderns. Treballarem aquests temes durant els dies 26 i 27 de març. El primer dia, 26 de març, contem amb la col·laboració del D.Luis Andrés Bredlow, que participa en la crítica de l'arquitectura moderna i les seves conseqüències, i que ens oferirà una ponència sobre els "secrets" que amaguen els arguments justificadors d'aquesta nova vessant de la "neoarquitectura", etntre altres aspectes. En aquesta activitat, també estaran convidats diferents col·lectius o agrupacions veinals que podran oferir la seva experiència i visió particular del tema.
El dia 27 de març em organitzat una taula rodona amb testimonis de diferents conflictes urbanístics.
Totes dues activitats tindran lloc al centre social ocupat i autogestionat Can Vies a les 19:30h. Podeu trobar més informació al cartell que us adjuntem.

Esteu totes convidades!

Negres Tempestes
www.negrestempestes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arquitectura de culte a la lletjor
23 mar 2010
"em organitzat"?
Re: Arquitectura de culte a la lletjor
23 mar 2010
la veritat és que també fa mal a la vista
Sindicat Terrassa