Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
"Jo no sòc racista però..." Demà a Sabadell
15 mar 2010
Us animem a venir a la xerrada, al sopar o a totes dues coses.
Es prega fer difusió...

A 2/4 DE 8 del vespre: Xerrada “JO NO SOC RACISTA PERÒ...”
amb: Karolien Coopman, Coordinadora de SCAI

Aitor Hernández, membre del'IGOP-UAB


A LES 9 DEL vespre
: Sopar tertúlia "COM CONTRARESTAR ELS DISCURSOS XENÒFOBS
amb: Karolien Coopman, Coordinadora de SCAI
Aitor Hernández, membre del'IGOP-UAB


Hugo Colacho, president de la Federació d'Immigrants del Vallès.

I membres del Moviment Popular de Sabadell.
En un escenari de crisi aflora el discurs xenòfob de manera desinhibida. Tan se val en quin format: des del clàssic feixisme ranci a noves formes de racisme políticament correcte. Els nouvinguts més precaris, ja de per si maltractats, en temps de crisi tenen tots els números per pagar els plats trencats.

La Karolien Coopman, Coordinadora de l'SCAI (Servei Ciutadà d'Acollida a immigrants), ens explicarà com afecta als immigrants aquesta realitat hostil mitjançant la Llei d'Estrangeria, mitjançant el qüestionament del dret al padró... També ens explicarà la realitat dels immigrants més precaris a Sabadell.

Aitor Hernández, Membre de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques, ha estudiat a fons el fenomen de l'extensió de la Plataforma per Catalunya (PxC) pel territori català. Per què atrau aquest discurs? Qui el comanda? Com s'organitza?

També volem saber com se senten els protagonistes de tot plegat. Per això comptarem amb la presència de nouvinguts que lluiten pels seus drets socials.

Davant la més que probable candidatura de la PxC a Sabadell a les properes eleccions, en front els arguments més reduccionistes, injustos i perillosos, per acabar amb la situació de marginació a que estan sotmesos tants i tantes companyes nouvingudes... Necessitem arguments i idees per plantar cara a aquest fenomen. Idees són armes.

Vens?


Casal Can Capablanca
Comte Jofre 30 Sabadell

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Jo no sòc racista però..." Demà a Sabadell
16 mar 2010
LA xerrada em sembla bé, però fer propaganda del tal Hugo Colacho és una errada greu provocada per la desinformació. Aquest individú lluny de fomentar la organització i lluita dels immigrants elq ue fa és dificultar-la amb el seu afany de protagonisme. No veieu que ens pren el pel?

Hi ha grups d'immigrants fent una tasca encomiable de fa anys i va i promocienem al vividor? Siusplau informem-no abans d'actuar...
Sindicat Terrassa