Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L'EIC celebra la seva primera Assemblea del Camp
15 mar 2010
Aquest dissabte, es va celebrar a Alcover (l'Alt Camp), la I Assemblea del Camp, el màxim òrgan de coordinació de l'Esquerra Independentista del Camp. Després de tres anys de funcionament, els col·lectius que la conformen, van voler realitzar una trobada per fer valoració de la feina realitzada i debatre sobre el treball a fer en els propers mesos. A més, es van aprovar uns nous estatuts i un nou manifest per adaptar-se a la realitat actual. La cinquantena de persones que hi van participar van fer una valoració molt positiva de l'experiència que ha significat aquesta coordinadora i, del que ha representat aquesta en el conjunt de l'Esquerra Independentista a nivell nacional. També es va acordar la necessitat d'anar creant dinàmiques conjuntes de treball amb la resta de moviments socials de la vegueria, així com, consolidar iniciatives com l'Aplec del Camp, l'Escola d'Estiu o les diferents Diades.
assembleacampEIC.jpg
assembleacampEIC2.jpg
logo EIC.jpg
Una cinquantena de militants dels diferents col·lectius de l'Esquerra Independentista al Camp, van participar dissabte passat a la I Assemblea del Camp, realitzada a Ca Cosme, Alcover. El debat va començar al matí i es va allargar fins ben entrada la tarda, després de realitzar una parada per dinar al Casal Popular La Bretxa.

Després de tres anys de funcionament, els col·lectius que conformen la coordinadora de l'EIC, van voler realitzar una valoració del treball realitzat fins ara a les nostres comarques, així com debatre diferents qüestions relacionades amb la coordinació interna i les línies de treball conjunt.

Durant l'assemblea es va posar en evidència l'unanimitat en considerar la importància del treball realitzat fins ara, no sols pel que ha significat pel moviment a les nostres comarques, sinó també com una aposta d'estructuració de l'Esquerra Independentista a nivell nacional.

L'assemblea va decidir de crear una nous estatuts per adaptar-se a la nova realitat -generada després d'aquests tres anys de treball- i, crear un nou manifest que actualitzi quina és la funció de l'EIC i quins són els principis ideològics que l'inspiren. També es va fer una valoració molt positiva de l'evolució de les tres diades de lluita al Camp (11 de Setembre, 1r de Maig i 8 de Març), així com de les iniciatives sorgides des de la pròpia EIC, com l'Aplec del Camp i l'Escola d'Estiu.

Una altra qüestió que es va debatre intensament, va ser la necessitat d'anar creant dinàmiques conjuntes de treball amb la resta de moviments socials de les comarques del Camp, així com, la importància del treball a nivell municipal per crear una estructura d'Unitat Popular. Com també, la necessitat de posar sobre la taula les diferents realitats i lluites territorials als plenaris de les organitzacions nacionals i de la Coordinadora Nacional de l'Esquerra Independentista.
Mira també:
http://www.pobleviu.cat/eic
http://www.pobleviu.cat/eic

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'EIC celebra la seva primera Assemblea del Camp
15 mar 2010
50 persones convocades per 50colectius diferents de 5 comarques diferents. 1 militant per organitzacio, 10 militants per comarca...quina aposta d'estructuracio de l'EI, realment interessant!
Re: L'EIC celebra la seva primera Assemblea del Camp
15 mar 2010
eh, troll, quan ho facis millor a les teves comarques, m'avises.
Re: L'EIC celebra la seva primera Assemblea del Camp
16 mar 2010
Felicitats gent!!! A veure si entre totes i tots anem aprenent exemple d'aquestes iniciatives i d'aquesta manera de treballar.
Amb la unitat canviarem la història!!!

Salut i força
Re: L'EIC celebra la seva primera Assemblea del Camp
16 mar 2010
bé, el tema és que no convocaven 50 col·lrctius, i el percentatge és molt més raonable. però tu a la teva troç de trol.

Amunt l'EIC!
Re: L'EIC fa pudor a catalinitat
16 mar 2010
Els de CiU son patriotes de debó i no s'amaguen.
La seva pàtria és la seva cartera.
El seu deu pare omnipotent es diu 'calers'
El seu rei és el Juanca, fins que no es puguin 'permetre' un Arturito o un Oriolet, que las guerres de secesió costen un ronyó...

mentrestant, que els vailets del Camp amb aspiracions sobiranistes vagin tocant els pebrots i dividint una eventual revolta antisistem!
Re: L'EIC celebra la seva primera Assemblea del Camp
17 mar 2010
Torna't a llegir la notícia xiqueta!
Sindicat Terrassa