Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Tema únic: Vaga General. Ple Extraordinari de la CGT
13 mar 2010
A TOTS ELS SINDICATS DE LA CGT DE CATALUNYA
PLE EXTRAORDINARI DE LA CGT DE CATALUNYA

Rubí, 20 de Març del 2010

En la Plenària del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya del 25 de febrer del 2010 es va acordar ratificar la convocatòria de Ple Extraordinari de la CGT de Catalunya, que per la premura de temps el Secretariat Permanent d’aquest Comitè Confederal havia plantejat a tots els Sindicats la seva celebració per al dia 20 de març. En la mateixa plenària es va aprovar sol·licitar al Sindicat d’AA.DD. de Rubí que acceptés l’organització del Ple en els seus locals.

El passat 3 de març en els locals de Rubí es va mantenir una reunió entre el SP d’AA.DD. de Rubí, una delegació de la Fed. Local de Barcelona, i una delegació del SP del Comitè Confederal de Catalunya en la qual es va ratificar l’acceptació de la localitat de Rubí com a seu per a la celebració del Ple Extraordinari sobre la VAGA GENERAL.

Amb la col·laboració dels companys del SP de la Fed. Local de Bcn, de la Fed. Local de Terrassa; del sindicat d’AA.DD. de Rubí i el Secretari d’Organització del SP del Comitè Confederal, es va procedir a planificar el següent:

• El Ple es celebrarà en els locals de la CGT a Rubí, situats al c/Colom cantonada Plaça Clavé d’aquesta localitat.

• Hora d’acreditació de delegacions: a partir de les 9 del matí.

• Hora d’inici del Ple: les 10 del matí.

Ordre del dia:

1.- Obertura pel SP CGT Catalunya.

2.- Elecció de la Taula del Congrés.

3.- Elecció de la comissió revisora de credencials.

4.- Elecció de la comissió d’escrutini.

5.- Punt únic: Vaga General.

6.- Elecció delegats i delegades al ple confederal de Saragossa del 27/3/2010.

7.- Clausura del Ple.

No havent-hi res predefinit de com actuar en un Ple Extraordinari, i sent els terminis molt curts, s’indica la següent conducta:

- Les acreditacions provisionals es faran a l’entrada per part de la Secretaria d’Organització, havent-se de facilitar a l’entrada per part de les delegacions, còpia dels acords i acta d’elecció de delegats, indicant nº d’afiliat, degudament segellada i signada pel secretari d’Actes de la reglamentària assemblea de Sindicat convocada per a aquest Ple de Sindicats.

- L’acreditació provisional es transformarà en definitiva, si així ho resol la comissió de credencials que surti escollida.

- La taula de vots provisional, que es farà arribar tan aviat estiguin comptabilitzades les cotitzacions de gener –la setmana vinent-, es transformarà en definitiva, si així ho determina la comissió d’escrutini escollida. Es podran presentar al·legacions fins al moment d’acreditació de la delegació del Sindicat per a aquest Ple de Sindicats.

Des d’aquest Secretariat permanent de la CGT de Catalunya, s’anima a tots els Sindicats a que celebrin les seves assemblees preceptives per a poder acudir a un Ple tan important com extraordinari. L’aforament del local de Rubí és reduït però hem considerat que tindrà la capacitat necessària per a albergar a totes les delegacions, no obstant això i si fos necessari, s’habilitarà la dependència contigua per a seguir en directe les intervencions.

La delegació que es triï, un màxim de 8 persones, traslladarà els acords al Ple de Saragossa convocat i que motiva el Ple de Catalunya.

Les ponències presentades han estat traslladades des del SP Confederal. La taula de vots recollirà les cotitzacions dels últims 12 mesos incloent gener del 2010.Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tema únic: Vaga General. Ple Extraordinari de la CGT
13 mar 2010
què fa això penjat a indymedia? aquests no són documents que han de circular internament pels sindicats de la CGT?
Re: Tema únic: Vaga General. Ple Extraordinari de la CGT
14 mar 2010
lo mismo digo...por lo demás, adelante con la HG, y ojalá se sumen otros sindicatos, especialmente la CNT...
Re: Tema únic: Vaga General. Ple Extraordinari de la CGT
14 mar 2010
la Vaga General és una qÜESTIÖ PUBLICA: O POTSER TENIU POR QUE ALGú S´ENTERI QUE HI HA UN SINDICAT QUE ESTÀ ORGANITZANT UNA VAGA GENERAL? joe pino, un teniu por d´una Vaga General? Sembla que molta por.
Re: Tema únic: Vaga General. Ple Extraordinari de la CGT
14 mar 2010
Endavant camarades!
Re: Tema únic: Vaga General. Ple Extraordinari de la CGT
15 mar 2010
no tinc por de la vaga general, és més, crec que aquesta és totalment necessària.

Això no treu que pensi que aquest és un document que ha de circular internament pels diferents sindicats de la regional.

Una altra cosa seria que fos un comunicat del secretariat permanent o alguna cosa de cara a l'exterior, però això només va dirigit als sindicats de la CGT, que ja tenen les seves vies de comunicació internes.

Només era un matís, no cal fer una muntanya tampoc d'un simple comentari.

apaa salut i cap a la vaga general!
Sindicat