Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Anunci :: ecologia
350 minuts contra el CANVI CLIMÀTIC
08 des 2009
La Campanya EL CLIMA NO ESTÀ EN VENDA, recolzada per gairebé 50 entitats, convoca una jornada reivindicativa sota el lema: 350 MINUTS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC coincidint amb la Cimera de Copenhaguen en el marc del dia d’acció global.
cartell clima difusió.jpg
350 MINUTS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC
DISSABTE 12 DE DESEMBRE DE 2009

Coincidint amb la Cimera sobre el clima que està tenint lloc a Copenhaguen i seguint la jornada mundial d'Acció Global convocada arreu del món per a aquesta data, la Campanya "El Clima no Està en Venda" ha convocat una jornada d'acció de 350 minuts per la Justícia Climàtica (fent referència als 350 ppm de CO2 màxims a emetre a l’atmosfera) al centre de Barcelona.
S’iniciarà a les 12 h. als Jardinets de Sant Pau del Camp (Raval) amb una cercavila fins a FECSA al Paral•lel amb cassolada, i parlaments, seguit d’un dinar popular a (Jardinets de Sant Pau del Camp) , i una sobretaula amb concerts, actuacions artístiques, i parlaments dels diferents col•lectius. Es disposarà un tapís per imprimir les mans de totes aquelles persones que demandin un acord just, vinculant i transformador a la cimera de Copenhaguen. La jornada es clourà a les 17.50’ h. amb una encesa d'espelmes per recordar les víctimes actuals i futures del canvi climàtic. L'objectiu de l'acte és organitzar una diada on totes les lluites ambientals i socials que han recorregut la geografia catalana els últims anys puguin retrobar-se per dir la seva sobre com cal combatre en concret, ara i a casa nostre, el canvi climàtic i dir alt i clar que les polítiques dels governs català i espanyol no només són del tot insuficients per aturar-lo, sinó que amb els plans d’energia, d’infraestructures del transport, de residus i d’abandonament de l’agricultura tradicional augmenten les emissions de gasos causants de l’efecte hivernacle, a més de cedir sistemàticament davant la pressió dels poders fàctics empresarials especialment les empreses de generació elèctrica, del sector alimentari global, petroleres i de materials de la construcció que son les que més CO2 emeten, amb uns plans de comerç d’emissions que augmenten el deute ecològic, les desigualtats entre països rics i pobres sense ser cap aposta per capgirar el sistema actual de producció i consum que és la causa de l’escalfament global del planeta i de la crisi socioambiental.
Mira també:
http://elclimanoestaenvenda.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat