Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Salvem Cal Trabal. Stop Especulació PSC-ICV-EUIA L'H
06 nov 2009
92238_hospi_cantrabal_R2.jpg
STOP ESPECULACIÓ PSC-ICV-EUIA HOSPITALET

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salvem Cal Trabal. Stop Especulació PSC-ICV-EUIA L'H
06 nov 2009
Sobre Can Trabal, aviam si us informeu una mica més de la postura de les organitzacions a les que critequeu, així no fareu el ridicul:

EUiA aposta per les actuacions per fomentar la convivència a la ciutat i per garantir que el 100% de Can Trabal sigui zona verda
Alfonso Salmerón presenta els eixos de treball de la seva formació per als pròxims mesos

El coordinador local d’Esquerra Unida i Alternativa i regidor de Medi Ambient, Alfonso Salmerón, ha mantingut aquest matí un contacte amb els mitjans de comunicació per explicar les línies d’actuació futures de la seva formació tant a nivell local com a nivell de Catalunya i d’Espanya.Alfonso Salmerón ha destacat que a L’Hospitalet s’ha de treballar per les polítiques de promoció econòmica i d’abast social ara que les principals actuacions macrourbanístiques ja estan arribant a la seva fi.
El coordinador d’Esquerra Unida i Alternativa ha posat especial èmfasi en la necessitat de realitzar noves accions per al foment de la convivència demanant la col•laboració de les entitats locals. Per a Salmerón cal buscar nous usos per als espais públics, com ara els parcs, les instal•lacions esportives o els patis de les escoles. Salmerón ha posat l’exemple del camp de futbol de La Florida que podria fer-se servir per altres col•lectius a més dels propis de l’entitat. “D’aquesta forma gent que fa servir el parc per jugar a futbol i que pot molestar a altra gent, podria continuar practicant l’esport sens causar problemes”.
Salmeron ha afegit que els temes de convivència no passen exclusivament per augmentar el nombre d’efectius de cossos de seguretat. “Tenim l’experiència positiva dels agents cívics. Cal pensar en figures com el vigilant del parc, per exemple”.
Can Trabal
Un altre dels temes que el coordinador local d’Esquerra Unida i Alternativa ha exposat en la trobada amb els mitjans de comunicació és la proposta de la seva formació sobre Can Trabal. Salmerón ha anunciat que a principis de desembre es presentarà la proposta definitiva, que s’ha realitzat després de demanar informes a diversos especialistes com arquitectes i biòlegs. La proposta passa per mantenir el 100% de l’àrea preservada com a zona verda. Per a Salmerón, no té sentit dedicar un espai a oficines o pisos. En tot cas, ha explicat, es poden proposar activitats econòmiques relacionades amb la salut, el medi ambient i l’alimentació. Esquerra Unida i Alternativa pensa també que les actuacions que es realitzin poden significar expropiacions, que podrien pagar diferents administracions, o oferir als propietaris aprofitaments d’espais a d’altres punts de la ciutat com ara a l’altra banda de la Granvia. D’altra banda, Esquerra Unida i Alternativa ha recordat que acaba d’iniciar un procés de participació per analitzar la seva feina durant aquest mandat i elaborar els eixos de futur.
A nivell de l’Estat espanyol les seves propostes passen per augmentar la despesa social. Aquesta formació realitzarà demà divendres un acte públic a La Farga amb la presència del coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, el diputat d’ Izquierda Unida, Gaspar Llamazares, i el Secretari Confederal de CCOO, Ramon Górriz, que explicaran les propostes per fer front a la crisi, des d’una perspectiva de l’esquerra parlamentària i sindical.

http://alfonso-lhquetuvols.blogspot.com/2009/11/euia-aposta-per-les-actu
Re: Salvem Cal Trabal. Stop Especulació PSC-ICV-EUIA L'H
06 nov 2009
home, jo no sóc de l'hospitalet però lo lògic és que si un regidor no esta d'acord amb l'obra de gobern, i més en un cas important com és aquest, hauria d'abandonar-lo i passar a l'oposició, no? si no podriem pensar que ens trobem davant d'un cas més dé cinisme polític...
Re: Salvem Cal Trabal. Stop Especulació PSC-ICV-EUIA L'H
06 nov 2009
"En tot cas, ha explicat, es poden proposar activitats econòmiques relacionades amb la salut, el medi ambient i l’alimentació. Esquerra Unida i Alternativa pensa també que les actuacions que es realitzin poden significar expropiacions, que podrien pagar diferents administracions, o oferir als propietaris aprofitaments d’espais a d’altres punts de la ciutat com ara a l’altra banda de la Granvia"

Sempre pensant en activitats econòmiques, sembla que tingueu que mercantilitzar-ho tot. La solució: No tocar res, i promocionar l'agricultura local i ecològica per tornar a florir un sector que s'està perdent.
Re: Salvem Cal Trabal. Stop Especulació PSC-ICV-EUIA L'H
06 nov 2009
I l'agricultura local (que proposa Salmerón sota el terme obscur i maquiavèlic "alimentació") no és una activitat econòmica?

Ara resultarà que l'economia és dolenta. Vaja, sort que sou jovent "revolucionari", es nota en els arguments.

En tot cas, el que no em sembla lògic és defugir responsabilitats quan pots plantejar lluita, ja sigui des de dins o des de fora del govern, no?

Aquí sembla que ha vegades oblidem que política és millorar la vida de les persones, transformar, lluitar... i no quedar-se amb la consciència tranquil·la però sense haver canviat res, no?
Re: Salvem Cal Trabal. Stop Especulació PSC-ICV-EUIA L'H
08 nov 2009
Euia es una farsa amaga la informació sobre can trabal saben que diuen no al projecte de Cal Trabal on han participat ells i els seus socis d'IC sortiran del govern. Només saben que fer grans proclames però pocs fets ja que el seu objectiu es no sortir del govern
Colera camping CNT