Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat amb en Karim al Correllengua de Vilanova.
05 oct 2009
El passat dissabte 2 d'octubre, durant la celebració del Correllengua '09 a Vilanova i la Geltrú, es va desplegar una pancarta en solidaritat amb en Karim Akbih Verdaguer condemnat a 50 dies de presó per negar-se a pagar una pena-multa de 400 euros,acusat d'agressió a un mosso d'esquadra a la priemra manifestació contra la crisi,el passat 15 de novembre de 2008.
PICT1580.JPG
PICT1581.JPG
PICT1583.JPG
En motiu de l'arribada del Correllengua d'enguany, entitats i col.lectius de la capital del garraf, van organtzar un seguit d'activitats per conmemorar la festivitat de la iniciativa cultural per la normalització de la llengua catalana.

Tallers de pintura per la canalla,batukada,actuacions musicals, dels Fiibusters de Vilafranca,vermut,actució de Balls populars, sopar popular i llegida del comunicat d'enguany per l'acor vilanoví Dafnis Balduz, van concloure les activitats d'enguany a Vilanova i la Geltrú realitzat a la plaça de la vila.

També es va comptar amb una parada informativa del cas d'en Karim de Vilanova, organitzada des de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf.

http://suport-karim.bloc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Solidaritat amb en Karim al Correllengua de Vilanova.
05 oct 2009
Sempre ha segut igual,be a ser aixi(s):
No lis agrada com pensas,
Mai te dejaran vivir,
a aquest sistema no hi ha lloc per a tú.

Vinga.
Salut:)
Colera camping CNT