Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Assemblea Llibertària i FEL-UAB
21 set 2009
Primera Assemblea Llibertària de la UAB del curs dimecres 23 a les 13h al local d'estudiants de filosofia i lletres.
Desprès de les lluites i esforços que les assemblees, organitzacions i individualitats porten fent durant molts anys per afavorir una universitat crítica, tornem a iniciar un nou curs acadèmic amb canvis, i aquest cop amb reformes ben evidents en tots els estudis.

L'Espai Europeu d'Educació Superior s'ha fet pal·les en la nostra quotidianitat amb gestions acadèmiques incompetents, plans d'estudis a
mitges i horaris prohibitius. Motiu pel qual som més crítiques que mai amb la universitat pública i la seva deriva cap a la privatització, però també cap a les estudiants passives i el professorat reaccionari.

L'Assemblea Llibertària de la UAB i el Grup-UAB de la Federació d'Estudiants Llibertàries inicia aquest dimecres 23 de setembre la seva primera assemblea de curs per a seguir treballant en la difusió d'idees llibertàries, la cooperació i autogestió dels grups autònoms, i la presència
d'una actitud crítica dins les nostres aules.
A través, com cada any, de la trobada d'individus en un espai comú on debatre i treballar en la línia dels nostres interessos individuals i col·lectius.

Us convidem a participar en les nostresassemblees obertes aportant la vostra perspectiva i experiència.

DIMECRES 23 A LES 13H
AL LOCAL D'ESTUDIANTS DE LLETRES

Assemblea Llibertària UAB
i Grup-UAB FEL
Cerdanyola del Vallés, 21 de setembre de 2009
Mira també:
http://www.fel-web.org
http://www.fel-web.org/uab

This work is in the public domain
Sindicat