Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
15 set 2009
De com l'Alcalde Hereu reparteix premis entre sardanes i lloances al progressisme de Sants mentre alhora es fotografia amb membres de Tropas SS
A aquestes fotos, extretes del vídeo publicat al blog personal de Jordi Hereu a la web de l'Ajuntament de Barcelona el 25 d'agost d'enguany, podem veure'l fent un discurs al lliurament de premis de la Festa Major de Sants.

hereu2.jpg
hereu3.jpg


Les seves paraules ("llibertat, igualtat, solidaritat"), entre sardanes i folklore, contrasten enormement amb aquesta altra fotografia, presa el mateix dia al mateix barri (mireu la camisa), on un Hereu amb cara de dur a sobre dues ampolles de vi, gram i mig de farlopa i estar a punt d'anar-se'n de putes, posa somrient amb un parell d'amiguets nacionalsocialistes, que van publicar la foto l'endemà al seu blog.

hereu1.jpg


El feixisme té moltes cares, uns se les tapen i els altres governen ciutats...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
15 set 2009
podries linkar el blog dels nazis per verificar la teva informació? No és que no m'ho cregui (ni em sorprèn) però si treballem amb eficàcia avancem més ràpid i la incrèdula massa, s'hi pot anar creient...
Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
15 set 2009
És cert, abans me n'he oblidat. Els links són aquests:

http://tropas-ss.blogspot.com/
http://www.blogbarcelona.cat/viewPost.do?dispatch=viewPost&postId=E8C20C

Entrades del 26 i 25 d'agost respectivament. De tota manera amb teclejar "tropas ss" al Google n'hi havia prou, és el primer link.
Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
15 set 2009
dl bloc nazi

Hace unos dias cerramos esta nuestra web y la explicacion es por los ACAB, que una vez mas nos estan persiguiendo, un dia si y otro tambien.


Desde aqui les queremos advertir que tengan cuidado ya que tenemos relaciones con personas muy influyentes,nada mas y nada menos que con el alcalde de Barcelona, el cual nos prometio, dos concejalias si ganaba las proximas elecciones Inmigracion y Economia..... asi que ya sabemos estas elecciones a votar al alcalde.
Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
15 set 2009
parida jaja. llàstima k fem una mica de promo dels paios akets
Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
15 set 2009
No és que jo ara vagi a defensar a ERC, però alerta que aquests porcs van ensenyant fotografies de les seves pintades rídicules a la seu d'ERC de la Bordeta (Sants). Deixarem que es passegin com si res pels nostres barris? Salut.
Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
16 set 2009
nois m'heu tret molt poc afavorit!! us hauria de caure la cara de vergonya... ens veurem les cares al pròxim congrés del partit!! aaaai no s'us pot deixar sols... quins jabatos aquests negres retoños!
Re: Les Dues Cares de l'Alcalde Hereu
16 set 2009
Hombre camarada hereu, como quieres que te saquemos con las dos botellas de jacq's deniels que nos trinquemos contigo? y el gramaco de farlopa que le pillemos al moro tambien hizo lo suyo... Ara, eso si, que buenas que estaban las rumanas del clú ese de tanta clase que nos levastes, eh? mejor que las dominicanas que nos follamos normalmente, que en verdad ese color negro me da un poco de ajco.

hala, sic jeil

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more