Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Democracia Nacional Joven a Barcelona
13 set 2009
Democracia Nacional Joven convoca marxa a Olesa de Montserrat.
Democracia Nacional Joven convoca marxa a Olesa de Montserrat.


http://dnj.democracianacional.org/modules.php?name=News&file=article&sid



Concentració? Mani?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Democracia Nacional Joven a Barcelona
14 set 2009
Els feixistes són la vostra unica raó de ser, sense ells ja no sóu ningú, no us queda cap opció, els hi haurieu de agraïr que celebrin coses perque aixi us van donant una miqueta de vida,sinò, que collons podrieu celebrar??
Que cada cop que us creueu amb ells us trenquen la cara??
Nomès em ve al cap una sola calificació quan veig el patètics i menjapolles que sóu: REACCIONARIS. No hi ha cap cosa més reaccionària, sense personalitat i parapolicial que vosaltres. Vaaa, correu, a fer una contramani. (Els feixistes en canvi suen bastant de les vostres pseudomanis i pseudoactes,vosaltres en canvi aneu a morir sempre a les seves webs. Qui no té feina, el gat pentina).
Re: Democracia Nacional Joven a Barcelona
14 set 2009
Au doncs! el 27 de setembre tots/es d'escursió a Olesa de Montserrat caçar exemplars d'una espécie aliena i invasora que està, per sort, en vies d'extinció. Preneu ràpid pel matí els punts elevats i llenceu pedres contra els ramats de cap-rapats abanderats d'estanquera. Després recolliu les restes dels animalons i dipositeu-les als contenidors del rebuig orgànic.
Ves quin safari més diverit ens espera!
Ops!, però espera, no hi hagi alguna mena de tribunal constitucional o superior o departament d'interior, que digui que aquestes bésties han de poder campar i cagar als boscos del municipi olesenc. Aniran també aleshores d'excursió escortats pels gossos d'esquadra d'en sauron? o els acompanyaran tots els cagats de la benemérita que han demanat destí a catalunya per no pillar un petard sota el cotxe?
la resposta...en unes setmanes en aquesta mateixa pàgina web
Re: Democracia Nacional Joven a Barcelona
14 set 2009
interessant. no cal dependre de res ni ningú, però hi ha actituds d'extrema dreta que cal combatre, sobretot amb idees, però també amb boicot. efectivament, no és ara l'enemic més temible per la seva capacitat i abast, però sempre es poden donar canvis de forces i a d'altres països fa un temps que es reorganitzen forces reaccionàries, fet al qual tampoc cal donar molta trascendència i importància, però cal estar alerta. salut
Re: Democracia Nacional Joven a Barcelona
14 set 2009
Atancio als nazi insersos que per Montserrat igual que a Arenys de Munt i poden haver esllavisades de pedres als vidres del bus de forma accidental,es clar.Per cert, si pel dia de la contitucio es monten varies consultes a la vegada el de la nazifalange criminal no tindran quorum ,surt a una persona per poblacio si ahir eren 78
Re: Democracia Nacional Joven a Barcelona
15 set 2009
Canya als putos nazis, ke no puguin caminar impunenment pels nostres carrers...

Catalunya antifeixista ||||
Sindicato Sindicat