Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
09 set 2009
el dissabte 12, concentració a les 19h a la plaça lluis companys contra la presència de feixistes als carrers de Korneyà.
ban.jpg
Bones,
El proper dissabte 12 de setembre tindrà lloc a l'Estadi del Espanyol que es troba a Korneyà el partit de futbol Espanyol-Real Madrid. Arran els esdeveniments que van tenir lloc el dia de la inauguració del camp ( es descriuen al bando que adjuntem) el passat mes d'agost, veÏns i veÏnes del barri convoquem una concentració per denunciar la presència de les Brigadas Blanquiazules i d'altres elements nazis i feixistes al barri de Cornellà Riera.
Així com la passivitat de l'Ajuntament i la seva policia per permetre que aquests elements nazis campin pel barri amenaçant veÏns, comerciants immigrants i d'altres i provocant al personal "lluint" simbologia nazi i feixista.
Repetim, tot això amb total impunitat i éssent observat pels mossos d'esquadra.

Us enviem el bando que convoca a la concentració el proper dissabte 12 de setembre a la Pl.Lluis Companys de Korneyà a les 19h, contra la presència dels Brigadas Blanquiazules al nostre barri i fem una crida a que tothom que pugui s'acosti a donar suport ja que es juga el partit espanyol-Real madrid i també hi haurà seguidors ultras pel barri.

FORA NAZIS I FEIXISTES DELS CARRERS DE KORNEYÀ !
salut

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
09 set 2009
Ens veiem a Kornellà, contra l'espanyolisme i el feixisme acció directa!

Cal estar a l'alçada, no deixem que impunement realitzin agressions a Cornellà.

Solidaris endavant!!!
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
09 set 2009
aquests imbècils no saben on s'estan ficant...

algú els hi hauria d'explicar en què consisteix el cinturó roig.
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
09 set 2009
Y seguro que sois tan tontos de creeros cualquier cosa que os diga cualquier pringao que firme con vuestras "siglas"
Estos vecinos que protestan contra lo que paso el dia de la inaguracion son los mismos que protestarian contra cualquier conci en vuestros CSO, por poner un ejemplo.
Aquel dia no se agredio a nadie con una camiseta cule, el hermano de un pavo con una camiseta del farsa bajo y empezo a hacer comentarios a MUCHISIMOS aficionados del Espanyol, alguno le escupio otros le insultaron el pavo se fue.
No entro a juzgar si esta bien o mal, pero vamos que al reves hubiese pasado lo mismo o en cualquier otra situacion, si provocas a 1000 rivales alguno seguro que te escupe. Por otro lado los gossus cargaron cuando unos aficionados del espanyol se pegaron contra un borracho que la estaba liando, como ha pasado en muchas okupas muchas veces, que un punki pasado de spiz empieza a increpar en la barra o acosa a alguien, etc. A ver si ahora no habeis visto una pelea de borrachos en la vida...
Bueno hacerle el juego a los cuatro vecinos pesados si quereis, pero no le deis un toque porque ese dia estaremos por esos lares muchos aficionados del Espanyol que no somos Fascistas, pero eso no quita a que si 4 personas me increpan les responda, claro seguro que al dia siguiente soltais una sarta de mentiras como que UN NAZI ATACA a los antifas o algo asi.

alaa a disfrutar de vuestro acto superrevolucionario
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
09 set 2009
yo vivo alli en la calle que paso todo y sn 4 vecinos los que no quieren el campo
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
09 set 2009
potser teniu raó, que era un batussa de borratxos, però nazis ni al camp nou, ni a cornellà ni en lloc.
feixisme mai més!
fora BB.BB i fora BN, US i altres
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
10 set 2009
I perquè enlloc de dir "fora nazis", "fora brigadas", "fora boixos" , "aviam si algu els explica en que consisteix el cinturó roig", etc. no ho feu vosaltres mateixos. Que potser no sóu prou homes?? o heu de fer com sempre, esperar a ser 50 contra 2 i aixi poder demostrar el xungos i revolucionaris que sou els antifas. Això si, quan en sou 50 i els nazis ja en son 15 o 20 llavors marxeu corrents que els peus us toquen al cul, cagats de merda.
Menys blablabla i mes realisme, que els BBBB porten a Sarrià i a Montjuich des del 1985 i els Boixos a Can Barça des del 1981, i mai els ha fet fora ningú. Inclús quan alguna part de l´afició s´han passat de llestos, els han estovat de valent, com als imbecils de sang Culé.
Primer apreneu que es el feixisme, i desprès apreneu a tindre collons per a enfrontar-vos amb els qui sempre se us han pixat a la cara sent moltissims menys que vosaltres fills de puta!!
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
10 set 2009
Molt bona idea fer bombo d'un grup que va morir a Montjuïc i que pretén renéixer a Cornellà. La cirereta, sens dubte, escriure "Korneyà". Déu meu, quina envalentonada, quins homes tan durs!

Quan més fàcil seria dir "no a les agressions" i punt. Però no, alguns volen aprofitar això per tirar merda a l'Espanyol i col·laborar amb l'apogeu d'aquests pallussos.
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
10 set 2009
Esto ers tipico de los okupis de Korneya jajaja
pretendeis hacer ver que sois de la asociacion de vecinos o vecinos de cornella?
venga ya este panfleto esta claramente escrito por los mega okupis cornellenses y para nazis ellos.
Dentro de su puto grupito salvaguardan a un par de acosadores de mujeres que cuando no quisieron mantener relaciones sexuales con ellos comenzaron a echar mierda hasta que otros tontos les dieron de lado y fueron repudiadas de la secta de cornella.

PARA MI LOS OKUPAS DE CORNELLA SON UNOS SUCIOS Y UNOS CERDOS PEORES QUE CUALQUIERA CONTRA LOS QUE LUCHAN.
Solución fácil y divertida
10 set 2009
Si quitamos las cervezas de Cornellá se acaban los skin jets rapidito... y si echamos agua y jabón los brigadas se van cagando hostias... ja, ja, ja....
Pero lo mejor sería convocar un concentración para practicar footing...los hooligans gordacos huiran como las ratas.
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
10 set 2009
Lo vais a flipar braguitas blanquiazules putos nazis de mierda... Con Corneya no se juega julais!!!
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
10 set 2009
Porque seguis llendo de antisistemas?
Lo siguiente que sera poneros un traje azul coger una porra he ir a pegar otra vez a los Brigadas?
Porque eso es lo que va a pasar
Los mossus son vuestro brazo armado!

Jfk y toni venir y presentaros que por internet todos somos muy valientes.
Alli estaremos en el bar de la otra vez.
Venir presentaros y hablamos tranquilamente
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
10 set 2009
què fàcil ho tenen els nazis això d'anar de megavalents. Si apunyaar els surt quasi gratis. Mira el pedro cuevas, 4 anyets per un assassinat, mentre que per col·laborar suposadament amb banda armada i sense delictes de sang tenim companys que porten vuit anys al talego.
O mira l'ynestrillas, indultat per assassinat i fent dosanys per intent d'homicidi.
I la majoria de vegades els maderos ni us busquen, són els vostres col·legues. Evidentment que l'estat a vegades fa la pantomima de desarticular un grup neonazi, és com quan apresen un narco, s'ha d'acontentar l'opinió pública. És com donar-li un cop al morro d'un gosset.
El millor exemple: permeten la mani a Arenys com a mesura intimidatòria, PPSOE, C's, el TSJC, l'estat, la pasma i els feixistes tots de la mateixa banda.
Sou gossos.
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
11 set 2009
Com al manu de Gracia que per fotreli a un sharp al cap amb un objecte contundent l´hi han caigut 11 anys i 3 mesos, com al mario que per apunyalar a un sharpet de 16 anys li han caigut 11 anys. Com el Michel Lajoye que per fotre un artefacte explosiu a un bar de magrebins quan no hi habia ningú i era de nit es va passar 25 anys al trullo, com el Rudolf hess el lloctinent de Hitler, que per voler negociar la pau amb Anglaterra el van acusar de Crim contra la pau i el tancaren fins a la seva mort a Spandau, 46 anys de trullo, el pres politic que ha estat més anys a la presó de tots els temps.
En cambi un fill de puta com el De Juana Chaos, surt del trullo al cap de 18 anys, quan era responsable de la mort de 25 persones. no va pagar ni un any per cada mort.
De que parleu boques???
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
11 set 2009
no podem permetre que la esocria espanyola passi per els nostres barris

els bbbb no son res,una colla de downis que a la escola sempre lis robaban l entrepa.


personalment krek ke s'auria de deixar la politica a part ja que el futbol es futbol i la politca es politica i enviar-los d'una puntada de peu a la vall d'hebron.

anti antifa que punxin al teu germa petit no et fara tanta gracia troç de cabro

jarque mate...
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
11 set 2009
nose com no et fa vergonya escriure quelcom com aixo. Un putu fatxa ke apunyala a un nen de 16 anys APUNYALA ke no va ni am els punys, k va am navalla, no li haurien de kaure 11, directament no hauria de sortir de la presó, o millor: rebre ell un parell de punyalades aviam k li sembla, amb tots akests fills de puta ke nombres els hi hauria de pasar el mateix k esperem k li pasi al josue: ke serà la puta de la presó!

Feixisme fora dels nostres carrers, ni a Cornellà, ni enlloc!
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
11 set 2009
Amb aquesta concentració, el que es denuncía és la presència d'individuus de mentalitat feixista, xenofoba i que no respecta ni el barri, ni els seus veins, i que, simplement, a KNY hi sobren.
I si que la convoquen veins i veines de KNY, que hi vivim, carajo!

Su un violent passat de voltes s'enfrenta a algú que s'hi vol enfrontar, allá ells dos.
Si un passat de voltes li escup a algú que li increpa, ells sabrán.
Cuan agradeixen al que tinc al costat, o m'increpen a mi, ja pots correr. 3, 2, 1,....
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
11 set 2009
A los 5 años, aprendí que a los pececitos dorados no les gustaba la gelatina.
A los 9, aprendí que mi profesora solo me preguntaba cuando yo no sabía la respuesta.
A los 10, aprendí que era posible estar enamorado de cuatro chicas al mismo tiempo.
A los 12, aprendí que, si tenia problemas en la escuela, los tenía más grandes en casa.
A los 13, aprendí que, cuando mi cuarto quedaba del modo que yo quería, mi madre me mandaba a ordenarlo.
A los 15, aprendí que no debía descargar mis frustraciones en mi hermano menor, porque mi padre tenía frustraciones mayores y la mano más pesada.
A los 20, aprendí que los grandes problemas siempre empiezan pequeños.

Hay que entender eso Anti-Antifa

y te digo, el 4 del 8, 7 con 14, y son 23. Así te lo digo todo.

No te olvides de esto, como Raul Senprín, que siempre se acordará de ti. No olvidamos, el sur de Tasmania resiste.
Autosuficiente anormal del centro comercial uoooooooo

Sabes algo? Vive en tu casa, ya está.

Espero que lo hayas entendido todo, yo lo entiendo, y dicen que te oyen. Quien? Mira dentro de tu armario, que la muñeca no esta debajo de tu cama, español!

Senprin, un grande de la literatura tasmana.
Australia no es el reino BRITANICO, eSTUPIDOS

te crees que no se sabe de los claros contactos de Brigadas Blanquiazules con la família Tatcher de Inglaterra, que quereis hacer algo por el estilo aquí eh?

No es verdad que gran parte de los antiguos brigadas y los de ahora también son de una secta social demócrata integrada en el grupo de seguidores de H.Boggart

Y que pasó en aquel pueblo de Indochina eh? Sois culpables cabrones.

Y ya no te digo lo de Torrejón del Campo del Despeñaperro, pueblo rebelde del 1946 que formó la mayor comuna antes vista en la historia, silenciada por la Generalitat, que no tenia nada que ver ni estaba muy activa pero ahi aguantaron.

Semprin, aqui estamos tus hijos, de torrejón, la tierra no te olvida. Presente Comandante!

La IX internacional está cerca!

Fuera fascistas del Bronx
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
11 set 2009
el que ha escrito JARQUE MATE es un hijodelagran puta ojala que te apuñalen a ti

por otro lado el que apuñalo a Carlos Palomino era 1 contra 20 (o mas)
Re: Fora BB.BB i feixistes dels nostres carrers
27 set 2009
democratas de mierda...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more