Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Morir trabajando
01 set 2009
MORIR TRABAJANDO

EL MAYOR ACCIDENTE LABORAL EN LA HISTORIA DEL METRO DE MADRID S.A
Este libro narra la Historia del accidente mortal, ocurrido el 10 de abril de 2006 en la estación del Metro de Madrid de “Puerta del Ángel”, que causó la muerte a dos trabajadores.

En sus páginas se detallan los hechos que demuestran la negligencia empresarial y su responsabilidad en el suceso por la falta de medidas básicas de seguridad.

Contiene el relato pormenorizado de la actividad sindical realizada por el Sindicato Solidaridad Obrera desde esta tragedia, para esclarecer la verdad y para mejorar las condiciones de seguridad de los trabajadores.

También, se recogen los episodios del proceso judicial y de la sentencia por la que se absuelven a los seis imputados.

Un libro que no debes dejar de leer.

ACTO DE PRESENTACIÓN
VIERNES 18 DE SEPTIEMBRE
19, 30 HORAS
LIBRERÍA LA MALATESTA
C/ Jesús y María, 24
Metro:Tirso de Molina
Mira també:
http://www.solidaridadobrera.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1693&Itemid=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Morir trabajando
01 set 2009
És tot plegat. Són els casos flagrants de mortalitat per accident amb tones d'irresponsabilitat i neglicències darrera... i, en conjunt, és la insalubritat de molts llocs i ambients laborals i la intrínsica insalubritat del treball, "per se", pel fet de treballar dins del capitalisme. És també la mort lenta de l'esperit, l'anomia i l'anèmia a què condueix no poder decidir què i per a què i per a qui i com produïm. És la marginalitat de l'atomització del món del treball. És la bogeria de l'automatització a ultrança i de convertir en autòmates o en perifèrics desl sistemes automatitzats als/ a les treballadors/es... és l'angoixa, que està demostrat que minva la qualitat de vida i afecta la longevitat, dels exclosos aturats de llarga durada... El capitalisme MATA i un dels seus principals escurxadors és el treball o la seva manca.
Re: Morir trabajando
01 set 2009
que pretens fotent la txapa així?, poder dir després que xerres d'altres coses?. Fas un argumentillu en plan Watson i zerzan que no diu res i sense venir a cuentu i ja està ja no ets un malalt perseguidor d'indepes sinó que tens altres inquietuts.
Pos molt bé vas d'anarquistillu antidesenvolupament, això no justifica la teva fóbia(malatia mental) anti indepe, el que fas és buscar simpaties i el que pretens és liar-la contra tot el que soni a indepe. Però no veus que hi han molts llibertaris amb denominació d'origen, a catalunya i a espanya. i tú està clar simpatitzes amb la capelleta lerrouxista, oju, pq aquest "no-nacionalistes" sempre acaben escorant per la dreta i en castellà.
i repeteixo, tot i compartir arguments, el que aquí has escrit no diu res que aporti quelcom més enllà de fer-te veure. Egolatra, que ets un egolatra! que no calia fer cap comentari a aquesta notícia.
Re: Morir trabajando
01 set 2009
El que dius tu aporta molt: en síntesi, que ets psicòleg i busques clients.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more