Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
La Dirección de TMB pide cárcel para un trabajador
19 ago 2009
.
Siguiendo con su línea más dictatorial emprendida hace unos meses, la Dirección de TMB ha denunciado al compañero Andreu de Cabo, técnico de la Cochera Pablo Díez (antes conocida como Cochera de Ponent) y delegado del Comité de empresa por CGT, por una refriega durante el pasado período de huelgas en la cochera de Zona Franca con los antidisturbios de los Mossos d’esquadra.
Recordemos que la Dirección se negó a dar la lista de servicios mínimos y más tarde pidió a los antidisturbios que sacara al piquete informativo “de en medio” porque decía que retardábamos la salida de los buses, cuando lo que pretendíamos era comprobar si eran o no servicios mínimos.
También queremos hacer especial mención a que el compañero Andreu de Cabo, a pesar de ser técnico, siempre ha estado al lado del colectivo de conductores/as en defensa de los 2 días de descanso semanal.
Estuvo en los piquetes, estuvo en las manifestaciones y siempre ha defendido la causa de los conductores/as, con lo que le ha comportado expedientes sancionadores y, ahora, una denuncia penal.
El jueves 10 de septiembre se celebrará el juicio y la Dirección de TMB le pide 2 años de cárcel por daños y 18 meses de multa a 10 euros diarios o 2 años de prisión por coacciones. También pide 792,12 euros por destrozos.
Por mucho que lo intente la Dirección de TMB con estos métodos represivos no se saldrá con la suya, que es amedrentar a los trabajadores/as, y sólo se acabarán volviendo en contra suya. Parece que aún no conozca a sus propios trabajadores/as.

http://www.comitedescansos.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Dirección de TMB pide cárcel para un trabajador
19 ago 2009
La Direcció de TMB demana presó per a un treballador
El judici està previst pel 10 de setembre

Seguint amb la seva línia més dictatorial iniciada fa uns mesos, la Direcció de TMB ha denunciat al company Andreu de Cabo, tècnic de la Cotxera Pablo Díez (abans coneguda com Cotxera de Ponent) i delegat del Comitè d’empresa per CGT, per uns incidents ocorreguts durant el passat període de vagues en la cotxera de Zona Franca amb els antidisturbis dels Mossos d’Esquadra.

Recordem que la Direcció de TMB es va negar a donar la llista de serveis mínims i més tard va demanar als antidisturbis que traguéssin al piquet informatiu “del mig” perquè deia que alentíem la sortida dels busos, quan el que preteníem era comprovar si eren o no serveis mínims.

També volem fer especial esment que el company Andreu de Cabo, malgrat ser tècnic, sempre ha estat al costat del col·lectiu de conductors/es en defensa dels 2 dies de descans setmanal. Va estar en els piquets, va estar en les manifestacions i sempre ha defensat la causa dels conductors/es, el que li ha comportat expedients sancionadors i, ara, una denúncia penal.

El dijous 10 de setembre se celebrarà el judici i la Direcció de TMB li demana 2 anys de presó per danys i 18 mesos de multa a 10 euros diaris o 2 anys de presó per coaccions. També demana 792,12 euros per destrosses.

Per molt que ho intenti la Direcció de TMB amb aquests mètodes repressius no se sortirà amb la seva, que és acoquinar als treballadors/es, i només s’acabaran tornant en contra seva. Sembla que encara no conegui als seus propis treballadors/es.

Comitè de Conveni Autobusos TMB

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more