Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Pressions contra el topless i la nuesa
30 jul 2009
Milions de persones esperen que es garanteixi el dret al topless i a la nuesa.
Un membre d'una associació ultra conservadora (Hazteoír.org?) va estar en un hotel de la Costa Daurada on va veure una clienta a la piscina amb els pits al sol. Es va queixar a recepció on va rebre com a resposta que estava permès el topless a la piscina. Enfadat, va fer una queixa per escrit a l'hotel i un cop al seu domicili ho va comentar en el fòrum de la pàgina web d'aquesta associació ultraconservadora. En aquest fòrum van decidir "escarmentar" a l'empresari per tal que es replantegés el permís per fer topless a la piscina.
Un altre membre d'aquesta associació va trucar a l'hotel reservant varies habitacions per a la seva família entre elles la suite més cara per tot un mes. Després de donar les dades (falses) i comprometre's a efectuar la transferència de la paga i senyal, va preguntar si a la piscina es podia fer topless, a la qual cosa el telefonista va dir que sí. L'endemà va tornar a trucar "el client" anul·lant la reserva i exposant com a motiu que havia decidit passar les vacances amb la seva nombrosa família en un altre hotel on els seus fills no veiessin pornografia a la piscina.
Aquest cas no és l'únic, nombrosos ajuntaments i empresaris turístics han rebut cartes correus electrònics i telefonades de suposats clients que condicionen l'estada al seu municipi i establiments al fet que hi hagi platges on es prohibeixi el topless, els tangues i per descomptat la nuesa.
L'objectiu d'aquest xantatge és acovardir els empresaris turístics per aconseguir que, per por de perdre clients, pressionin als polítics per aconseguir ordenances contraries la nuesa i al topless a les platges, i, fins i tot, prohibir anar sense samarreta i amb banyador pel carrer.
Justament ja hi ha estudis que confirmen que hi ha milions de persones que esperen que no hi hagi impediments moralistes a ajuntaments, platges, hotels, piscines, etc.

Si ets a favor de la llibertat i en contra que 4 intolerants ens imposin la seva moral retrògrada reenvia aquesta informació al màxim de persones.
Mira també:
http://www.addan.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more