Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: xarxa i llibertat
[Tarragona] Jornada “Un poble, un mural” al Baix Gaià
13 jun 2009
Avui dissabte 13 de juny, l'Esquerra Independentista de Tarragona, ha iniciat la campanya "Un poble, un mural" dins la campanya anual de l'EIC sobre els "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència!", que pretén fer arribar la campanya a tots els pobles de la comarca.
Untitled - 6.jpg
Untitled - 2.jpg
Untitled - 5.jpg
Diversos militants de l’Assemblea de Joves La Guspira, Endavant (OSAN) i SEPC, han fet la primera de les diverses rutes establertes que comprenien els municipis de La Riera de Gaià i La Nou de Gaià, on es comptà amb la col•laboració del Col•lectiu Independentista La Gaianada. Al migdia, a Torredembarra, s’ha realitzat un acte polític en el qual s'han explicat els principis ideològics de l'Esquerra Independentista, així com s'organitza i quina tasca du a terme aquesta coordinadora. En acabar, el cantautor tarragoní Josep Romeu ha tocat pels presents i s'ha fet un dinar de germanor .
Mira també:
http://www.pobleviu.cat/eic
http://www.pobleviu.cat/eic

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Tarragona] Jornada “Un poble, un mural” al Baix Gaià
13 jun 2009
300 años de ocupación? sois austriacistas?
Re: [Tarragona] Jornada “Un poble, un mural” al Baix Gaià
13 jun 2009
somos carlinos, no te jode.
Re: [Tarragona] Jornada “Un poble, un mural” al Baix Gaià
15 jun 2009
por dios la patria y el rey,
lucharon nuestros padres,
por dios la patria y el rey lucharemos nosotros tambien,
empuñando la bandera de la santa tradicion,
lucharemos con firmeza,
lucharemos con valor.



Viva España!!!
Viva Cristo Rey!!!
Viva el Rey legítimo!!!
Visca Catalunya!!!


Penseu que natros (el carlins) estem preparant uns quants comandaments per quan arribe el moment,
y no ho expliqueu a ningú però tinc pensada la secció de submanirisme....


http://www.tv3.cat/videos/1113559/Requete

Tranquils, ara potser no ens pendreu en serio, però el dia que toque, natros estarem al lloc i al costa de qui toque estar.

Visca la revolució tradicionalista!!!!

PD: si voleu veure un video de lo ben preparats que estem, clique a l'enllaç
http://www.tv3.cat/videos/1113559/Requete


XD
Re: [Tarragona] Jornada “Un poble, un mural” al Baix Gaià
15 jun 2009
Ten enfots dels carlins, i la veritat jo no sóc carlí perquè primer de tot ni sóc monàrquic i perquè soc revolucionari, però no veig el perquè. Avui en dia ja no existeix carlisme propiament dit, en queden pero es una comedieta nostàlgica, doncs el carlisme es un fenòmen no nomès dinàstic sinò social, cultural i politic del segles XIX-XX, tant antiquat com pugui ser altres ideologies del segle passat com l´anarquisme i el comunisme, exactament igual.
Els carlins foren contrarevolucionaris, ultracatòlics, defensors de l´Antic Règim i legitimistes, pero també foren l´espai politic on el poble i el que devendría a ser les esquerres es formaren. Doncs foren els defensors dels furs regionals (nomès cal veure que els llocs on més força tingueren, per no dir un domini absolut fóu a Catalunya, al Pais Basc i a Navarra), d´una Espanya potser antiquada pero tradicional, anticapitalista de pro,antilliberal i en contra de l´Estat. Possiblement han sigut el moviment politic antisistema (repeteixo antisistema) que més força han tingut a l´Estat i que més guerra van donar al nou sistema heretat de la revolució francesa que representava al bandol contrari(els isabelins o lliberals) que era l´Estat. Varen enfrontar-se a mort contra l´Estat amb partides de voluntaris que com diu la historia "eramos mas hombres que fusiles" i van acorralar a l´exercit espanyol en molts llocs. Dominaren grandissimes extensions de terreny (provincies castellanes senceres, casi tota Catalunya, el Maestrat de Teruel i Castelló, tot el Pais Basc i Navarra)i provocaren tres guerres en un segle que regaren de sang pobles, ciutats i camps de batalla. Els carlins eren insurgents, organitzats en mètodes guerrillers, mentres que els altres tenien tot l´Exercit i el suport de Regne Unit, França i Portugal, que apotaren homes i armes. Els lliberals defensaren la tradició més borbònica: centralisme, grans latifundismes, jacobinisme, ideals lliberals impregnats directament de les lògies maçoniques (que eren qui movien el cotarro, començant per Alfonso XII i acabant amb el general Espartero)i el militarisme. A pesar que al segle XX s´aliaren amb els militars contra les forces de les esquerres, doncs la unitat d´espanya i el seu radical catolicisme primaven, sempre he tingut un gran respecte cap a un moviment que amb tanta dignitat causà tants estragos al estat totpoderós. Mentres que els lliberals tingueren força a les ciutats i les zones industrialitzades, els carlins foren un moviment tipicament rural i la força la reunien als camps i pobles on el suport dels pagesos, ramaders i el poble en general era absolut. En acabar el franquisme com que foren un moviment amb tendències tant dispars es dividiren en dos faccions irreconciliables: la extrema dreta fóu representada per la CTC (Comunión Tradicionalista Carlista) i l´extrema esquerra pel PC (Partido Carlista)que fóu un dels fundadors de Izquierda Unida, lligat històricament amb l´esquerra abertzale i present als Pactes de Lizarra. Els carlins ultradretans mataren a dos carlins d´esquerres l´any 1976 a Montejurra, alli comença el declive de ambdós i l´enfrontament perpetu.
I per qui tingui algún dubte, aqui li poso un extracte d´un text que Karl Marx els hi dedicà als carlins (del segle XIX es clar), per a que vegeu que a pesar que el carlisme es com he dit una ideologia obsoleta, en temps passats representà al poble.

" El carlismo no es puro movimiento dinástico y regresivo, como se empeñaron en decir y mentir los bien pagados historiadores liberales.Es un movimiento libre y popular en defensa de tradiciones mucho mas liberales y regionalistas que el absorvente liberalismo oficial, plagado de papanatas que copiaban a la Revolución Francesa. Los carlistas defendían las mejores tradiciones jurídicas españolas, las de los Fueros y las Cortes legítimas pisoteadas por el absolutismo monárquico y el absolutismo centralista del Estado liberal.Representaban la patria grande como suma de las patrias locales,con sus peculiaridades y tradiciones propias. El tradicionalismo carlista tenía unas bases autenticamente populares y nacionales de campesinos, pequeños hidalgos y clero, en tanto que el liberalismo estaba encarnado en el militarismo, el capitalismo (las nuevas clases de comerciantes y agiotistas), la aristocracia latifundista y los intereses secularizados, que en la mayoría de los casos pensaban con cabeza francesa o traducían embrollados, de Alemania."

Karl Marx- La revolución española 1808-1843

http://www.youtube.com/watch?v=uhK1ER3B4Hg

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more