Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
dv29 presentació campanya CONDEMNATS A LA CRISI
27 mai 2009
Aquest divendres, a Barberà del Vallès, presentem aquest recurs que preten donar eines per facilitar la reflexió i un anàlisi profund i d'arrel de les causes de la omnipresent crisi
cartelpresentaciomail.jpg
El proper divendres 29 de maig, a les 19’30h, al Casal de Joves Obriu Pas de Barberà del Vallès, tindrà lloc la presentació pública de la campanya “Condemnats a la crisi”, elaborada pel grup de treball d’Acció Social de la federació Casals de Joves de Catalunya.

En els darrers mesos els membres del grup han estat treballant en la discussió, disseny i elaboració d’uns materials per fomentar la reflexió transversal sobre la crisi que ens afecta. Així s’ha editat un llibret en el que es fa un anàlisi planer dels principis de la nostra societat, en l’àmbit econòmic, polític, social o ideològic, que ajuden a explicar el col·lapse al que hem arribat. També introdueix propostes de actituds i pràctiques quotidianes que ens poden empènyer cap a un altre futur. Un altre aspecte de la campanya és el web “condemnatsalacrisi.org” que entrarà en funcionament el mateix dia de la presentació. Aquest espai pretén, mitjançant el treball cooperatiu, aprofundir en els anàlisis sobre la realitat i la investigació d’alternatives.

Per suposat, un dels objectius del grup de treball d’Acció Social es portar aquesta campanya als carrers, pel que estan previstes diferents presentacions o actes per propiciar aquesta reflexió. En l’acte d’aquest divendres, que servirà per descobrir el materials de la campanya gràfica, comptarem amb la presència de Sandro Maccarrone, que conduirà la xerrada-debat “Capitalisme: l’ADN de la humanitat?”. Amb la participació dels assistents, ens fixarem en diversos aspectes de les nostres vides que poden estar més condicionats pel sistema del que ens sembla.
Mira també:
http://www.casaldejoves.org
http://www.condemnatsalacrisi.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more