Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Censura als IES contra la LEC
11 mai 2009
Sobren les paraules: l’anunci de la visita del Conseller d’Educació a l’IES Llobregat de L’Hospitalet va generar la resposta contundent que es mereixia. Les fotos mostren l’aspecte de l’institut i voltants a les 8 del matí, tot just abans que comencessin les classes. Malauradament, el director del centre en solitari rasqueta en mà, i més tard les brigades de neteja de l’Ajuntament, van aconseguir eliminar abans que arribessin el Conseller i la seva comitiva de polítics locals i periodistes, tot rastre de la protesta.
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
8.jpg
Resulta increïble que després de la resposta massiva de rebuig per part del col•lectiu docent a la política educativa del Govern, sobradament expressada al llarg del darrer any, ens trobem amb situacions d’ocultació del conflicte davant el seu màxim responsable com la que s’ha vist avui a l’Hospitalet.

Aquesta actitud no fa sinó posar en evidència que la reforma educativa és una conxorxa político-empresarial feta totalment d’ esquenes i en contra de la població a la qual afecta més directament (els usuaris i treballadors de l’escola pública), i que neix carregada d’autoritarisme i esperit jeràrquic, entre altres perversions de sobres conegudes a aquestes alçades del procés.

Malgrat la prepotència política, la vergonyosa parcialitat mediàtica, el servilisme i la por de tots aquells que anteposen l’interès particular a la defensa de la dignitat de l’educació pública, estendard de la lluita per la igualtat ... NO CALLAREM!!!!

Boicotegem la LEC!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Censura als IES contra la LEC
11 mai 2009
vergonyós, la llei que afavoreix més que mai en democràcia la privatització de les escoles, que dóna "carata blanca" al director per fer i desfer... la majoria de professorat manifestant-se, en desacord...i els de "dalt" els que veuran augmentar el seu poder de decisió i la seva butxaca, poden combinar corrdinacions i càrrecs i cobrar-los tots dos, a diferència de la resta de claustre... a favor de la gran llei educactiva catalana... :( no se com ni on acabarem, però en estem carrgant el sistma públic, educació, santitat... si és que mai haviem arribat assolir aquesta suposada categoria de "públic"...
Re: Censura als IES contra la LEC
12 mai 2009
ERC PSC CIU: VERGONYA!!!

lA LEC ES LA LLEI QUE ACABA AMB L'ESCOLA PÚBLICA, LA CONVERTEIX EN SUBSIDIÀRIA DE LA PRIVADA, I DESTINA UNA QUANTITAT INGENT DE RECURSOS PER A LES PATRONALS DE LA PRIVADA.

ÉS UNA VERGONYA, COM, ALGÚ QUE ES DIU D'ESQUERRES POT SER D'AQUESTS PARTITS?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more