Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Octubre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Les agressions feixistes no ens aturaran
28 abr 2009
La guerra bruta de l'Estat i les seues marionetes nazis continua, però res podrà aturar les ansies de llibertat del nostre poble. VISCA EL PAÍS VALENCIÀ!! CANYA CONTRA EL FEIXISME!!
25-04-09 - PINTADES 02R.jpg
pintades_al_casal_gandia.jpg
agressions-paisvalencia-recopilacio-impunitat_73.jpeg
Aquest darrer cap de setmana uns desconeguts han atacat la seu del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) de Gandia (la Safor), i ho han fet amb pintades amenaçants que recorden l'agressió que va patir la regidora del Bloc de la localitat, Maite Peiró, durant el transcurs del darrer Correllengua per la localitat. Les pintades no només contenien simbologia nazi, sinó que reivindicaven l'agressió (en castellà) i recordaven que l'atac va ser "només un avís". El portaveu del Bloc de Gandia, Josep Miquel Moya, ha confirmat que han denunciat els fets a la comissaria de la localitat, i ha recordat que la seu de Gandia del BNV ha rebut ja nombrosos atacs, juntament amb moltes altres seus del Bloc d'arreu del PV "sense que la policia haja identificat cap dels autors d'aquestes accions", segons informa Valencianisme.com.

A finals de setembre de 2008, un grup de la ultradreta espanyolista va insultar, agredir i tractar d'aturar el Correllengua al seu pas per Gandia, i la regidora Peiró, que hi participava, va acabar a l'hospital com a conseqüència d'una pedrada que va rebre al cap per part del grupuscle d'incontrolats. La regidora ha perdut un 20% de la seva visió com a resultat de l'agressió.

Gandia ha rebut diversos atacs similars en els darrers temps. Sense anar més lluny, no fa ni tres setmanaes que el Casal Jaume I de Gandia va ser atacat de nou per grupuscles d'ultradreta. I és que no era ni la primera ni la segona vegada que patia aquesta mena d'atacs. Fa quatre mesos, al gener d'enguany, ja va patir un atac similar, també amb pintades feixistes i nazis i referències a les morts d'Agulló i Palomino.

Tampoc no era aquesta la primera vegada que el Casal era atacat, un cas més dels atacs que pateixen les entitats, partits i personalitats del País Valencià que no s'han apuntat al carro de l'espanyolisme. Sense anar més lluny el 2008 ens va deixar atacs a seus de partits (ERPV, BNV) a esdeveniments culturals (Correllengua de Gandia) a entitats (ACPV, Casals d'ACPV com el de Gandia), llibreries (Llibreria 3i4, Llibreria de la UV) o fins i tot a sindicats (Intersindical Valenciana).

Pintades, amenaces, llançament de pedres, intents de crema ... tot s'hi val en el marc de la impunitat amb què es mou la ultradreta al País Valencià, a l'ampara de la justícia i administracions espanyola i valenciana, que s'encongeixen d'espatlles i miren cap a una altra banda.


http://blocverdsgandia.blogspot.com/2009/04/el-bloc-de-gandia-condemna-e

http://www.lasprovincias.es/castellon/20080927/valenciana/grupo-violento

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les agressions feixistes no ens aturaran
28 abr 2009
On són les condemnes a la violència dels "partits demòcrates"?

Apa! que els il·legalitzin a tots!
Re: Les agressions feixistes no ens aturaran
28 abr 2009
"La guerra bruta de l'Estat i les seues marionetes nazis continua, però res podrà aturar les ansies de llibertat del nostre poble"
Tant de tonteries tenim que sentir¿?
Vosaltres no es adoneu de rè!!
Malgrat os interesi o no, ja us adonareu cuan plegui la vostra aura dic hora.
Re: Les agressions feixistes no ens aturaran
28 abr 2009
"sinó que reivindicaven l'agressió (en castellà)"

Importante en que idioma hacen las amenazas
si esque vaya tela, luego pretendereis que se os tome enserio
Re: Les agressions feixistes no ens aturaran
28 abr 2009
Doncs si, els autodenominats "pringados", només s'han fixat en això, ja veus. I "en serio" ja ens hi preneu, de fet esteu obsessionats amb nosaltres. Més us valdria agarrar pic i pala si tan desfaenats esteu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more