Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
Està posseït per l'esperit de la Julia García-Valdecasas?
estudiants-ub-bolonya-mossos.jpg
http://www.tv3.cat/videos/1127179

xxx
Mira també:
http://www.tv3.cat/videos/1127179

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
Repugnant, no entenc com algu pot votar al hipocrita aquest, que te dues vares de medir tan diferents.
Els disturbis eren molt mes violents i amb mes gent als 90 i els primers anys del 2000. Tothom sap que hi havia moltes mes okupacions, anava mes gent a les manis, Sants 12-O, desallotjament cine princesa i qualsevol desallotjament de la epoca, anti FMI, antiglobalitzacio, anti guerra i daltres menys nombroses. Pero resulta que com ara son els "nostres" els que reprimeixen, els hem de patir sense queixar-nos per ser un pais modern i europeu. La majoria de ferits son mossos? Pero es increible que sigui tan mentider!!! Ja se que es una cosa intrinseca dels politics mentir mes que parlar, pero aixo es ser un campio!
Espero que aixo et costi milers dels vots que tant dessitges!
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
I quin discurs se suposa que hauria de fer un vice-president de govern? Us penseu que en Carod-Rovira apareixerà a la tv oficial aplaudint que els joves llencin pedres contra la policia i que intentin tallar algun carrer amb barricades. Hehe això si que seria la mare dels escàndols polítics. Ja hauries de tindre prou amb la floreta indirecta que s´ha tret de la màniga dient que Barcelona és la capital mundial dels anti-sistema. I que coi està passant que els suposats repressors (amb esperit julia garcia valdecasas) són els independentistes d´ERC i els suposats reprimits són els independentistes del Sindicat d´estudiants dels Països Catalans. Hi han independentistes a tots els bàndols implicats en la qüestió bolonyesa, i això no sé si és bo o si és dolent. I descuida, pel que fa al tema del vot, aconsello com tu, és clar, fer tot lo possible per a què passi el mateix que a Galicia. Que els del Pp i CIU estan en contra del Pla Bolonya i a favor d´una aplicació dialogada i progressista. Oi?
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
A mi que m'importa si hi ha independentistes als dos bandols, o si li sembla al personatge aquest que BCN es la capital del mon antisistema ( hi havia lluites mes virulentes abans, com ja he dit) Tot el discurs aquest ja em cansa. Aixo no serveix per res! que diria pujol..
Tota aquesta merda seva, o teva de que amb la dreta seria pitjor li serveix al sistema bipartidista de facte, per fer rotacions,alternancies de poder com a la resta del mon, com a l'Espanya de la restauracion, dels liberals i conservadors. Per que faci la feina que li correspon al que li toqui.
El Clinton bombardejava civils en nom del progresisme, Blair tambe (pero mes a saco), el Felipe Gonzalez practicava el terrorisme d'estat, ens enredava a la Otan, i va començar a estimular la privatitzacio com un boig, Sota vintimolts anys del ajuntament socialista de BCN sha disparat el preu del habitatge i sha especulat com a cap altre lloc, el govern desquerres del tripartit ha reprimit i a la disidencia, assetjant manifestacions i ha desallotjat mes cases okupes in amb mes malababa que cap altre govern de la generalitat. I paro perque podria estarme tota la nit... I tot aixo desde una teorica optica desquerres.
De que ens serveix aixo?
A nosaltres per res! Els unics que treuen profit d'aixo, son els mateixos que fan servir aquesta mascara desquerres per que la gent els voti.
I es per aixo que fan servir la estrategia de "que viene el lobo de la derecha", "si tu no vas vindran ells", etc, etc...
Pero aixo es un cuento xino. Son els mateixos.
Es barallen posant l'accent en diferencies mes estetiques que res, perque es fan la competencia, pero son els mateixos.
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
La teva opinió és molt positiva i molt respectable. Però només és la teva opinió. Igual que la meva opinió és la meva,encara que només sigui un cuento xino. oi?
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
i per cert, argghh, que me n´he descuidat de dir que en època del PP i CIU la policia, a part de les porres, tirava pilotes de goma i gasos lacrimògens, anaven muntats a cavall,i es passejaven amb metralleta i tanquetes militars. En època del tripartit la policia usa els cops de porra, els han posat càmeres de viodevigilància a les sales de detenció i d´interrogatori per evitar casos de tortura al detingut i quan hi han excesos i desproporció policial els responsables polítics són apartats del càrrec. Tots són els mateixos.
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
L'última cosa que m'esperava és veure a algú defensant a Carallot-Rovira en IMC BCN. Ja cansa l'argument de "si no ens voteu ve la dreta"... han tingut molt de temps per demostrar que canviarien coses. I no ho han fet. I mencionar les CUP a can ERC els fa cagar-se als pantalons. Jo estic amb les CUP, que sí que fan una política d'esquerra i catalanista, i desde els municipis, que és d'on es comencen les coses.
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
A Vilafranca del Penedès els de la CUP són tan d´esquerres que regalaran els seus vots a CIU (els que volen baixar els impostos als empresaris i retallar els drets econòmics dels obrers en cas d´acomiadament) per a que la ciutat tingui un alcalde convergent, com déu mana, a través de moció de censura. Molt d´esquerres són les CUP i municipals que t´hi cagues. Ara que et sembla si comences a debatre com fer possible que si s´aplica Bolonya sigui des d´una visió progressista i dialogada, i deixes d enredar amb que si Carod-Rovira adopta el discurs del PP, tot és un cuento xino, tots són els mateixos i tota la resta de recursos literaris?
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
Això és un sistema de partit únic. Ha estat perfecte l'exemple de la restauració. El que importa, la única cosa que ha importat fins ara, ha estat el model econòmic, El Creixement (a la època de la Restauració, en deien El Progreso). I els partits d'esquerre els hi va faltar temps per a apuntar-se al carro.
I, és clar que les lluites eren més violentes fa dèu o quinze anys que ara. I molta gent paga, en aquests moments, la seva lluita, i tal vegada, els seus errors. una La Valdecasas va fer molt bé la seva funció d'atemorir al ersonal ficant gent a la presó. Sempre amb la inestimable ajuda dels amics de la vanguardia, el periodico, el pais,... Ells, el pp-ciu, van crear el mite dels antisistema (una paraula que no te cap sentit i la pronuncia gent suposadament il·lustrada)i aquests, psc-ic-erc, l'utilitzen ja des del famos Forum de les cultures...
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
Bona nit. Un plaer. I que et donguin
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
Aplicar Bolonya d'una manera dialogada i progressista??? que pot tenir de progresista vendre les universitats publiques al millor postor? que pot tenir de progressista adoptar el model classista universitari americà???? com pot algú que es digui "d'esquerres" defensar una cosa així???
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
01 abr 2009
Aquest imbècil que vomita estupideses sobre el que passa a Vilafranca del Penedès sense ser del poble, el millor que pot fer és callar. Tros de babau manipulador...
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
02 abr 2009
au va ves a cagar!!! la policia convergent dirigida per aquesta colla de yuppis (si vols et recordo unes declaracions ratllant el feixisme del Carod a Prada el 1992, en fi) es una policia apart d'inepte i estupida, repressora, racista, ultraviolenta, tot una perla
si les camares els han descobert, si amb el moviment estudiantil han quedat en evidencia, que penses que fan quan detenen un immigrants sense papers, un drogota o algu que en el seu cervell entra dins els parametres de delinquencia o marginalitat?
si ni saben conduir per la ciutat i son un perill public reconegut arreu del Principat
les denuncies per maltractaments i tortures els acompanyen des de que es varen començar a desplegar arreu
s'ha d'estar cec per no veure quin efecte fan a Solsona, a Roses, al Raval o Tortosa
xuleria, prepotencia... el que és sorprenent és com es pot crear en tants pocs anys -finals del 80 fins ara?- un cos tant reaccionari en tant poc temps
Re: Carod-Rovira adopta el discurs del PP
02 abr 2009
en carod va deixar anar als 80 la següent frase: "tot el que hi ha a l'esquerra d'ERC és un problema de la Guàrdia Civil". O sigui que ara és el torn dels mossos.
Vaja un gilipolles!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more