Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[Assemblees de la UPF] 9 dies d'ocupació de la biblioteca i vaga a la japonesa!
24 mar 2009
La nit d'avui serà la núm. 10 que uns quants estudiants de la UPF hi passen la nit estudiant. Aquest és el comunicat d'ahir:
Biblioteca Central Campus de la Ciutadella UPF, 24 de març de 2009

Japoneses, japonesos, En veient que els nostres (ir)responsables acadèmics no s’han compromès (ni en públic, ni en privat, ni escrit, ni pintat a l’oli) a no emprar les forces armades ni l’amenaça d’expedients per apaivagar les nostres perseguides veus després de dures i llargues jornades d’estudi sota pressió, així com tampoc s’ha vist el reconeixement del moviment estudiantil com a valor positiu en el sí de la universitat, les nipones i nipons seguim al temple Toshokan (としょかん), formant-nos i preparant-nos per esdevenir japoneses i japonesos de profit. Han passat ja sis dies i les nostres demandes no es veuen satisfetes. Tot i així, el silenci del Gakucho Moreso (おろかな) no pot inquietar pas aquesta colla de samuaies i samurais que dia rere dia i nit rere nit es dedica a formar cos i ment, a alimentar l’esperit per arribar, en un dia no gaire llunyà, a ésser ciutadans, japonesos o no, dotats d’esperit crític, de valors i d’inquietuds. Seguim amb la crida a la resta de compatriotes a seguir el nostre exemple patriòtic i responsable de generar un excedent de feina. Seguim a la Biblioteca General de la UPF.
Pel nostre dret a estudiar amb dignitat, VAGA A LA JAPONESA!!!
どうもありがとう
Col•lectiu per una biblioteca al servei dels estudiants.
“Quién lo diría los débiles de veras nunca se rinden”.
Mario Benedetti
Mira també:
http://assembleaupf.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Assemblees de la UPF] 9 dies d'ocupació de la biblioteca i vaga a la japonesa!
25 mar 2009
Molt bé, Pompeu!!
Molt bona feina!! Molt bon exemple!! Ens veiem dijous al carrer!! Accepteu samurais de terres vallesanes?
Re: [Assemblees de la UPF] 9 dies d'ocupació de la biblioteca i vaga a la japonesa!
25 mar 2009
UPF, una espurna de llum enmig de la foscor!
Re: [Assemblees de la UPF] 9 dies d'ocupació de la biblioteca i vaga a la japonesa!
25 mar 2009
Manifestació dijous 26 de març, 20 hores, Plaça Universitat, Barcelona.

Des de la comissió de dinamització de la CAE(Coordiandora d'Assemblees d'Estudiants) us volem convidar a la manifestació contra la repressió policial als moviments socials, organitzada conjuntament amb el SEPC i d'altres moviments socials.

Desde la trobada d'assemblees extraordinària hem valorat necessari donar una resposta pacífica, unitària i massiva a la violència exercida pels mossos d'esquadra el passat 18 de Març. La Manifestació començarà a les 8 de la tarda a plaça universitat. La mani acabarà fent una acampada a la mateixa plaça universitat. L'intenció de l'acampada és impulsar la manifestació contra la crisi del 28 de març, convertint la plaça universitat en un centre de formació, informació i difusió contra les conseqüències socials de la seva crisi.

Ens veiem a la manifestació

DIJOUS 26 de MARÇ a les 20h. a plaça universitat

Comissió de dinamització de la CAE
Sindicat