Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
>> Dissabte 28 abril Festa Antirepre CSA Can Vies. Roger Absolució! <<
23 mar 2009
Demanen 2 anys i 2 mesos de presó i 2 mesos i mig de pena multa a en Roger!
festa rutx_email.jpg
El passat dissabte 19 de maig de 2007 els agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra van detenir il•legalment en Roger, veí del barri de Sants. El jove estava a la plaça d’Espanya entre el públic mirant com es desenvolupava una acció pacífica de la campanya Estatotfatal.net. Quan l’acció consistent en aturar temporalment el trànsit va finalitzar, un antiavalots es va acostar a un fotògraf que cobria l’acció i agafant-lo violentament pel braç li va exigir que l’acompanyés a un racó. El jove veí del barri es va situar entre el fotògraf i l’antiavalots i li va recriminar a aquest que el fotògraf tenia l’acreditació professional corresponent. En qüestió de segons tres antiavalots van agredir i reduir al terra al jove santsenc. El jove va comunicar als Mossos, amb la cartera a la mà, que si volien s’identificava voluntàriament però que volia que l’agent li donés el seu nº de placa. Els Mossos s’hi van negar i van detenir il•legalment el nostre veí, que es va passar 7 hores a les cel•les de la comissaria de les Corts.
A sobre els Mossos l’acusen d’haver comès un “delicte d’atemptat a l’autoritat”.

Doncs bé, ara la jutgessa ha arxivat la denúncia contra els Mossos d’esquadra i a sobre la petició fiscal per en Roger és de 2 anys i 2 mesos de presó per delictes d’Atemptat i lesions a l’autoritat i 2 meso i mig de pena-multa a raó de 6€/dia per unes suposades faltes de lesions i injúries.

Aquest dissabte 28 de març l’ABS farà una Festa Antirepressiva a la Capella del CSA Can Vies fins les 6h per a cobrir les despeses generades pel procés judicial.

A la festa hi punxaran els Punxadiscos santsencs PD Brutal i PD Download i entre d’altres hi haurà Aigua de València.
Mira també:
http://www.barrisants.org

This work is in the public domain
Sindicat