Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Comunicat de l'Entesa pel Decreixement davant la detenció de l'Enric Duran i la brutal repressió policial al moviment estudiantil
18 mar 2009
Davant de tota aquesta repressió, des de l'Entesa pel Decreixement volem donar tot el nostre suport als estudiants mobilitzats i a l'Enric Duran. La distribució de la publicació PODEM! ha estat un èxit.
Ahir, 17 de març, quan els carrers de centenars de ciutats catalanes i de l'Estat espanyol s'innundaven de publicacions PODEM! distribuïdes per milers de voluntaris, l'Enric Duran va ser detingut per una desproporcionada massa policial, al rectorat de l'edifici històric de la UB. A la matinada del dia 18, la policia ha tornat a actuar brutalment al mateix edifici, desallotjant els estudiants que des de feia 4 mesos okupaven aquest indret protestant contra l'aplicació del Pla de Bolonya. Més tard, a les 11:30 del matí, les estudiants han convocat una roda de premsa i una concentració de protesta davant del desallotjament que ha acabat amb nombroses persones ferides i detingudes, així com la manifestació espontània que ha seguit a la càrrega policial, que ha estat dissolta amb una violència esgarrifosa.

Davant de tota aquesta repressió, des de l'Entesa pel Decreixement volem donar tot el nostre suport als estudiants mobilitzats i a l'Enric Duran. La distribució de la publicació PODEM! ha estat un èxit. La publicació ens convida a fer un canvi de valors, a constituir una nova societat post capitalista basada en el respecte al planeta i la primacia del benefici col•lectiu, un nou paradigma de vida que es fa necessari en aquests temps de crisi sistèmica: la crisi del model de creixement capitalista insostenible. L'Enric és, tant en aquesta iniciativa del Col•lectiu Crisi com en el moviment pel decreixement, una persona incansable i plena d'idees transformadores, sense la qual moltes iniciatives no haurien sigut possibles. Exigim poder seguir compartint amb ell molts projectes, perquè, si els bancs ens roben, la insubmissió a la banca i la divulgació del funcionament del sistema financer no hauria de ser penalitzat sinó premiat. La denúncia a aquest sistema depredador és una necessitat i un deure per totes nosaltres. D'altra banda, compartim amb els estudiants mobilitzats la oposició a l'EEES (pla de Bolonya) i el rebuig a la brutal repressió a què s'han enfrontat aquest matí, i els recolzem en totes les iniciatives de reforma del sistema estudiantil. Que la repressió no ens talli les ales!
Mira també:
http://www.decreixement.net
http://www.decreixement.net/grup/entesa-barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de l'Entesa pel Decreixement davant la detenció de l'Enric Duran i la brutal repressió policial al moviment estudiantil
19 mar 2009
por que no se pone un apartado en la columna central?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more