Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Immigració i Crisis diferents origens,matiexos problemes (Dissabte 21 de Març - Terrassa)
16 mar 2009
IMMIGRACIÓ I CRISI DIFERENTS ORIGENS, MATEIXOS PROBLEMES

21 de Març a la Plaça de Ca n'Anglada (Terrassa)

11 h Xocolatada i animació infantil
12 h Xerrada-Debat

Acte de cloenda amb APERITIU GRATUIT (venda de begudes)
1.jpg
IMMIGRACIÓ I CRISI

DIFERENTS ORIGENS, MATEIXOS PROBLEMES


Amb l'actual crisi económica, tots els nostres drets socials (els de les classes populars) estan sota amenaça per un atac massiu i constant provocant una visió molt negativa del nostre futur més inmediat. Aixó ho notem en la vida quotidiana amb la pujada de preus dels productes básics, amb l'augment de l'explotació i sobretot amb el continu tancament d'empreses i acomiadaments indiscriminats. Tot aixó sense cap inicador que mostri una espurna d'esperança per sortir d'aquesta fatidica situació que afecta a les classes populars de tot el món.


Com a problema afegit, els immigrants, tenen les dificultats administratives fruit d'unes lleis totalment discriminatories i que els tracten com a deliqüents.


Davant d'aquesta situació, i amb la falta de solucions per part del govern que treguin del pou a la classe treballadora, necessitem més que mai esta organitzats per poder reivindicar i resistir una série de drets (atur, pensions, educació, sanitat,...) que es troben en el punt de mira de les retallades económiques per part de l'administració.


Per tot aixó, i amb un caràcter molt modest, ens hem reunit 3 entitats per elaborar un programa conjunt d'activitats a Terrassa amb la finalitat de comunicar directament amb els treballadors, que es veuen afectats per aquesta situació, les nostres inquietuts per poder treballar plegats.


Per tot aixó us convidem a que participeu a les activitats que realitzarem el próxim dia:


21 de Març a la Plaça de Ca n'Anglada

11 h Xocolatada i animació infantil

12 h Xerrada-Debat


Acte de cloenda amb APERITIU GRATUIT (venda de begudes)

This work is in the public domain

Comentaris

No són els mateixos problemes
17 mar 2009
Dieu que els inmigrants ho tenen pitjor, però aquest no és el cas, de fet els inmigrants ho tenen millor perquè els pocs diners que fan els envien al seu país i és multipliquen per deu degut al canvi de moneda.

Els catalans en canvi els pocs diners que fan els han de gastar a Catalunya i segueixen sent pobres per sempre.

Mentre que un inmigrant després de viure deu anys de pobre a Catalunya viu de classe mitjana al seu país, un català no tindrà mai aquesta opció.
Re: Immigració i Crisis diferents origens,matiexos problemes (Dissabte 21 de Març - Terrassa)
17 mar 2009
Ca n'Anglada, quins bons records. Una pregunta per que el cartell esta en Catala i en moro, que discrimineu els mandingues o que? De tota manera se me'n fot, immigrants extra-europeus aqui sobren, aixi que bon vent i barca nova.
Sindicato Sindicat