Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Comunicat i intencions de la manifestació contra l'EEES, des de la tancada a la U Pompeu Fabra Ciutadella
12 mar 2009
Ens quedem a la Pompeu, per poder debatre el futur de la Universitat
Més de 10.000 estudiants s’han manifestat aquest migdia pels carrers de Barcelona per a reivindicar la derrogació de la LOU i la paralització de l’aplicació del Pla Bolonya.

La concentració ha començat a les 12 del migdia a Plaça Universitat i cap a 2/4 d’1 els estudiants de les universitats, instituts i també professors, de la zona de Barcelona han començat a marxar. S’ha passat per pl. Catalunya i després s’ha continuat cap a Arc de Triomf pel C/Trafalgar on s’ha penjat una pancarta donant suport a en Tomàs, un estudiant de la UAB en vaga de fam per la paralització de l’EEES des del passat 23 de febrer. La manifestació ha continuat fins al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra on ens quedarem fins diumenge efectuant una trobada d’assemblees d’arreu. Durant el transcurs de la manifestació, s’han atacat seus d’empreses com el Corte Inglés, la Caixa, la Vanguardia i a les cada cop més estrangeres i no dels Barcelonins:Les Rambles.

El fet d’ocupar la universitat Pompeu Fabra de Ciutadella, és una resposta al desallotjament que aquesta va patir el passat 12 de Febrer quan es va intentar ocupar el nou Campus de Poblenou en la zona del 22@. D’aquesta manera les i els estudiants de les diferents universitats i instituts de secundària, volem mostrar el nostre rebuig a les decisions que s’estan prenent des del govern i des dels diferents rectorats (on s’ha respost amb desallotjaments i amb anulacions de referèndums amb rècords de participació)

Així doncs ens quedarem durant tot el cap de setmana per a unir forces, estudiants universitaris, d'instituts, docents i personal d'administració i serveis, i qui s'hi vulgui apuntar, per a definir quina és la Universitat que volem, allunyada dels poders econòmics neoliberals i les forces empresarials que amenacen en destruir el pensament crític des de les escoles (LEC i LOE) i les Universitats (LOU – LOMLOU)

Tot i això, s’estan sentint veus de que possiblement i amb l’experiència del que pensa el Rector Moreso, que aquesta nit, hi pugui haver un possible desallotjament. Així que es demana el màxim suport de totis les estudiants i persones afins a venir i participar de les assemblees, debats i a dormir a la Pompeu per evitar el desallotjament.
Mira també:
http://tancadaalacentral.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat i intencions de la manifestació contra l'EEES, des de la tancada a la U Pompeu Fabra Ciutadella
12 mar 2009
La manifestació d'avui dia 12, contra la implmentació del procés de Bolonya i a favor de la derogació de la LOU, ha conclòs amb l'ocupació de la UPF. Des de l'assemblea de la UPF fem una crida general per a participar a la tancada que se realitzarà aquest cap de setmana al campus de Ciutadella. Trobem especialment important que aquesta nit s'apropi molta gent a dormir per mantenir l'ocupació per a que es pugui dur a terme la Trobada de Assemblees d'Estudiants, i les trobades amb PDI i PAS del dissabte i amb moviments socials del diumenge.
L'Assemblea ja ha comunicat al rectorat que l'acció serà pacífica però donats als precedents autoritaris de per part del rector Moreso no descartem la possibilitat de que acudeixin els Mossos d'Esquadra a la Universitat. Al qual seria un pas mes de la criminalització del moviment estudiantil que no estem disposats a passar per alt.
Ni la repressió policial, ni la manipulació mediàtica podrà silenciar la nostra veu
Volem la derogació de la LOU i el Reial Decret. Per una universitat al servei del coneixement i no del mercat.
Re: Comunicat i intencions de la manifestació contra l'EEES, des de la tancada a la U Pompeu Fabra Ciutadella
12 mar 2009
A veure si vénen a desallotjar-vos, colla de porcs desaprensius, nens de papà que només arribar ja heu omplert de fum i polls una uni en què molts ni estudieu.

Vergonya.
Re: Comunicat i intencions de la manifestació contra l'EEES, des de la tancada a la U Pompeu Fabra Ciutadella
12 mar 2009
maburreee lubiankaa menajt un rabuuuuu

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more