Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sanitat
Pluralitat a TV3
09 mar 2009
Donar suport a TV3, contra la campanya dels e-cristians, que recomanen queixar-se a TV3 de "falta de pluralitat", per un programa-debat sobre l'avortament on no hi havia representants de l'integrisme religiós.
Dóna les gràcies a TV3 per la seva mostra de pluralitatEl passat dilluns 23 de febrer, en el programa Als Matins de TV3, es va produir un debat entre dues persones sobre l’avortament, on ambdues defenien punts de vista plenament similars i favorables a aquesta pràctica. Evidentment això és un debat, que no necessita la presència de persones que manifesten que no volen tenir el dret a avortar i que, a més, volen impedir-lo a les altres a causa deles seves creences particulars. La pluralitat, deslligada de fonamentalismes és el camí a seguir per una televisió pública.Dóna les gràcies a TV3 per la seva mostra de pluralitat:

http://www.tv3.cat/ptv3/tv35430.jsp?seccio=formulari&level1=43513&level2

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pluralitat a TV3
09 mar 2009
si venga ahora apollamos a unos farsantes manipuladores
Re: Pluralitat a TV3
09 mar 2009
disculpa??
Re: Pluralitat a TV3
09 mar 2009
En general, hi ha moltes mes mostres de falta de pluralitat que de el contrari, quan de TV3 es tracta. Aixi que si ara que ho han fet be, els hi hem de felicitar, hauriem de enviar, a canvi, milers de protestes per quan no ho fan.
Re: Pluralitat a TV3
09 mar 2009
donar les gràcies al pijo del matins punt si matins punt no?? au, que vagin plegats a fer la mà tots plegats
Re: Pluralitat a TV3
10 mar 2009
clasica noticia colgada para provocar comentarios extraños
Re: Pluralitat a TV3
10 mar 2009
Ja els he felcicitat. La protesta entenc que és contra les protestes que envien els e-cristians per correu per "falta de pluralitat". Hi estic d'acord, perquè aquí molta gent protesta, però si no recolzem els encerts, només ens donaran debats moralistes, disfressats de "plurals".
Re: Pluralitat a TV3
10 mar 2009
Cuní RULES!
Jo felicito al presentador per ser el millor del món quan calgui, però a TV3 ni de broma.
Sindicat