Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : laboral
Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
01 mar 2009
Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
joves anarcosindicalista.jpg
Des de fa massa temps, els joves patim una llarga sèrie d'agressions per part dels poders econòmics i polítics. Patim innombrables problemes, dels quals ningú vol trobar solució. No fa falta que te'ls recordem, cada dia has d'enfrontar-te a ells, ens sobren els exemples:

* Atur
* Precarietat laboral, ETT’s i explotació.
* Impossibilitat d'accedir a un habitatge digne.
* Retallades i privatització en l'ensenyament i en la sanitat publica.
* Repressió i control policial. I molt mes. Tot això ens duu a unes dolentes expectatives de futur, ja és hora de dir BASTA.

Ja és hora de canviar aquesta situació. Ens volen fer creure que tot és irremeiable, però hi ha plantejaments que poden fer possible canviar aquesta situació:

* Lliure associació de tots i totes nosaltres per a unir esforços.
* Mobilització constant en la defensa dels nostres drets socials.
* Lluita pel repartiment de treball i de riquesa.

És imprescindible que ens organitzem, per a enfrontar-nos junts als problemes comuns i crear alternatives per a poder acabar amb les desigualtats socials.
Els joves anarcosindicalistes, els joves de la CGT, som un grup d'estudiants i treballadors que ens neguem a acceptar la realitat imposada. Lluitem per recuperar la dignitat perduda.
Nosotr@s us convidem a treballar i participar en la Confederació General del Treball, perquè:

* Som assemblearis, és a dir, no hi ha jerarquies, les decisions són preses per tots i totes.
* Som autònoms, és a dir, la nostra emancipació solament pot ser obra de nosaltres mateixos.
* Som federalistes, és a dir, la societat ha de basar-se en la lliure unió dels éssers humans.
* Som solidaris, és a dir, el que afecta al meu company o companya, també m'afecta a la meva.
* Som anticapitalistes, és a dir, les coses no pertanyen als quals les tenen, sinó als quals les necessiten.

En síntesis, som una organització anarcosindicalista: en la qual tots i totes tenim dret a participar i decidir. Et convidem a fer-la teva, et convidem a mobilitzar-te i lluitar al costat de nosaltres i nosaltres.

JOVE EXPLOTAT, EXPLOTA !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
02 mar 2009
em sembla molt bé tot el que dieu respecte al sistema, però primer parles d'unitat popular i després dius que ens unim a la CGT. Em sembla molt bé el que feu des de la CGT, perquè és un sindicat de base i coherent, però al meu parer, no s'aconseguirà gran cosa mentre les bases estiguin dividides (no parlo dels buròcrates de dalt). Així doncs, les bases s'haurien d'unir per treballar conjuntament certs aspectes que anomenes (tot i que després altres punts es tractin cada u a casa seva donat la divergència de tendències) però s'hauria d'avançar cap a campanyes comunes de suport als oprimits, a la clase treballadora, als exclosos, etc. o pq no crear també noves estructures (com la Xarxa contra els tancaments) (si vols, retornar al sindicalisme anarquista original) on es poguéssin representar bé tota la legió actual de desempleats, precaris, joves, marginats, etc.

Salut i lluita!
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
02 mar 2009
Visca la CNT!!!!!!
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
02 mar 2009
Podeu dir que sou un sindicat combatiu,etc. però no mentiu! La CGT accepta alliberats, delegats sindicals i policies a més de rebre subvencions de l'estat. Per tant NO ÉS ANARCOSINDICALISTA. L'únic sindicat anarcosindicalista és la CNT (amb els seus encerts i errors).
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
02 mar 2009
lo que tu diguis, maco!!!
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
02 mar 2009
"i policies" : Això és rotundament fals, no deixis per terra el nom de la CNT amb informacions falses com aquesta. Si et vols retratar fes-ho tu solet ...
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
03 mar 2009
Si,si, clar! negar-se a rebre subvencions i ha tenir alliberats sindicals és ser un dogmàtic!! Les mateixes desqualificacions de sempre... i això dels policies ho se jo de bona mà, no m'haig de retratar de res.
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
03 mar 2009
cuidado amb el de la "bona mà" perquè té treure la cartera, maco!!!
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
03 mar 2009
Estic totalment d'acord amb el què dius però saps que això dels policies s'ha de demostrar doncs seria molt greu pels nostres ideals i ja hi ha hagut polèmiques i rumors semblants en altres ocasions. Si et refereixes al SAME no son dins de CGT.

Aquestes acusacions tan greus en el marc del moviment llibertari s'han de demostrar i sinó més val que callis. Espero que ho facis aquí mateix o en un altre bloc ....
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
03 mar 2009
a mi això m'ha dit una persona de confiança. Però bé, es pot equivocar i també mentir-me (encara que ho dubto). No vull posar més llenya el foc, per tan com que no tinc proves concretes ni aquest tampoc és el lloc per mostrar-les si les tingués, millor deixar el tema. Només dir que és contradictori dir que sou autònoms i anticapitalistes quan rebeu subvencions i teniu alliberats sincials. La CGT és un sindicat combatiu que ha dut molt bé, lluites com les de TMB, però l'únic sindicat anarcosindicalista és la CNT, amb això hauríeu de deixar de marejar la perdiu.
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
03 mar 2009
a veure si aprenem a fer servir bé els traductors!!
Re: Manifest dels Joves Anarcosindicalistes
04 mar 2009
pamplines!

us denuenciaré per la "propietat intelectual" d'alguns termes...
Sindicat