Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Jornades sobre presó i repressió d'Estat
13 feb 2009
Jornades sobre presó i repressió d'Estat els dies 5,6,7 i 8 de març a l'Ateneu Llibertari del Besòs
///
Jornadas sobre prisión y represión de Estado los días 5,6,7 y 8 de Marzo en el Ateneo Libertario del Besós
jornades09.png
Com la història ha demostrat, qualsevol crítica i pràctica frontal contraria a l'estructura dominant de la societat, sempre que tingui un caràcter mínimament subversiu, serà atacada d'una forma més o menys contundent per les forces repressives que la sostenen. L'aparell policial i judicial es desplegarà per tal de castigar, alliçonar i debilitar les dissidències amb tots els mecanismes de què disposa. I aquests mecanismes són, en la majoria dels casos, la pressió econòmica, la violència i/o les penes de presó. Per tant, és essencial, tant des d'un punt de vista estratègic com defensiu, conèixer aquesta realitat i saber respondre davant les possibles conseqüències que aquesta comporti: fer que la solidaritat sigui més que una paraula.

Aquest és el motiu pel qual s'ha decidit organitzar aquestes jornades, a les quals s'ha convidat diferents individualitats i col·lectius que, des de dins i des de fora, estan desenvolupant una tasca antirrepressiva i que poden aportar visions i eines útils per a la reflexió i el debat, així com difondre casos de companyes i companys presxs o repressaliats que necessiten el nostre recolzament i solidaritat.

Aquí s'hi adjunta un cartell provisional, i d'aquí poc se'n penjarà un altre amb totes les activitats i els horaris. S'agraeix la màxima difusió. Salut i Anarquia.

////

Como la historia ha demostrado, cualquier crítica y práctica frontal contraria a la estructura dominante de la sociedad, siempre que tenga un carácter mínimamente subversivo, será atacada de una forma más o menos contundente por las fuerzas represoras que la sostienen. El aparato policial y judicial se desplegará para castigar, aleccionar y debilitar a las disidencias con todos los mecanismos de que dispone. Y estos mecanismos son, en la mayoría de los casos, la presión económica, la violencia y/o las penas de prisión. Por lo tanto, es esencial, tanto desde un punto de vista estratégico como defensivo, conocer esta realidad y saber responder ante las posibles consecuencias que esta conlleve: hacer que la solidaridad sea más que una palabra.

Este es el motivo por el cual se ha decidido organizar estas jornadas, a las cuales se ha invitado a diferentes individualidades y colectivos que, desde dentro y desde fuera, estan desarrollando una tarea antirepresiva y que pueden aportar visiones y herramientas útiles para la reflexión y el debate, así como difundir casos de compañeras y compañeros presxs o represaliadxs que necesitan nuestro apoyo y solidaridad.

Se adjunta aquí cartel provisional, y dentro de poco se colgará otro con todas las actividades y los horarios. Se agradece la máxima difusión. Salud y anarquía.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more