Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manifestació 21 Febrer Sant Just Desvern Vaga Jardineria
13 feb 2009
21f-500.gif

La Federació Local de Sindicats de Barcelona de la C.N.T. convoca el proper dissabte 21 de febrer una manifestació de suport a la vaga que estan portant a terme els jardiners del Sant Just Desvern.

Els treballadors, en vaga durant tot el mes de febrer, estan lluitant per un treball digne, la readmissió dels acomiadats per repressió sindical i per millores en el servei municipal de jardineria; un servei que va ser privatitzat per l'Ajuntament fa pocs anys.

Avui, són els propis treballadors qui estan reivindicant una millora del servei. Un servei que, tot i ser per a la comunitat de Sant Just Desvern, està essent defensat pels propis treballadors deixant en evidència a l'Ajuntament del PSC i ICV-EUiA.

És per això que els treballadors necessiten del teu suport, perquè aquesta està essent una lluita desigual en la que l'empresa ACSA està portant esquirols per a boicotejar la vaga, i en la que l'Administració ha donat l'esquena als únics que de veritat han defensat un servei públic de qualitat.

Caixa de Resistència: 2100-1183-30-0100567498 LA CAIXA

Mira també:
https://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat