Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Proposta de querella contra Pilar Rahola
12 feb 2009
La definició de GENOCIDI que estableix l'Article 607 del Codi Penal, així com la de DELICTE DE LESA HUMANITAT tipificat en el 607 bis, s'escau aplicar-los a l'actuació de l'estat d'Israel en la seva invasió de la franja de Gaza des del dia 27 de Desembre de 2008 fins al 19 de Gener de 2009.
2. Per tant, la difusió per qualsevol mitjà de les declaracions verbals o escrites de la Sra. Pilar Rahola i Martínez que neguen o justifiquen la gravetat dels fets que s'han produït durant aquests 22 dies de terror, poden ser objecte de persecució per part de la justícia i castigades amb pena de presó, segons l’article 607.2.
3156630270_099cc6ce40.jpg
Proposta de querella contra Pilar Rahola
A LA FISCALIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA

Pau Claris, 160

08071 Barcelona

A LA FISCALIA DE L’ÀREA DE MANRESA-IGUALADA

Palau Judicial

Manresa (Bages)


Els i les sotasignants, preocupats per l’actuació de l’exèrcit israelià des del 27 de desembre fins al 19 de gener de 2009 a Gaza (Palestina), a conseqüència de la qual s’ha produït un total no inferior a 1400 morts i 5000 ferits, la majoria població civil, a més d’un total de 20.000 cases que han estat danyades durant l'ofensiva i 4.000 que també han resultat completament destruïdes.


Els i les sotasignants considerem que aquestes actuacions de l’exèrcit israelià poden ser constitutives de delicte de GENOCIDI contra el poble Palestí, segons el Codi Penal vigent.


Els i les sotasignants, preocupats també pel fet que la Sra. Pilar Rahola i Martínez, en els seus escrits al diari La Vanguardia, i les seves declaracions al programa de la televisió autonòmica de Catalunya, TV3, utilitza arguments que poden considerar-se delictius pel fet que són una negació de la gravetat dels fets i una justificació de l’actuació de l’exèrcit de l’estat israelià,


EXPOSEM:


1. La definició de GENOCIDI que estableix l'Article 607 del Codi Penal, així com la de DELICTE DE LESA HUMANITAT tipificat en el 607 bis, s'escau aplicar-los a l'actuació de l'estat d'Israel en la seva invasió de la franja de Gaza des del dia 27 de Desembre de 2008 fins al 19 de Gener de 2009.


2. Per tant, la difusió per qualsevol mitjà de les declaracions verbals o escrites de la Sra. Pilar Rahola i Martínez que neguen o justifiquen la gravetat dels fets que s'han produït durant aquests 22 dies de terror, poden ser objecte de persecució per part de la justícia i castigades amb pena de presó, segons l’article 607.2.


3. Tal com exposem en la documentació que us aportem:

1."La libertad escupida", article de Pilar Rahola a "La Vanguardia", dia 14 de gener de 2009.

2. "La histeria antiisraelí", article de Pilar Rahola a "La Vanguardia", dia 6 de gener de 2009.

3. "Israel", article de José Ignacio González Faus, a "La Vanguardia", dia 25 de gener de 2009.

4. Ampliació de la querella.

5. "Plom fos a Gaza, més enllà del genocidi".


cal fer dues reflexions, segons el nostre parer, importants:


a) Davant de les dades que la Història ens mostra, no és difícil veure l'extraordinari paral·lelisme que existeix entre les actuacions de l'estat alemany durant els anys que van des del 1933 fins el 1945, envers diferents grups poblacionals, principalment el jueu, i l'actuació de l'estat d'Israel envers la població palestina. Nosaltres no hi veiem, només, un paral·lelisme, sinó que, fil per randa, l'actuació de l'estat d’Israel és idèntica a la del govern de l'Alemanya d'aquells anys. Amb un agreujant : Queden poques persones testimonis directes d'aquell Genocidi i, en canvi, aquest Genocidi actual contra el poble palestí s'està produïnt davant dels nostres ulls, davant de tota la humanitat. I això corromp tots els valors que el coneixement del Genocidi perpetrat pel govern d’Alemanya sobre el poble jueu ens havia inculcat. Sembla com si la por dels estats Genocides, els faci coincidir en els mecanismes de repressió.


b) Però els paral·lelismes no s'acaben aquí. Des de l'òptica dels habitants del Ghetto, també hi ha un mimetisme total. Sembla com si les reaccions d'un poble que va viure una situació sense esperança, al Ghetto de Varsovia, els jueus, i ara a Gaza els palestins, estiguin escrites en algun lloc. I ho estan. En les arrels mil·lenàries dels dos pobles, el jueu i el palestí. En la dignitat i l'orgull. En l'instint de supervivència dels pobles. I en aquest punt, estaran per sempre units. Ambdós pobles, davant de les actuacions d'un estat Genocida, articulen les mateixes solucions d'autodefensa.


Per tant, SOL·LICITEM:


Que aquesta fiscalia intervingui de manera efectiva i interposi la corresponent QUERELLA CRIMINAL contra la Sra. Pilar Rahola i Martínez.


Vic, Osona, gener de dos mil nou.


Podeu fer arribar les vostres adhesions a:

signaturesperlaveritat ARROBA gmail.com
Mira també:
http://negacionista.blogspot.com/
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Proposta denegada
13 feb 2009
Que jo sàpiga de moment a Catalunya, al contrari que a la majoria de l'Orient mitjà, hi ha llibertat d'expressió i de paraula.

Els tribunals llencaran aquesta "querella" a la brossa tan aviat com els hi doneu.

Ara bé, si voleu denunciar la Pilar Rahola a l'Iran o Corea del Nord, estic convencut que hi haura més exit.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
13 feb 2009
la llibertat d'un acaba on comença la de l'altre

crec que ja ho hauries de saber

i en nom de la llibertat d'expressió no es pot justificar fer apologia a crims contra la humanitat

en fi no se ni perque discuteixo amb aquets fanatics fonamentalistes

d'altre banda m'agrada molt la iniciativa, encara que al final no la condemnin el fet d'haber d'afrontar un proces judicial potser fa que no digui tantes barbaritats per la premsa
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
13 feb 2009
Espero que tiri endavant la querella. Ànims i felicitats per la iniciativa.

Però crec que encara és més greu la situació del dia a dia a Palestina, on va morint gent quotidianament i ningú no en parla gaire. El que vosaltres denuncieu és un genocidi amb llum i taquígrafs, que tan sols els molt fanàtics i canalles poden negar (cas Rahola), però hi ha un genocidi diari del qual no es parla gaire.
no hi ha llibertat d'expressio
13 feb 2009
el regne unit denegava l'entrada al pais al diputat holandes que anava a fer un passi del qurtmetratge "koran" que exposa que es un llibre feixista.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
13 feb 2009
Aquesta no la voldran ni a la presó xD
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
13 feb 2009
Els ex-antisistema hauríem d´estar més el cas de l´islamisme que tenim a casa nostra i fer menys cas de la propanganda.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
14 feb 2009
1)aquesta iniciativa és un pas més en la neteja ideològica de l'esquerra independentista.
2)comparar l'Holocaust provocat pels nazis amb la situació actual a Gaza és negar la realitat de l'Holocaust. I els que el neguen contribueixen a la pèrdua de memòria històrica de la Humanitat.
3)defensar Hamas no és defensar "els palestins". Com a persona d'esquerres no donaré mai suport a fanàtics religiosos.
Per acabar, un consell: llegiu més i mireu menys televisió.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
14 feb 2009
Si no es respecta la llibertat d'expressió a Catalunya, malament anem.
Per molt q diguin, espero q mai tinguem res comparable a l'Holocaust, qui ara per ara ho fà, em sembla q careix o bé de la informació correcta o bé de criteri, i es clar, segons qui sigui, doncs la veritat, m'es igual, però segons qui, pot ser molt preocupant.
Si a la libertad de expresión, de opinión, de edición y de investigación.
14 feb 2009
Quien no estudia las dos partes de la cuestión, no es una persona honrada.
ABRAHAM LINCOLN

Hace 64 años, un 27 de enero de 1945 era liberado por los soviéticos el campo de concentración alemán de Auschwitz Birkenau en Polonia. A partir de aquella fecha que los aliados al cabo de unas décadas han considerado histórica, se ha erigido un nuevo dogma de fe, un nuevo periodo histórico en que la versión unica e indiscutible de los hechos está protegida y regulada por numerosos códigos penales como si escondiese en su seno el misterio de la vida. Miles de reportajes televisivos, centenares de autobiografías de ex deportados, asociaciones y Amical´s, charlas en los institutos y películas, libros, y colapso informativo en todos los medios y niveles desde hace décadas hablando en lo que se ha denominado Holocausto, y que es sinónimo de 6 millones de judios asesinados en las camaras de gas por los nazis. Pero detrás de tantisimo recelo en mantener esta fecha, en salvaguardar los hechos como no discutibles, en imponernos a los europeos como si tuvieramos en nuestros genes el pecado original por lo que según dice la propaganda oficial pasó alli, se encuentra un aparato represivo que penaliza con la cárcel, el embargo de bienes y la ruina profesional a todo aquel insensato que ose discutir la clave de la Segunda Guerra Mundial. Y que para mi opinión personal, su secreto radica en la clave de una posguerra y un mundo globalizado apoyado sobre una Europa desarmada moral y materialmente.
Hemos llegado a un punto que el hecho de querer estudiar, investigar de forma honesta con métodos cientificos y forenses los escenarios en que según la historiografía moderna dice que sucedió el genocidio, es considerada una intrusión sin limites y una falta de respeto a los muertos que se dejaron la vida en esos lugares hace décadas. Realmente poco importaría al Sistema, el que haya investigadores, historiadores, profesores universitarios, forenses, ingenieros quimicos que se dedican de forma despolitizada completamente, y profesionalmente a intentar averiguar lo que sucedió y como sucedió si no fuera que hay en riesgo 2 factores muy importantes por los que se sustenta este sistema desde 1945. El primero de ellos es que de estos hechos ha derivado una industria propagandística muy grande que produce beneficios millonarios, pero aparte del lucro es la herramienta final para la legitimación de la derrota moral y militar del Eje en la IIG.M. usando los métodos que se emplearon para arrollarla, utilizando el pretexto de que fué para evitar mas Auschwitz.
La segunda es la formación del Estado de Israel arrebatando la milenaria tierra de Palestina a sus habitantes con el pretexto de que así se evitarían futuros genocidios de los judíos, pues ya poseerían tierra propia ( 61 años después de su fundación más de la mitad de la población judía mundial aún sigue viviendo en la diáspora).
Para poder justificar los Tribunales de Desnazificación, el tráfico de trabajadores alemanes como esclavos por Europa Occidental, las marchas de la muerte de los alemanes del Este, los bombardeos terroristas sobre las ciudades alemanas, el robo de territorios y la partición de Alemania, las hambrunas provocadas después de la guerra y sobretodo un impuesto revolucionario que lleban pagando a Israel desde hace mas de 50 años. Necesitaban una justificación, necesitaban un casus belli, un motivo aparte de lo militar que enfrascado en lo moral, en lo humano, en lo civico, en lo libre, encerrase la impunidad para triturar a Europa y colonizarla económicamente, culturalmente, políticamente y militarmente, por los dos bloques politicos y económicos vencedores, actualmente uno solo hegemónico.
Pues bien, el revisionismo nació de gente que quería creer en otra versión, que quería no anclarse en la verdad oficial y decidieron investigar y combatir la unica historia permitida, con argumentos, con ensayos, con pruebas, en definitiva, con los libros y la palabra. Justa guerra, y nobles reglas. Pero no les han dejado combatir, no les han dejado contar la otra versión, no les han dejado abrir la caja de pandora. Y toda esta gente ha sido pulverizada por la represión, y lo que es mas triste y alarmante, no solo lo han pagado los revisionistas y los historiadores, sino también los mismisimos editores. Gente que cuyo delito fue publicar libros desde el punto de vista de los vencidos, contando la otra verdad de los hechos. Fueron brutalmente agredidos, humillados, vejados ante sus familias y tratados igual que a la peor calaña. Y todo por querer expresarse libremente y por querer hacer llegar al publico la voz de los que antaño ahogaron, la palabra de quien jamás podrá expresarse en publico, la historia de a quien han menospreciado y despreciado como a un simple embustero circense. La lista de represaliados por el Sistema por querer defender otra Europa, es muy larga, pero me gustaría dejar constancia de unos cuantos, para que sus nombres puedan ser reconocidos como sinónimos de honestidad e integridad intelectual y moral.
Ellos son: G.A. Amaudruz, Thies Cristophersen, David Duke, León Degrelle, Otto Ernst Remer, Profesor Robert Faurisson, François Duprat, Gary Lauck, Jean Marie Le Pen, David Irving, Roger Garaudy, Gerd Honsik, Ezra Pound, Francis Parker Yockey, Ernst Zundel, Vincent Reynouard, Sylvia Stolz, Jean Louis Berger, José García Hispán, Ramón Bau, Carlos García Soler, Pedro Varela, Juan Antonio Llopart, Ing. Emil Lachont, Udo Walendy, Günther Deckert, Erhard Kemper, Ing. Wolfgang Fröhlich, Robert Dür, Franz Radl, Walter Ochernsberger, Jürgen Graf, Herbert Schweiger, Lisbeth Grolitsch, Hans Schmid, Meinoff Schönborn, Gottfried Küssel, Karin Küssel, Ahmed Rami, Dr. Bruno Haas, Dr. Hermann Plessl, Fritz Rebhandl, Tjudas Rudolph, Manfred Roeder, Pfarrer Junger, Dagmar Obermaier, Ing. Peter Binder, Brigitte Binder, Hansjörg Schimanek, Gerhard Endres, Mathias Seger, Prof.Dr. Werner Pfeinfenberger, Hans Strobl, Dial. Herwig Nachtmann, Konrad Windisch, Ewald Stieber, Günther Reinthaler, Andres Studer, Dipl.Quim. Germar Rudolf, Horst Mahler y Frank y Ute Rennicke entre muchos otros, sobretodo también cantantes y compositores de musica antisistema, ya sean cantautores o musica Rac Oi!
Desde aquí no vamos a tirar leña a un fuego descontrolado que el Sistema está esperando pacientemente para devorarnos en su banquete de intolerancia. No vamos a dar palabra alguna que pueda ser remotamente acusada de apologetica de vete a saber que barbaridad, nos ceñiremos a lo que el Sistema publica, y que mejor arma para combatir el Sistema y sus fraudes que analizando lo que publican los mass media.Cuando una idea se defiende encarcelando y condenando a los que discrepan de ella y necesitas inventarte historias espectaculares que jamás ocurrieron ( la vida y obras de Enric Marco ó Antonio Pastor Martínez) para mantener viva la advertencia de que está prohibido dudar o irás al infierno, es la razón evidente de que algo falla, algo huele a podrido en su estructura. El texto que vamos a publicar, lo guardé porqué es tan bárbaro lo que cuenta a la vez que grotesco que parece mentira que ese periodico aun tenga subscriptores y lectores diarios que lo tomen en serio. Lo dicho antes, leed con atención, y vosotros mismos luego juzgad si dais veracidad a semejante basura periodistica, pues es tan escandaloso que aquí se narra, que aún me pregunto como el mismo periodico se atrevió a publicar semejante cosa. El 27 de enero del año 2005 el señor Manu Leguineche escribió en el Diari de Tarragona el siguiente reportaje:

AUSCHWITZ, LA LIBERACIÓN
“ Sofía Litwinska, una mujer judía, logró sobrevivir al campo de Auschwitz –Birkenau liberado hace sesenta años por las tropas del Ejército Rojo. Allí, dentro de este campo presidido por la siniestra frase de “El trabajo os hará libres”, los nazis mataron a cerca de un millón de personas, judíos en su mayoría. El campo de exterminio fue creado por Himmler en abril de 1940, cerca de la ciudad polaca de Oswiecim, Auschwitz en alemán.
Tuvimos que abandonar nuestros camastros y formar casi desnudos ante los doctores Enna y Koenig –contó Sofía Litwinska-. Éramos mas de tres mil mujeres judías.Las que por enfermas o débiles no pudieron dejar sus camas les tomaron el numero; estaba claro que las condenaban a muerte.Aquellos cuyos cuerpos aparecían esqueleticos o que no recibían la aprobación de los encargados de la selección les tomaron el número. Pasamos la noche en el bloque cuarto y al día siguiente nos trasladaron al bloque dieciocho.
Hacia las cinco y media de la tarde llegaron los camiones a Auschwitz. Nos subieron a ellos, desnudas como animales. Me dio la impresión que el lugar al que nos llevaban era una sala de duchas.Ese era el engaño, que nos llevaban a las duchas, pero en realidad eran las cámaras de gas.Había toallas colgadas, cremas, jabón y hasta espejos. No puedo recordar cuantas nos encontrábamos allí. Estaba aterrorizada.La gente lloraba a mi alrededor, se gritaban y agredían unas a otras, presas de la desesperación.Había allí gente saludable y fuerte, gente debilitada y enferma. De pronto ví como salía humo desde el tragaluz del techo. Rompí a toser, las lágrimas me brotaban de mis ojos, sentía como si me asfixiara.Ni siquiera me puse a mirar a las demás porqué cada una de nosotras se concentraba en lo que le ocurría a ellay solo a ella. Fue en ese dramatico momento cuando Sofía escuchó su nombre.Apenas si sentía con fuerzas para responder, pero levantó la mano.
Sentí de pronto que alguien tiraba de mí, que me sacaba de las duchas. Hoestler (uno de los comandantes del campo) puso una manta sobre mi aterido cuerpo y me llevó en su moto a un hospital en el que permanecí seis semanas. Como resultado del gas Zyklon B que había inhalado, sufría frecuentes dolores de cabeza y palpitaciones. Cada vez que salía al exterior para respirar mis ojos se cubrían de lágrimas.Me llebaron al departamento politico y supe que al parecer me habían librado de la cámara de gas porqué procedía de una cárcel en Lublin, lo que hacía de mi una persona distinta.Aparte de ese dato, yo era la esposa de un oficial polaco.” …
Realmente impresionante que un comandante de un campo de concentración entre en pleno gaseamiento a salvar a una polaca a la que habían metido por error. Pero en fin, el mismo día también leí en otro periódico a ex deportadas de Ravensbrück decir que en aquel campo había guardias SS que se comían a los perros pastores alemanes. Sin comentarios, repito, por la boca muere el pez.
Para terminar este escrito que es un verdadero alegato en favor de la libertad de expresión, rompemos una lanza por la libertad intelectual que toda persona debería poder disfrutar, pues así teóricamente exponen en su declaración de los Derechos del Hombre las Naciones Unidas. Os animo a investigar por vuestra cuenta, a ser criticos con lo que leais, a analizar las cifras, los datos, los testimonios, no solo de la ultima gran guerra sinó de todos y de cada una de las situaciones diarias que nos ofrecen por televisión, pero sobretodo a discrepar y a imponer vuestro criterio si creeis tener razón. Pues con pruebas en la mano, la propaganda jamás podrá corromper el espiritu de un hombre informado. Os recomiendo la visita de esta pagina, ( http://www.vho.org/aaargh/espa/solavaya.html
)
pues hay una serie de ensayos y documentos muy agresivos con la versión oficial y algunas son autenticas joyas del revisionismo histórico. No son ni mejores ni peores, son otro punto de vista y son tan respetables como todas, pues se fundamentan en testimonios oculares y documentación varia. La libertad y la verdad no deberían tener final, en una epoca en que los tiranos que nos gobiernan la bautizan como de “la transparencia total”. Como sentencia a este escrito quiero terminar copiando textualmente un párrafo que el otro dia escribió la sionista Pilar Rahola en La Vanguardia el pásado 11 de enero del 2009. Allí hablaba de la libertad de expresión y de las calamidades que suponen para el ser humano la opresión de los dogmas de fe inquisitoriales. También de ateísmo y creencias religiosas, pero estas mismas frases son aplicables a lo que hoy hemos estado hablando. La diferencia es que para depende que libertades de opinión, veríamos lo tolerante y demócrata que esta señora es, y hasta nos reíriamos a carcajada llena, (de cómo se contradice en sus falsas palabras de doble moral), sinó fuera porqué por discrepar ella misma nos arrojaría a los abismos.
“ Cuando un ser humano no puede dudar ante el dogma, cuando el dogma se convierte en ley y cuando la ley tiene la implacable intransigencia de lo divino, la derrota de la inteligencia es absoluta.Y entonces no queda aire para respirar, sólo queda la atmósfera densa y opaca de la esclavitud.La trascendencia espiritual es un acto realmente trascendente si parte de la libre motivación, si es, precisamente una elección. Pero si es una imposición, entonces estamos ante una de las formas mas sútiles y, a la vez, mas brutales de opresión del ser humano.” Pilar Rahola 11-1-09.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
16 feb 2009
David estic completament d'acord amb el teu commentari: "llegiu més i mireu menys televisió."

Comparar la situació actua de gaza amb l'holocaust demostra una gran ignorància i desconeixement no només entorn al holocaust sino també entorn al que questà succeïnt a Gaza.

Siusplau, llegiu més, ja se que costa esforç llegir i fer recerca, però es l'unica manera de combatre l'ignorància que pouseu de manifest.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
16 feb 2009
volia dir "puseu de manifest."
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
16 feb 2009
M'afegeixo a les últimes intervencions.. penso que l'esquerra hauria, d'una vegada, revisar el seu discurs, condemnar i denunciar les atrocitats de Gaza i Cisjordania sense donar l'esquena a la llarga llista de països on es vulneren els drets humans a la mateixa regió..sense soldats israelians..

La posició internacional està donant ales a Hamas i organitzacions polítiques com Israel beitenu..


La iniciativa em sembla bona per a qui tingui ganes.. a mi aquesta dona no m'interessa ni per això..

Subscric la intervenció d'en David.. no banalitzeu la Shoah...

Salut
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
18 feb 2009
He llegit en un dels enllaços que potser hi ha alguna relació de la senyora Rahola i la llibreria Europa.

I tant que hi és!

Si el senyor Pedro Varela llegeix el contingut de la querella segur que s´hi adhereix, doncs ell defensa punt per punt la doctrina totalitària islamista.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
18 feb 2009
He llegit en un dels enllaços que potser hi ha alguna relació de la senyora Rahola i la llibreria Europa.

I tant que hi és!

Si el senyor Pedro Varela llegeix el contingut de la querella segur que s´hi adhereix, doncs ell defensa punt per punt la doctrina totalitària islamista.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
21 feb 2009
Ja n'hi ha prou d'empassar-nos tot el que ens regurgiten les televisions...aquesta no és la Catalunya de l'avanguardisme ni del modernisme ni del noucentisme....On està l'esperit intel·lectual? on punyetes ha quedat un xic de dignitat i de cervell per analitzar dades i extreure conclusions pròpies? Hem perdut, reconeixem-ho; ja no som aquell grup de persones motivades pel coneixement, ja no! ara som una colla d'arreplegats que fa avergonyir d'anomenar-se "catalans". Si un diari internacional, com el Washington Post s'ha de preguntar 'què passa a catalunya' i nosaltres no som capaços de fer-ho, quina esperança ens queda? Si veiem una manifestació conta el genocidi a Palestina (??? quins pebrots!! estan desvirtuant el diccionari tergiversant-lo!!!!) en la que un paio porta una pistola (plastic? no se, ja ho veurem...quan la trobin...on està??!!) i just al seu costat, un dirigent, de la NOSTRA Generalitat, fent costat a gent que crida a favor de Hamas, un grup que en la seva Carta Fundacional avisa que ha de convertir el món en "una república islàmica" tant si ho vol com si no.., aquest home ens representa? ens representa a la nostra terra? en la resta del món? Estic tip de veure incongruències com aquesta, de veure despropòsits tals que farien que Dante al·lucinés en colors...Prou, si-us-plau. Estic de debò preocupat per la meva Catalunya, sense cap visió crítica, sense cap sentit comú, sense cap pensament analític...
He de marxar del país? potser... No vull envellir en aquesta terra aliena

Artur
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
21 feb 2009
Esteu ximples?. no veieu que l'objectiu de hammas es la destruccio d'israel i l'extermini dels jueus aixi esta ecrit a l'article 7 dels seus estatuts.Po esser dicutible per a nosaltres la existencia d'israel pero per a ells no ho es. L'ojectiu de hammas es l'islamisme mundial i per aixo troba recols amb els grups islamics, el que no se es que feu vosaltres entre ells.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
28 feb 2009
Quin cinisme la foto d'aquesta mare palestina que poseu al començament d'aquesta pàgina!!

Cinisme perquè?

Perquè jo em pregunto la causa de la seva angustia si tanmateix enviaria el seu fill a esclatar-se en un parell més d'anys amb els seus vint germans.

Ahhh...ja se perqué plora, potser perquè ara ja no cobrarà la pasta que els hi donen cada vegada que envian els seus fills a esclatar-se.

Pero clar, una foto val més que mil paraules, però potser us esteu prenent aquesta frase massa en serio, perquè sembla que també us està servint de substitució a la reserca de la informació mès enllà de la tele i els foros plens d'ignorància com aquests.

Em pregunto si aquesta foto no està made in Pallywood...això si que es per reflexionar no creieu?

Mare meva, com deia Golda Meir: Tindrem la pau quant els palestins aprenguin a estimar els seus fills més del que ens odien a nosaltres.

Manifesteu-vos menys i abans llegiu més!! A veure si aixi podrem recuperar una mica la dignitat en l'imatge que esteu donant de Catalunya.
Re: Proposta de querella contra Pilar Rahola
28 feb 2009
Trobo molt interessant, sigui dit de passada, que un "fòrum" que promou una querella contra Pilar Rahola, amb unes acusacions sense cap mena de sentit ni de fonament, tingui més ressò entre la gent, amb dos dits de seny, que considera que ja n'hi ha prou i que aquestes manifestacions a favor d'un odi irracional contra un estat legítim s'han d'aturar. Potser no estem tan sols com pensàvem....llàstima que no ens fem tant ressò com els radicals-per-civilitzar-curts-de-gambals que van a una manifestacio en defensa d'un grup terrorista aprofitant qualsevol excusa.
Personalment, us agraeixo a quasi tothom les vostres mostres de repugna!
Sindicat Terrassa