Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat : altres temes
Homenatge a Antonio Gades
10 feb 2009
ORGANITZAT PER LA FUNDACIÓ OBRERA DE RECERCA I CULTURA, I AMB LA COL LABORACIÓ DEL GOVERN DE CUBA, EL PCPE FA UN HOMENATGE A QUI FORA MEMBRE FUNDADOR DEL PARTIT, AL CONGRÉS DE 1984, I MEMBRE DE LA SEVA COMITÈ CENTRAL DURANT MOLTS ANYS
gades.jpg
Han estat molts mesos de treball per poder concretar aquest Homenatge, que el PCPE tenia plantejat des de fa gairebé dos anys. Era un deute pendent amb un camarada de valor singular que sempre va mantenir les seves conviccions i principis amb exemplar fermesa. Revolucionari en l'art i revolucionari en la política, Antonio Gades sempre va ser un orgull per al PCPE. Sempre hauríem volgut ser una organització millor per estar a l'altura del seu exemplar compromís.

La seva admiració per la revolució cubana el va portar a una especial amistat amb Raúl Castro, qui li va rebre al port de L'Havana en el seu últim viatge en vaixell des de la seva terra natal. Així el Govern de Cuba també participa en l'organització d'aquest homenatge, amb la presència destacada del Ministre de Cultura ABEL PRIETO, qui dirigirà una salutació als qui assisteixin al Homenatge i que participarà, en aquesta jornada del dia 28 de febrer, en una taula -debat amb persones de la cultura del nostre país sobre la situació a Amèrica Llatina. La part artística de Cuba estarà a càrrec d'Amaury PÉREZ, fundador de la Nueva Trova.

Per nostre país participaran una diversitat d'artistes, cossos de ball i intel lectuals, que faran la seva aportació en aquest acte singular que vol ser un homenatge i reconeixement a Antonio Gades del comunisme espanyol, però també de tota l'esquerra social i sectors progressistes de la nostra societat.

El PCPE treballa intensament perquè aquest Homenatge sigui un èxit-com Gades es mereix-, i que juntament amb l'activitat artística destaqui també la seva exemplar militància política revolucionària.

Més informació a pcpe.es: http://www.pcpe.es/?cat=42
Mira també:
http://www.pcpe.es
http://www.comunistes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
"El diputado del Partido Comunista de Grecia (KKE), Giannis Ziogas, representará a su partido en el Homenaje que la Fundación Obrera de Investigación y Cultura realizará a Antonio Gades el próximo día 28 de febrero en el Palacio de Congresos de Madrid.

Giannis Ziogas trae un saludo del Comité Central del KKE a este acto de Homenaje a quien fuera figura inigualable del arte de la danza en nuestro país"

si viendo con quién os relacionais...
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
Això és un intent d'apropiar-se il·legítimament de la figura d'Antonio Gades, que també va militar al PSAN (Partit Socialista d'Alliberament Nacional). Com correctament assenyala "llibertari", el PCPE és un partit estalinista, completament escombrat, que ara busca guanyar una mica de fama amb això. Inacceptable.
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
El camarada Antonio Gades es va deixar la pell en la lluita pel socialisme militant al PCPE, el partit marxista-leninista dels pobles d'espanya.

Pel "llibertari": com a comunistes, el PCPE es relaciona amb un dels partits comunistes més importants d'Europa, el KKE (PC grec), i el considera un partit germà. Es nota l'enveja que hi ha dels sectors anarquistes cap al KKE per la seva mostra impecable d'organització enfront el feixisme, el capitalisme i l'agitació sense sentit.

Pel trol "fora estalinistes": nen, informa't sobre el camarada Gades perquè veig que vas prou peix. ¿i què si militava al PSAN? No sé que intentes buscar amb aixó... Per lo de "estalinista" i " partit escombrat" ja t'agradaria jajaja... Mare meva, quan infantilisme esquerrenós...

Visca el Partit Comunista!
Visca la lluita de la classe obrera!
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
Pot no agradar-te una resolució, pots criticarla o vomitar insults a comunicats nostres, però dir aquestes difamacions en el post de record al camarada Antonio Gades COM HAN FET ALGUNS? Això és de IMPRESENTABLES! Quina vergonya feu uns quants! I més val pensar que això són rates de laboratori que es dediquen a fer això en nom d'algú, perquè si no ens anirà MOLT malament en la lluita contra el capital.

LA PENYA AQUESTA QUE INSULTA I DIFAMA PERQUÈ SÍ ÉS LA QUE S'ESTÀ CARREGANT INDYMEDIA!
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
HOMENAJE A ANTONIO GADES
PALACIO DE CONGRESOS. MADRID
SÁBADO 28 DE FEBRERO A LAS 19,30 Horas (hasta las 12,00 h.)
FUNDACIÓN OBRERA DE INVESTIGACIÓN Y CULTURA
-Gustavo Cabrera
-Orlis Pineda y el Grupo Cayamba
-RJC Instituto Universitario de la Danza Alicia Alonso
-Buena Fé
ABEL PRIETO Ministro de Cultura de Cuba
CARMELO SUÁREZ Secretario General del PCPE

-Compañía Flamenco de SANDRA BACA
-CARMEN PARÍS
-AMAURY PÉREZ
-JOSÉ MENESE y ENRIQUE MELCHOR

15€ BONO
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
El mejor homenaje que podemos hacer a Gades es admirar su arte en este clip de yputubw, filmado por Rovira-Beleta en 1963. ¡Ni comunistas ni pollas!
http://www.youtube.com/watch?v=2viqu4Pnw78
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
La vida pública d'Antonio Gades va tenir la vertent artística i la política. En aquest homenatge es pretén honrar ambdues coses.

I evidentment que era comunista, la seva boda va ser oficialitzada per Fidel Castro. Te pica? pues a rascarse
Re: Homenatge a Antonio Gades
11 feb 2009
Respecte al video, em recorda una frase de la meva avia que sempre deia que els andalusos ballen com si fossen maricons jajaj
Uns i altres pareixeu buitres barallant-vos per envejes i per piques, quines ganes de tindre el monopoli de les engrunes, el monopoli de la misèria. Ideologies del segle XX,mortes i ben mortes.
Re: Homenatge a Antonio Gades
12 feb 2009
Em sap molt de greu fer-te saber que en Antonio Gades era fill de gitano y de catalana d'Alacant, es a dir, que d'andalus no tenia res. Ara ja pots tornar a dir el que deia la teva avia, que segur que tenia bigoti i era guardia civil.

P.S.
per cert, no hi res més femeni que una avia convergent ballant sardanes...
Re: Homenatge a Antonio Gades
12 feb 2009
per el de fora stalinistes. Clar si va ser militant del PSAN ells tenen dret si volguessin a fer-li un homenatge, si va ser militant del PCPE nosaltres no tenim dret a fer-li un homenatge perque busquem "fama"( buscar fama en la societat d´avui dia es fer el pallasso com el chiquito de la calzada no jugar-te la vida per militar en un partit i defensar les teves idees).
Podria respondre´t més coses però un analfabet funcional com tu incapaç de llegir em fa una mica de pena, ja que en cap moment al missatge de llibertari diu que som un partit stalinista, aixi que o ets tonto del cul, o bé ets el de sempre que tan acostumat a cada cop que veus un post nostre estàs a respondre tonteries de fora stalinistes, que ara l´has cagada i t´has delatat.
Per cert,si va ser militant del PSAN encara espero que aquests li fagin un homenatge igual que li fem nosaltres com a militant del nostre partit que va ser.
Per acabar si som un partit escombrat no cal que et molestis en respondre els nostres posts, ZIPAIO.
Re: Homenatge a Antonio Gades
12 feb 2009
marisol per començar el comentari homòfob de maricons sobre, i per seguir la teva àvia enlloc de dir tonteries podria haver-te ensenyat a escriure correctament, i com diuen més a dalt, andalús no era.
Re: Homenatge a Antonio Gades
01 mar 2009
Per comencar el PCPE-PCPC a catalunya, es marxista-leninista, això de stalinista ho dieu alguns per falta de respecte, pero estàn demostran de esser dels més democrátics que coneixo.
Per acabar, l´homenatge ha estat fabulos, molt ben montat i organitzat, amb intervenciòns molt satisfactorias i amb un gran contingut politic i a favor de tots els lluitadors.
Jo els i demanare el carnet, perque han demostrat ser capassos de organitzarse molt be i perque m´agrada tot lo que plantejan.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more