Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
[Vilafranca] Estrident cassolada de suport al David de La Fornal
09 feb 2009
ATUREM L'EMPRESONAMENT DEL DAVID DE LA FORNAL!
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Unes cent cinquanta persones han participat aquest dilluns 9 de febrer en la cassolada que s'ha fet a Vilafranca del Penedès en solidaritat amb en David de La Fornal. Allò que, en principi, havia de ser una concentració s'ha convertit en una manifestació pel centre de la vila, que ha avançat al ritme estrident dels cops d'atuells, el repic de timbals i el so de xiulets amb què s'havien armat les persones congregades. La marxa ha finalitzat a la recepció de la Casa de la Vila al crit de "Poca-vergonyes", "El vostre silenci és complicitat" i "El David es queda a Vilafranca". L'acte ha acabat amb la lectura del text que s'havia repartit durant l'acte entre els convilatans.

El divendres 6 de febrer es va comunicar a l’equip d’advocats d’en David de La Fornal que el jutge de l’Audiència Provincial que haurà de decidir sobre el recurs d’apel·lació presentat contra l’ordre d’empresonament és el jutge Enrique Rovira del Canto. Aquest jutge, oficial superior en excedència del Cos jurídic de l’Armada i magistrat de la secció 7a de l’Audiència Provincial de Barcelona, amb una llarga carrera com a jutge militar, és el responsable de l’empresonament de Francesc Argemí, més conegut com en Franki de Terrassa.

L’Audiència Provincial disposa de diverses seccions, amb un mínim de tres jutges magistrats a cada una, per resoldre els recursos que s’hi presenten. El procediment habitual d’assignació d’un recurs a una secció determinada es fa de manera aleatòria. En aquest cas, però, l’assignació no ha seguit aquest procediment habitual, i el recurs s’ha enviat directament a aquest jutge de la secció 7a. Una altra vegada, doncs, s’ha tornat a produir una greu irregularitat.

El grup de suport comunica que, davant aquest nou abús, continuarà en estat d’alerta pel que pugui passar, i continuarà endavant amb la mobilització popular fins que el cas s’arxivi.

Fotografies: http://www.flickr.com/photos/jsalviac/sets/72157613565601350/show/
Mira també:
http://davidvilafranca.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Vilafranca] Estrident cassolada de suport al David de La Fornal
10 feb 2009
...els actes solidaris no s'aturen!

JORNADA SOLIDÀRIA AMB EL DAVID DE LA FORNAL AL CPO EL TALLER DE VILAFRANCA

Després de la cassolada en suport al David de la Fornal del passat dilluns a la plaça de la Vila, els actes solidaris no s'aturen. Divendres 13 de febrer tindrà lloc al Casal Okupat El Taller de Vilafranca (Avinguda de Barcelona, 113) una jornada solidària organitzada per la Coordinadora Antirepressiva del Penedès per tal de recollir fons per la campanya de suport al David de la Fornal.
Els actes s'niciaran amb un sorteig de quinto antirepressiu (bingo tradicional català) a les 8 del vespre organitzat pel grup d'accions performatives Tendra Fosca; seguidament, es farà un sopar popular i en acabar, un concert amb el grup penedesenc Estramoni i els punxadiscs Follet Tortuga i Baba la vident.

Des de la Coordinadora també es vol fer ressò de l'acte solidari que tindrà lloc l'endemà dissabte 14 a Barcelona organitzat pel Grup de Suport al David que consistirà en una festa amb punxadiscs al CSA Can Vies -al carrer dels Jocs Florals, 42 del barri de Sants- que començarà a les 22:30 .

Per trobar més informació es pot consultar el web www.davidvilafranca.blogspot.com
Flipada institutiva
10 feb 2009
He anat a veure el video de BlogSpot;

Alò del ple de la vergonya...
Què esperes d'un ajuntament?
I que ningú no em digui una altra cosa, que si el consistori fos governat per la CUP també passaria el mateix.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more