Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Alerta, acto neonazi en Alacant
06 feb 2009
El próximo sábado 7 de Febrero, la asociación neonazi Alfonso X
pretende organizar un acto en el Hotel Goya de Alicante, en pleno
centro.
No vamos a permitir que quién promueve el racismo, el odio y la
violencia hacia el que es diferente organice ningún tipo de acto en
nuestra ciudad.
Por esto pedimos que se envíen faxes y se realicen llamadas
telefónicas al citado hotel Goya, instándoles a que cancelen el acto
de la asociación neonazi si no quieren ser cómplice de sus actos.

CONTACTO HOTEL GOYA ALICANTE.
reservas ARROBA hotelgoyadealicante.es
Tlf. 965141659
Fax. 965200130

PROPONEMOS EL SIGUIENTE TEXTO PARA LOS EMAILS Y FAXES:

Att. de la gerencia del Hotel Goya.
Exigimos la cancelación de la presentación del libro "División 250"
organizado por la Asociación neonazi Alfonso X.
Si este acto no se cancelara, se dará a conocer públicamente que Hotel
Goya de Alicante da cobijo y apoya el encuentro de quien predica el
odio y la xenofobia.


COMUNICADO:

El próximo sábado 7 de febrero la asociación neofascista Alfonso X
pretende organizar en el Hotel Goya de Alicante un acto de homenaje a
la "División 250", también conocida como "División Azul"
(http://es.wikipedia.org/wiki/Divisió;n_Azul), formada por voluntarios
españoles que lucharon por la causa del nazismo en la 2ª Guerra
Mundial para realizar los planes de dominación mundial y exterminación
ideados por Hitler y otros criminales nazis.

Los miembros de la asociación Alfonso X provienen de Democracia
Nacional (http://www.lavozdesalamanca.com/article1921.html), un
partido político neonazi caracterizado por sus actos racistas,
xenófobos y violentos y dirigido por el valenciano Manuel Canduela
Serrano, ex-militante del grupo terrorista Acción Radical
(organización tristemente famosa por el asesinato del joven valenciano
Guillem Agulló el 11 de abril de 1993 y responsable de la violencia de
ultraderecha de principios de los años 90 en el País Valenciano) y
líder del grupo musical neonazi "División 250"
(http://www.youtube.com/watch?v=GIXxcj33O-0).

Los simpatizantes de Alfonso X en Alicante han realizado desde 2007
numerosas pintadas con eslóganes racistas, fascistas y xenófobos,
además de participar en agresiones callejeras
(http://www.20minutos.es/noticia/383987/1/).

Ante este vergonzoso acto de apología al nazismo se realizarán
acciones de rechazo por parte de varias organizaciones y colectivos

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta, acto neonazi en Alacant
07 feb 2009
Sóu uns putos manipul.ladors i sensacionalistes de merda, sóu els fills bastardos de la COPE jajaja, quins comunicats!!
- L´associació Alfonso X no en té res de nazi, si acàs patriota i nacionalista, però per a vosaltres tot el que no es esquerra ja es nazi, feixista i dels Testimonis de jehová.
- Dieu que "promueven el odio y la violencia hacia el que es diferente", ostia, i tant, vosaltres sóu les germanetes de la caritat, els grans democràtes que respecten i són tlerants amb els que no pensen igual que vosaltres. Fantasmes!!!
- El que diueu de la División Azul ja es la polla. La División Azul fóu una divisió de voluntaris espanyols (on per cert, hi havia molts catalans9 que es van allistar per a lluitar contra el comunisme. Unicament per a lluitar contra els rojos, pues tenien una clausula militar, un acord, que els impedia lluitar al front de l´Oest contra els capitalistes(americans i britànics), nomès podrien lluitar contra els russos.De quins plans de dominació mundial i exterminació parles carallot?? A llegir una miqueta enlloc de fumar tants petas analfabets!!
- Democracia nacional també es neonazi?? Quants partits neonazis hi han a l´estat, 200 segons vosaltres? DN es un partit de la Dreta Nacional, o extrema dreta, i poca cosa més. Si voleu veure un partit nazi teniu a Alianza Nacional, aquests si que són de veritat.
- Acción Radical era una organització terrorista?? Això qui ho diu la Diez Minutos o la Pronto? A quanta gent van matar? Quants cotxes bomba van fotre aquests perillosos terroristes?
- Al tontolapolla del Agulló no el va matar Acción Radical, el va matar un tio que perteanyia a l´organització. Fa dos anys en un poble de Terol va haver un cas curiós de violència domèstica, el marit va matar la muller. Els dos eren regidors, ell del PSOE i ella del PP. Segons la teva teoría podriem dir que a la tia la va assassinar el PSOE no?? Sensacionalistes de merda, foteu pena.
Res més, si algun subnormal dels que acostumeu a fer aquests comunicats algun dia sóu prou honestos com per a fer un comunicat real i coherent, un simple comunicat objectiu enlloc d´aquesta merda de Los pallasos de la Tele, llavors us començarem a tractar com a enemics que mereixen un xic de respecte, mentrestant nomès sereu los guarros retrassats i fidels gossos parapolicials del sistema.
Re: Alerta, acto neonazi en Alacant
08 feb 2009
liebe gregor:deine sauer mund ist voll mit scheisse.Xaval, com s´et veu el plomall;ja no escrius d´una manera pausada com quant comentaves la mort d´en Haider;no, ara ja passes de tot i per la teva boca només surt merda,ets igual que tots els altres. El teu alies és molt provable que sigui el teu destí, els teus(els que t´util.litzen i potser et paguen) et pelaran quant ja no els i calguis més.Du sauer schwein
Re: Alerta, acto neonazi en Alacant
08 feb 2009
Liebe arsch:Der Unterschied ist, daß die Scheiße ist, Ihr und Ihre Ideologie. A mi no s´em veu cap plomall, els que s´amaguen darrera de associacions de veïns o de agrupacions de pallassos i de lalabaristes sóu valtres, els que "tienen pluma". Jo sóc nacional revolucionari i conseqüent amb el que defenso, i si et vols regalar una mica de credibilitat criticaríes al teu company per la merda sensacionalista i falsa de comunicat que ha fet, ja t´ho dic, més propi de la Pronto i de la Diez Minutos que d´algu que intenta menjar el cervell de forma minimament raonable als seus pobrets corders.Llautó?? jo no amago res, jo defenso la meva gent i la veritat, no una versió falsejada. No es cap secret si et dic que prefereixo que es mori un antifa abans que es costipi un "malvat neonazi." o que per a mi m´importen més la genty que pensa com jo que tots els milions de sionistes, marxistes, capitalistes i antifas que pugui haver-hi al món, en serio, no us desitjo cap mal pero m´importeu una merda tendra.Pero ja et dic, no m´amago de res.Jo al Haider no l´odiava, pero tampoc no pensava com ell, el haider nomès era un yuppi populista i ultradretà que va fer algun que altre comentari en favor d´alguna faceta del III Reich i para de comptar. Ell no defensava el mateix que jo. Que jo passo de tot??? Nooo, encara no m´he fet ni antifa i no em drogo, llavors ja et tornarè la contesta. Pero una cosa es un debat interessant i l´altra parlar amb un personatge que justifica la merda d´escrit que ha fet el seu compi, que nomès per lleialtat a la veritat i a la honradesa informativa li hauríen de caure el collons a terra. Perdona, per a mi ni m´utilitza ni em paga ningú, ni rebo ordres ni mai les he rebut. En canvi vosaltres si que esteu finançats, i els vostres discos i llibres si es venen en grans centres comercials, i valtrus si que els hi feu la feina bruta a la poli, i els vostres grupets de musica si que actuen contractats per ajuntaments del PSOE i del PP sense anar més lluny, contractats per Comissions de Festes i tocant en pabellons Municipals.( Per cert anarquistes !! El vostre llibre insignia El eco de los pasos del Garcia Oliver ja el tornen a vendre a l´FNAC, em va fer força gràcia veure´l un altre cop).
Segur que em pelaràn?? A vosaltres pel que es veu el poder no us ha pelat mai no? No van matar al Durruti al front de madrid els seus amiguets? No van matar a l´Andreu Nin els seus compis de la falç i el martell? No varen matar al Trotski els seus compis de Moscou?? No varen matar al Ascaso els seus amiguets liberal-burguesos amb qui compartia trinxera? No van desarticular el POUM i la CNT els mateixos amb els qui anaveu de braçet pero quan els hi vau fer la feina bruta us ho van pagar amb un tret al clatell??
També podem parlar dels centenars de casos de comunistes i anarquistes (sii, els de casa vostra, no monès companys de poder sinò de partit i sindicat)que per a salvar la pell van delatar a companys seus que executaren llavors els nacionals.
Jejejej, la història es llarga, no parleu de que els feixistes que suposadament segons vosaltres han arribat al poder de la ma de la burgesia i llavors han estat executats? Pues precissament on passà de veritat aixo es a les vostres files, i d´exemples els que vulgueu de com el poder us ha donat pel cul un cop li heu fet la feina bruta.
Für ander aufgehalten geistig vom System mit viel Zuneigung.
HA HA HA AN-TI-FA !!!
Re: Alerta, acto neonazi en Alacant
09 feb 2009
joder els nazis tenen el coco ben menjat i a més també es discutixen entre ells per les etiquetes, juas, juas..."que yo soy mas facha que tú i mejor que los rojos...","que yo soy más celtibero", "pues yo soy más ario!!" juas juas.
I alacant hi hauran quatre gats analfabets i amb ganes d'osties per després dir de les esquerres terroristes. Quina poca cultura!
Re: Alerta, acto neonazi en Alacant
09 feb 2009
Que els nazis discueteixen sobre "quien es mas ario" o "que yo soy mas celtibero"??? On collons discuteixen d´això els nazis?? Tu has vist mai desgraciat un debat entre NS de veritat?? O parles de nazis quan l´unic que has vist en ta vida son 4 farloperos de discoteca, que per a mi portin l´estetica o la simbologia que portin tenen el mateix valor que tu, una puta merda de campionat.
Amb la de gent que sóu, i amb les ajudes econòmiques que teniu dels vostres padrins us ho haurieu de menjar tot. I en canvi nomès valeu per fer el maula i queixar-vos com a putetes del dolents que son els nazis que sempre us peguen.
Quina pena, quina llastima de vides joves tirades a la basura. Genteta de merda per a ideologies de merda.
Re: Alerta, acto neonazi en Alacant
09 feb 2009
"els nazis que sempre us peguen"...la nit del dissabte al diumenge 5 nazis de blood and honour volgueren continuar una festa d´aniversari al local dels mc outsiders (archi rivals dels hell angels locals, els quals tenen conexions amb B&H. Resultat,el nazi que feia anys mort i dos dels seus colegues a l´hospital, un d´ells operat d´urgencia. Alles gutte zum geburstag.
Sindicato Sindicat