Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Campanya contra l'especulació
05 feb 2009
Actualment, el tema de l'especulació i la crisi econòmica s'està fen present a tothom. L'assemblea d'okupes de Terrassa ha engegat una campanya contra l'especulació, fent diverses accions a gran part de la ciutat per a fer visible el problema i arribar a tothom.
especulació 004.jpg
especulació 005.jpg
especulació 013.jpg
Darrerament la crisis i el devallament de la bombolla immobiliaria han provocat greus conseqüències que ja començen a ser visibles pel poble: obres que estan abandonades i a mig construir, multitud de cartells de "ES VEN", pancartes de protestes per part d'obrers que no cobren per una feina ja realitzada, families senceres al carrer perquè no pot pagar hipoteques amb interessos desorbitats...

Des de l'assemblea d'okupes de Terrassa, davant aquests fets, ha decidit engegar una campanya contra l'especulació. Així doncs, s'han fet una sèrie d'accions a diversos barris de la ciutat, per tal de denunciar públicament aquest problema i fer que la gent es conciencii del que realment està passant i estan fent amb nosaltres. És un crit als habitants de Terrassa, però és un problema que afecta a totes les poblacions de l'estat espanyol. Amb tot això des de l'Assemblea d'Okupes de Terrassa pretén mostrar un conflicte que ja fa massa que dura per què la gent reaccioni, aquest, però no serà el final de la nostra campanya!

gent sense casa i cases sense gent... COM S'ENTÉN?

ni un pas enrere!

Assemblea d'Okupes de Terrassa

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat